Kali Agna Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Ko zeli zaista da cuje Underdeath, doci ce u bilo koje vreme! P.S. Nema ispita koji specava pravog njihovog fana da se pojavi na svirci! Opa evo ga istomisljenik Quote
fap_mashina Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Slusaj negrootine,ILI METAL MILITIA ILI LOMLJENJE POJACALA ! Quote
srnde2 Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Slusaj negrootine,ILI METAL MILITIA ILI LOMLJENJE POJACALA ! A shto ne oba ? Ti reche da je Metal Militia mnogo smesha pesma. Jeste..... Quote
fap_mashina Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Ne,da je whiplash ili hit the light onda bi bila lomljava.Metal Militia je za smejanje,a i tad izvodim svoje plesove karakteristicne za tu pesmu.Licno sam ih osmislio. Quote
srnde2 Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Hehehehehe, ti nis' normalan. Mora se priznati da je Kill 'Em All 70 % bezveze. Quote
Гера Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 @fap - lightS militia nece biti sigurno, ali bice nesto mnogo mnogo bolje sa kill-a! Quote
GROM Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Hehehehehe, ti nis' normalan. Mora se priznati da je Kill 'Em All 70 % bezveze. Ne, ne, St. Ager je najjaci....sednes lepo u 101. i vozis se do poslednje stanice! Quote
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Mora se priznati da je Kill 'Em All 70 % bezveze. E Srnde, ako ne povuces ovo sto si rekao, stavicu te u potpis kao kvotu za NAJMALOUMNIJE IZJAVE 2005. godine... @fap_mashina - sto bas Metal Militia? Meni je ta pesma najslabija, odmah iza Pulling Teeth Quote
fap_mashina Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E pa dragi metallicani,doslo je vreme da se rastajemo na (malo) duze vreme. F.A.P. odlazi na FUCKultetu BG,tako da nema vise kompjutera,vremena itd. Hteo sam bas ovde da se pozdravim zato sto smatram da je ovo najkvalitetnija ekipa od svih foruma,iako mi metalica nije bas najomiljeniji bend.Svi ovde ste super likovi,pa cak i srnde. I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama. Do tad,sve najbolje vam zeli f.a.p. mashina! p.s.Jamze,imas informacije.Cujemo se! Quote
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E fap legendo, ziv bio i nedostajaces nam! Jbg, i meni fax od sutra... Quote
Tomislav Sawyer Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 pozdrav FAPoslave naci ces vec nesto tamo, pa dok ti ne zavrsis fakultet internet ce biti u svakom wc-u aj sretno Quote
Гера Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 FAP-e, svaki fax ima dzabe internet, pa stoga... Quote
GROM Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 FAP-e, svaki fax ima dzabe internet, pa stoga... ...pravac racunski centar! @Kali Yuga - A sta fali Metal Militji? Quote
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 @Kali Yuga - A sta fali Metal Militji? Ma ne fali nista, ali ima i boljih sa Kill-a Quote
AGGRESSOR55 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E pa dragi metallicani,doslo je vreme da se rastajemo na (malo) duze vreme. F.A.P. odlazi na FUCKultetu BG,tako da nema vise kompjutera,vremena itd. Hteo sam bas ovde da se pozdravim zato sto smatram da je ovo najkvalitetnija ekipa od svih foruma,iako mi metalica nije bas najomiljeniji bend.Svi ovde ste super likovi,pa cak i srnde. I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama. Do tad,sve najbolje vam zeli f.a.p. mashina! p.s.Jamze,imas informacije.Cujemo se! Bratanche u guzicku te jebem, javi se ponekad tako da se ispricamo, inace cu te smsiram s vremena na vreme. I bratanche, nemo' mlogo da jebavas studentkinje Quote
srnde2 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama. A taman sam se ponad'o. Quote
Jaymz Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jes. Deal. We'll Miss You! (But You'll Be Forever In Our Hearts) Quote
Гера Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 FAP i JAYMZ, da obavezno dodjete na svirku! mi sigurno necemo svirati medju prvima posto smo pobednici demo mastersa, pa kao, satro, HEADLINER-i, ni mi ni RHCP TRIBUTE, ne bi trebalo da sviramo ranije, ali kako umeju da organizuju sve se moze desiti! Quote
wlado Burton RIP Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 i sta to treba da znaci?,, ko kaze da je kirk gay pozrav za sve stare metalce!!! mislim sa ovog foruma, od clana broj 1 pa do mojega (broja mislim) ehehe Quote
Kali Agna Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) mi sigurno necemo svirati medju prvima posto smo pobednici demo mastersa, pa kao, satro, HEADLINER-i, ni mi ni RHCP TRIBUTE, ne bi trebalo da sviramo ranije, ali kako umeju da organizuju sve se moze desiti! Hehe, meni predavanja tacno do 18:00 pa pravo na svirku za svaki slucaj da se ne propusti Underdeath Edited October 3, 2005 by Kali Yuga Quote
blondie Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 i sta to treba da znaci?,, ko kaze da je kirk gay pozrav za sve stare metalce!!! mislim sa ovog foruma, od clana broj 1 pa do mojega (broja mislim) ehehe pazi ovoga jebi ga brate, nisam do tvog broja.. ali rek`o da te pozdravim. ovi su toliko zagadili temu nekim proseravanjima, da sam prestala i da citam sta pisu. Quote
lemmy sixx Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 i sta to treba da znaci?,, ko kaze da je kirk gay pozrav za sve stare metalce!!! mislim sa ovog foruma, od clana broj 1 pa do mojega (broja mislim) ehehe E nesreco,setio si se da svrnes.Malo da se odmoris od rolera,je li? Quote
srnde2 Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 pazi ovoga jebi ga brate, nisam do tvog broja.. ali rek`o da te pozdravim. ovi su toliko zagadili temu nekim proseravanjima, da sam prestala i da citam sta pisu. Quote
Recommended Posts