Гласник смрти Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Kakav god bio,ja uzimam original. Ne znam zashto,ali chini mi se da ce uraditi neshto zaista dobro. Па задњих 15 година нису урадили ништа добро, тако да не очекујем ништа од новог албума. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Kakav god bio,ja uzimam original. Ne znam zashto,ali chini mi se da ce uraditi neshto zaista dobro. cuti, nemoj da se brukas.... Quote
Jaymz Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 A cekaj realno zar bi ti menjao producenta koji ti je napravio najprodavaniji album ikada? (Mislim na black album da ne bude zabune) Boli njih Q za producenta kad se zna da cim izadje disk na kojem pise "MetallicA" freakovi ce to kupiti. Ako niko drugi imaju zagarantovan tiraz od 1.000.000 primeraka jer garantujem da ce SVAKI clan Fan Cluba kupiti disk Quote
*nitro* Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ti cemo josh videti posle novog albuma. dobio sam mail od nekog lika sa metallica.com-a kao da li mislim da su metalikine svirke u Africi beg iz studija... ...rek'o no i don;t think . Ovih dana valjda sviraju u kejp taunu, pretoriji i joshe negde, ovo im 1. put na tom kontinentu! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 auh. pa ljudi oni majmuni tamo nemaju za 'leba bre Quote
Гера Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) pa ne bih bas rekao... juznoafricka republika nije siromasna, i jedna je od zemalja koja najvise izvozi dijamante, a do "skoro" je vladao aparthejd! Edited January 19, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Kali Agna Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ovih dana valjda sviraju u kejp taunu, pretoriji i joshe negde, ovo im 1. put na tom kontinentu! eh, mogli su onda da svrate i u tunis Quote
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Metallica je prvi metal bend koji sam slushala.Posljednjih par albuma su *da ne kazhem shta*,ali morate priznati da su,ako nishta drugo,sjajni muzichari.Sad,meni su oni i dalje jedan od omiljenih bendova...nikako ne mogu mrzjeti bend koji je snimio "Ride the lightening","Master of puppets" i "Black album"... Metallica rulezzzzzzzzzz!!! Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 auh. pa ljudi oni majmuni tamo nemaju za 'leba bre Mozda u Gabonu i Ruandi,ali u Juznoafrickoj Republici i zemljama Severne Afrike bolje zive od tebe i od mene. Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 Па задњих 15 година нису урадили ништа добро, тако да не очекујем ништа од новог албума. Kako kome,ali da su me razocarali sa proslim to jesu,pa zbog toga od novoga nista ni ne ocekujem. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Metallica je prvi metal bend koji sam slushala.Posljednjih par albuma su *da ne kazhem shta*,ali morate priznati da su,ako nishta drugo,sjajni muzichari.Sad,meni su oni i dalje jedan od omiljenih bendova...nikako ne mogu mrzjeti bend koji je snimio "Ride the lightening","Master of puppets" i "Black album"... Metallica rulezzzzzzzzzz!!! nemoj mrzjeti Ride The Lightening Quote
AGGRESSOR55 Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Mozda u Gabonu i Ruandi,ali u Juznoafrickoj Republici i zemljama Severne Afrike bolje zive od tebe i od mene. od mene ne zive bolje Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 Brale,figurativno receno. Quote
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 "RTL" je najbolji thrash album... Quote
Jaymz Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Izgleda da smo dobili zenskog Srndeta!? Quote
wlado Burton RIP Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 260 fuckin' strana....btw hail metal odlican text za pesmu svinjokolj, vec mogu da je cujem u usima, pevace je onaj lik iz neverhooda..... BABABABABAAAAAA dzdzdzdzdzd, BABABABABA, dzdzdzdzdzd...... ..hehe Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Izgleda da smo dobili zenskog Srndeta!? Quote
*nitro* Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 i tako...nabavio sam audio snimak certa u BGDu, boze kolko su preko qrca odsvirali tada Quote
dudi Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Metallica u Budimpešti Septembar 1988e dobili su i pratnju policajca na motoru dok su obilazili Budai Vár. Quote
Joca_Wildchild Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 eeeeeee to su bila vremena Quote
Recommended Posts