AGGRESSOR55 Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 I Disappear i Turn the page live.....interasting choice.... Pa to nije prvi put da sviraju te pesme live... Quote
Гера Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 ma znam da playing znaci i pustiti, to sam i napisao u onom postu! a sto se tice te playlist-e, pa normalno da ce da bude prilagodjena dogadjaju, posto je to ipak koncert stonesa, gde je metallica samo predgrupa! hehe, kako to zvuci! Quote
Џрк Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ne, vec chlan YuMetala Chemu poenta raspravljati o proshlosti anyway...bolje valjda da grickamo nokte u ishchekivanju sledeceg Metallicinog cheda, i po mogucstvu svi probamo neku drugu veru ako i sad zajebu stvar... gud point jebes grickanje noktiju Quote
Jaymz Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 E bedak ja nemam ni jednu od te dve I da jel ima neko Larsovu trzalicu??? Quote
Гера Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 to ti je ista trzalica samo su na slici jedna i druga strana! Quote
Гера Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) citao sam opis koncerta sa stonsima, i kaze da se publika u glavnom smorila, zato sto su bili sve penzosi, koji se ne loze na przenje, da im se nije svideo TURN THE PAGE, jel svi pamte onog BOBA SEGERA, i da se hetfieldu znacajno popravilo pevanje! kaze i da su bili svesni toga da ovo ipak nije njihov koncert, i da su se poneli do jaja profesionalno! kaze i da je hetfild pevao bukvalno svaki stih svake pesme, jer je znao da nece biti odziva publike u toj meri! ajd, da mu verujemo! e, sad slike: Edited November 16, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Kali Agna Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 da se hetfieldu znacajno popravilo pevanje Wtf?! Ja Hetfield-u ne mogu nista da zamerim vezano za pevanje, ima sjajnu baritonsku glaschinu, a tehnika mu da se ne lazemo i nije preko potrebna! Bwt slidze su odlicne, posebno ova treca! Quote
Angelystor Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 set lista sa drugog giga...bogami dosta 'teza': 01. Orion 02. Creeping Death 03. Wherever I May Roam 04. For Whom The Bell Tolls 05. The Unforgiven 06. Fuel 07. Sad But True 08. Nothing Else Matters 09. Master of Puppets 10. One 11. Enter Sandman Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 set lista sa drugog giga...bogami dosta 'teza': 01. Orion 02. Creeping Death 03. Wherever I May Roam 04. For Whom The Bell Tolls 05. The Unforgiven 06. Fuel 07. Sad But True 08. Nothing Else Matters 09. Master of Puppets 10. One 11. Enter Sandman E ovo je vec bolje! Quote
Narsil Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 set lista sa drugog giga...bogami dosta 'teza': 01. Orion 02. Creeping Death 03. Wherever I May Roam 04. For Whom The Bell Tolls 05. The Unforgiven 06. Fuel 07. Sad But True 08. Nothing Else Matters 09. Master of Puppets 10. One 11. Enter Sandman ajde de ... ali pesme su pocele da smaraju... Quote
Jaymz Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ja bih bas da me smaraju jednom nedeljno, zimi u Areni, leti u Humskoj Ili jos bolje zimi u Kuglashu, leti u bashti SKCa Quote
AGGRESSOR55 Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 02. Creeping Death Nista bez Creeping Death Die, Die by my hand Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Nista bez Creeping Death Die, Die by my hand Quote
ValhallaWarior Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 metallica lepo zvuci ali je extra laka za skidanje Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 metallica lepo zvuci ali je extra laka za skidanje Pa dobro,treba i napraviti tako prostu(ne bukvalno),a jebeno dobru muziku. U tome je caka. Quote
Kali Agna Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 (edited) Pa dobro,treba i napraviti tako prostu(ne bukvalno),a jebeno dobru muziku. Nemoj olako da koristis tu rec - "prosta", jer bi trebalo da se izvrsi kompletna analiza celokupnog Metallicinog opusa u raznim muzickim segmentima da bi dokazao tvrdnju, sto nije naivan posao... Edited November 17, 2005 by Kali Yuga Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Nemoj olako da koristis tu rec - "prosta", jer bi trebalo da se izvrsi kompletna analiza celokupnog Metallicinog opusa u raznim muzickim segmentima da bi dokazao tvrdnju, sto nije naivan posao... Nadam se da se salis? Metallica je sve,samo ne prosta..mislio sam na nesto drugo,zaboravi. Hteo sam da kazem kako su bez mnogo filozofiranja postali najbolji bend na svetu. Quote
Гера Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 metallica lepo zvuci ali je extra laka za skidanje koliko je ovo nafurano sto si sad izjavio... ajoj... metallica jeste laka za skidanje, ali kvalitet pesme se ne gleda po tome koliko arpedja, kurca, palca ima u njoj, nego kako ona zvuci kao celina, a sto se njihovih pesama tice... Quote
Jaymz Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Bas tako Gero. Zato su oni uz Beatlese najbolji bend koji se ikada pojavio na svetu Quote
srnde2 Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Bas tako Gero. Zato su oni uz Beatlese najbolji bend koji se ikada pojavio na svetu Quote
Kali Agna Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Nadam se da se salis? Metallica je sve,samo ne prosta..mislio sam na nesto drugo,zaboravi. Znam sta si mislio, samo kazem da moras da definises sta znaci rec "prosta" ako hoces da budes precizan... Gera je tu negde pogodio poentu, mada moze to i strucnije da se objasni, al da vas ne smaram posto niste teoreticari Uglavnom, jedinstvo emocionalne, estetske, eticke poruke i sistema muzickih karaktera... koga zanima, objasnocu mu jednom prilikom... Quote
Recommended Posts