Jaymz Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Nije tako. Ja sam samo primetio da medju obradama koje je MetallicA uradila te 2 pesme ne postoje. Tol'ko. Ok Vlado ali ko jos verujem MHu!? Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 и то што кажеш! кад се нешто каже у луксембургу, то мора бити тако! Quote
Jaymz Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Da, ali EncyMet najavljuje "early next year"... Ne volim te njihove tripove sa novim albumima uvek se nacekamo kao debili jer su oni zapravo objavili samo 3 albuma od '91. Live Shit nije album, ReLoad nije album, Garage Inc nije album, S&M nije album... 5 godina do Loada pa ajde sve i da racunamo S&M 5 godina do Angera... Znaci izlazi u jesen 2009 Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Znaci izlazi u jesen 2009 I verovatno ce biti sranje. Quote
Tomislav Sawyer Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 niko nije popushio kao fanovi Pink Floyd-a Quote
Гера Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 pa ako reload nije album, onda ni ovo nece biti album! Quote
AGGRESSOR55 Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 nisi razumeo. pesme na reloadu su radjene za load album Quote
AGGRESSOR55 Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 I da, Kerrang remastred razbija, posebno machine head Quote
Гера Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 nisi razumeo. pesme na reloadu su radjene za load album razumeo sam, to su im preostale pesme sa load-a, a sta mislis da im sad nije preostalo pesama? Quote
ALEXIE_AIC Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ne znam da li ste culi/videli nastup Avril Lavinj(doduse, ne znam gde, ni kad ), kada je pevala Fuel...Ne mozete ni da zamislite kako je to bljutavo... A cela Metallica u publici, i odusevljeno cupkaju(!) nogama, kao, primaju se skroz... Zasto? Quote
AGGRESSOR55 Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Zato sto su bili u centru paznje, jer je to bila metallica icon emisija Quote
Kali Agna Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ne znam da li ste culi/videli nastup Avril Lavinj(doduse, ne znam gde, ni kad ), kada je pevala Fuel...Ne mozete ni da zamislite kako je to bljutavo... A cela Metallica u publici, i odusevljeno cupkaju(!) nogama, kao, primaju se skroz... Zasto? e ja skidam kapu svakoj ribi koja se usudi to da ucini po cenu sopstvenog blamiranja... mozda je izgledala sexy dok je pevala pa su bili odusevljeni, sta znas Quote
niking Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 meni se to svidja... mis'im solo je srajnje... ali pesma zvuci ok... Quote
ALEXIE_AIC Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ma, daaaaaj... Prvo- sto je ritam bio mnoooogo sporiji(napravila je baladu od pesme , dobro, salim se), drugo- sto je odvratno otpevala, sa svim njenim "uvijanjima" dok peva(ne znam kako ovo drugacije da objasnim), a i nisu Metallicine stvari za zenski glas, pa ma sta riba radila i kako otpevala... Quote
Jaymz Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 E ljudi znate sta? Ceo Icon je bio sranje. Jedino je Medley na kraju bio kul i bilo je super kul marketinski sto su odsvirali 2 minuta Frantica i to isekli da se mi jadnici fanovi primimo kao svinje A Kerrang je ok ali ne mozes da napravis Tribute takvom albumu. Taj album je toliko slusan da jednostavno ne mozes da skapiras nekog drugog da svira tu pesmu i ma koliko dobar bio "taj neko drugi" to jednostavno nije "to"... Pozdrav svima Quote
*nitro* Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 trivium & machine head su fenomenalno obradili mop odnosno battery Quote
Kali Agna Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Ma, daaaaaj... Prvo- sto je ritam bio mnoooogo sporiji(napravila je baladu od pesme , dobro, salim se), drugo- sto je odvratno otpevala, sa svim njenim "uvijanjima" dok peva(ne znam kako ovo drugacije da objasnim), a i nisu Metallicine stvari za zenski glas, pa ma sta riba radila i kako otpevala... slazem se sa svime osim sa 3. tackom Quote
Kali Agna Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Namerno sam napisala to "radila". na taj deo nisam ni obratila paznju mislila sam na ovo - da nisu za zenski glas Quote
GEORGE_SOAD Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Tonight Metallica Live Rock Am Ring, sad ne znam da li ce da puste stari snimak ili je to prenos uzivo, ako je ovo drugo voleo bih da cujem neku novu pesmu ajde pa da vidimo. Quote
*nitro* Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 bilo je uzivo na nemachkom MTVu i po sat vremena na ostalim MTV stanicama! jel gledao/snimio neko? ja bejadoh na apocalyptici pa nisam mog'o Quote
RNA Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 E ljudi znate sta? Ceo Icon je bio sranje. Jedino je Medley na kraju bio kul i bilo je super kul marketinski sto su odsvirali 2 minuta Frantica i to isekli da se mi jadnici fanovi primimo kao svinje Апсолутно се слажем, сем што морам да напоменем да је Корн прописно урадио свој домаћи задатак. Само да су се још наканили, или да су умели, да скину соло... Quote
GEORGE_SOAD Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Koncert je bio MOCAN! Odsvirali su ceo Master OF Puppets!!! stavicu ga na dva dvd-a da ne izgubi kvalitet jer je stvarno dobar koncert, jedino mi je bio smesan James sa onolikom bradetinom i Lars se mnogo udebelio... jel gledao jos neko koncert> Quote
Recommended Posts