AGGRESSOR55 Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 pa dobro. laznjak moram priznati! Pa sta lupas onda koji qratz? Quote
srnde Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Metallica je moj dobar drugar.Ja sam najveci fan u S&CG. Quote
Arch Enemy Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 metallica,metallica,metallica,metallica,metallica,metallica,metallica Quote
RedGirl Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 METALLICA RULEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Nabavio sam ceo onaj koncert u New Yorku kad sviraju pesme sa Garage Inc.-a. Veoma je ljubazno Quote
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Hehe, bichiz, upravo skidam onaj ''izgubljeni'' snimak Traume sa Cliffom. Umrite... Quote
RedGirl Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Hehe, bichiz, upravo skidam onaj ''izgubljeni'' snimak Traume sa Cliffom. Umrite... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim teee!!!!!!!!!!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Imam i jednu pesmu Traume, zove se Such a Shame. Pidseca na Black Sabbath Mrzim i ja tebe Quote
AGGRESSOR55 Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 i moj 5555-i post poklanjam Metallici Quote
Jaymz Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Smradovi su se ulenjili! Jos uvek nisu izbacili sliku FC 2006 majice i sad ne znam da li vredi ili ne vredi tj. dal' da uzmem premium membership sa majicom ili da uzmem obican samo za So What!? I naravno izbacili su pun Q majici pred novu godinu... Grrrrr! Quote
*nitro* Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e Jaymz na koji nachin placash tu chlanarinu? Ja kad sam hteo da se uchlanim secam se da ni na jedan nachin nisam mogao da platim i onda nishta od uchlanjenja Quote
Jaymz Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Preko veze Ja sam taj problem imao godinama jer cak ne primaju ni kesh poslat u pismu ali 2002-e se caletov kum preselio u Ameriku tako da exploatisem njegovu kreditnu karticu. Provereno znam da sa met.com-a stizu stvari preko e-ducana, probaj da vidis kod njih da li to moze, jedino sto te nece kostati $60 nego malo vise tj oko $72... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 sutra necu biti tu, pa rekoh da unapred cestitam Quote
mortisha adams Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Hristos se rodi prošla je ponoć... pa vaistinu se rodi Quote
Гера Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 VAISTINU SE RODI! SRECAN BOZIC SVIMA! Quote
ČMAR OF THE BEHOLDER Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ja da sam na Mladenovom mestu bio, ja bih poneo jedan noz, pa bih lepo izbushio Jamesa i ush'o u istoriju.Treb'o je to da uradi.Posle bi mu bilo: Flash before my eyes Now it's time to die !!! Quote
Angelystor Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Srecan nam Iki rodjus, pa da navrati opet uskoro Quote
*nitro* Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ja da sam na Mladenovom mestu bio, ja bih poneo jedan noz, pa bih lepo izbushio Jamesa i ush'o u istoriju.Treb'o je to da uradi.Posle bi mu bilo: Flash before my eyes Now it's time to die !!! smartass zreo si za "lazu" Quote
Tower... Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Metallica je bend koji je bio baziran na produkciji, i zato sad kad su malo smanjili disorziju i povecali midlove ih svi prozivaju, mada su oni bas do sise bend... samo so je Megadeth bolji... Quote
Recommended Posts