Шарки Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Gero, ti nisi normalan! PA VIDI IIIIIIH!!! I za kraj, MOJA MAČKA! Quote
Jellybelly Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Imam ozbiljnu nameru da kupim macku. Mnogo volim te zivotinje. Quote
Kali Agna Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 (edited) Gero, stvarno si klosar, kako mozes mrzeti macke! @Kali - Pitaj ga samo kako ih je bombardovao u Cetinjskoj, dok smo blejali van skole... Goreces u paklu, nesreco!! Polako bre, mozda je macka metafora za ove fensi sponzoruse Sad mi pade na pamet kako nam je u srednjoj profa iz sprskog pricao kako mu je najveci greh sto mu je ispala mala maca iz ruku i razbila se o beton A neko pametan se javio i rekao - pa sta, ima jos osam zivota Edited October 8, 2005 by Kali Yuga Quote
Jaymz Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E mislim stvarno... Poceli smo o MACKAMA na ovoj temi... Uzas Quote
Гера Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 damage, inc. na diskmen, pa juris na macke iz kraja! Quote
Гера Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 nego, mladjo, sto nisi dosao na svirku? Quote
Tomislav Sawyer Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) Ovo je zivot Edited October 9, 2005 by Metalbeer Quote
Jaymz Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Eh... Malo sam zaboravio. Skroz sam pomesao dane a i svasta mi se izdesavalo i setio sam se sinoc oko 03h da je subota i da sam "trebao da idem negde". Jbg bice jos prilike Quote
Kali Agna Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Eh... Malo sam zaboravio. Skroz sam pomesao dane a i svasta mi se izdesavalo i setio sam se sinoc oko 03h da je subota i da sam "trebao da idem negde". Jbg bice jos prilike E vidis, to ti je veci greh nego da si utepao macku Quote
srnde2 Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ne mogu ja bez ove teme... A ni da se utepam.... Quote
Jaymz Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E vidis, to ti je veci greh nego da si utepao macku Bla bla! Vidim ja da je krenula Seek & Destroy kampanja na macke! Kategoricki odbijam da ucestvujem u tome! Quote
srnde2 Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 A shto na toj slici sa majmunom izgledash k'o popishan ?! Quote
GROM Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 damage, inc. na diskmen, pa juris na macke iz kraja! E, jebem te u glavu!! Quote
GROM Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Eh... Malo sam zaboravio. Skroz sam pomesao dane a i svasta mi se izdesavalo i setio sam se sinoc oko 03h da je subota i da sam "trebao da idem negde". Jbg bice jos prilike Kao... 12-og imas priliku za popravni! Quote
Kali Agna Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Bla bla! Vidim ja da je krenula Seek & Destroy kampanja na macke! Kategoricki odbijam da ucestvujem u tome! Izgleda da ti mene nisi uopste shvatio... ja sve vreme propagiram The Thing That Should Not Be kampanju vezanu za istrebljivanje macaka... Srnde, welcome back! Quote
Jaymz Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 @Srnde: Mozda je smrdeo na znoj pa mi nije bilo prijatno da stojim pored njega @neshvaceni genije: Moze biti da je to ali koliko god se trudio ne mogu da shvatim to tvoje The Thing Not Should Be u vezi macaka... I AMAN DOSTA O MACKAMA Quote
srnde2 Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Pa kako ne razumesh, macheke su The Thing That Should Not Be. P.S. MALADEN JE TOLIKI KURTON DA JE TO NEVEROVATNO.... Quote
srnde2 Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) Mladen je ovaj pored Roba.A ako ne znash ko je Rob, onda nemoj vishe da posecujesh ovu temu. Edited October 10, 2005 by srnde Quote
Helena Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 za Roba nikad cula a sto se Mladena tice hmmm pa pazi ne preporucujem ti da na bilo koji nacin diras decka!!! nadam se da ti je to jasno!!!!! Quote
srnde2 Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Pitaj Jaymz-a, on zna ko je Mladen. Quote
Helena Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 ehm ovaj ne mogu, ne znam ko je Jaymz Quote
Recommended Posts