Tomislav Sawyer Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Metallica je bend koji je bio baziran na produkciji, i zato sad kad su malo smanjili disorziju i povecali midlove ih svi prozivaju, mada su oni bas do sise bend... samo so je Megadeth bolji... ah, kako povrshan dozivljaj. svaka cast. Quote
Kali Agna Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 samo so je Megadeth bolji... jel mozes da dokazes? Quote
Vic Rattlehead Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 To koji je bend bolji je čisto subjektivna stvar. Quote
*nitro* Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) pa jeste ali i ne mora da bude...zavisi u chemu ih uporedjujesh, npr sveukupno ja vishe volim metallicu (tj bolja mi je) ali tehnichki megadeth je 7x bolji....if u know what i mean Edited January 8, 2006 by Maiden_Hell Quote
ČMAR OF THE BEHOLDER Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 pa jeste ali i ne mora da bude...zavisi u chemu ih uporedjujesh, npr sveukupno ja vishe volim metallicu (tj bolja mi je) ali tehnichki megadeth je 7x bolji....if u know what i mean Ma da... Quote
kuruz Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 pa jeste ali i ne mora da bude...zavisi u chemu ih uporedjujesh, npr sveukupno ja vishe volim metallicu (tj bolja mi je) ali tehnichki megadeth je 7x bolji....if u know what i mean Braaaate...Nikako... Quote
*nitro* Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 shta nikako? govorish da je metallica teza za sviranje tj da je tehnichki bolja? ha ha Quote
Jaymz Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Ova tema je jedna zadnjih 50 strana manje-vise iskljucivo pljuvanje po najvecem bendu svih vremena!? Da ne bude zabune ne mislim ni da su Megadeth, ni Iron Maiden, ni Underdeath ( ) ... najbolji bend vec je to kao sto ime teme kaze - MetallicA Quote
Kali Agna Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 shta nikako? govorish da je metallica teza za sviranje tj da je tehnichki bolja? ha ha a sto uopste mora da znaci da je bend bolji ako je tehnicki komplikovaniji? Quote
ČMAR OF THE BEHOLDER Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 'Si mi kupila neshto u Tunisu ? Quote
*nitro* Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 a sto uopste mora da znaci da je bend bolji ako je tehnicki komplikovaniji? nisam rekao da je bend bolji vec samo tehnichki bolji. pazljivo prochitaj post Quote
Kali Agna Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 'Si mi kupila neshto u Tunisu ? Mala zanimljivost za tebe - diskoteka u hotelu gde sam odsela se zove Metalika, a pogadjate - nema veze sa Metallicom @Maiden_Hell - ti si rekao da ti je Metallica bolja UPRKOS tome sto je Megadeth tehnicki komplikovaniji, sto znaci da ti izmedju ostalog cenis bend po tome koliko je tehnicki tezak (sa cime se ja preterano ne slazem). To je bila poenta Quote
Bane_FlusH Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Pitajte Djigu koji je tehnički zajebaniji, čovek svira i u Underdeathu i u Rattleheadu! Mada ipak mislim da je Vlada Jet bend tehnički najzahtevniji!!! Quote
ČMAR OF THE BEHOLDER Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Mala zanimljivost za tebe - diskoteka u hotelu gde sam odsela se zove Metalika, a pogadjate - nema veze sa Metallicom Hvala. Quote
Гера Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Mada ipak mislim da je Vlada Jet bend tehnički najzahtevniji!!! Quote
srnde Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Zbogom svima, prodajem komp i bavim se drugim stvarima. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 pa jeste ali i ne mora da bude...zavisi u chemu ih uporedjujesh, npr sveukupno ja vishe volim metallicu (tj bolja mi je) ali tehnichki megadeth je 7x bolji....if u know what i mean pa recimo da je to glupa predrasuda....nijanse su u pitanju, da krenemo po instrumentima - gitare - marty sigurno da dobija kirka i tehnicki i kako gOD samo se tehnika ne pokazuje u njegovom megadeth sviranju, dalje - bass - ista kita - dalje - bubnjevi - mislim da je samo de grasso eventualno bolji tehnicar od larsa.... nego videh u ovinama najave da prave polako novi album....no good caN come of that.... Quote
kuruz Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 nego videh u ovinama najave da prave polako novi album....no good caN come of that.... Kakav god bio,ja uzimam original. Ne znam zashto,ali chini mi se da ce uraditi neshto zaista dobro. Quote
Angelystor Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 mene brine skorashnja Larsova izjava da je Bob Rock UVEK daim bude producer.... Quote
Recommended Posts