GEORGE_SOAD Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Preslusao sam pesmu jedno 10 puta... uvod je mnogo jak, rifovi za strofu nosu losi ali pevanje je mnogo lose, za ovakvu pesmu je trebao da smisli neko brze pevanje! solaza je dobra, uopste ne podseca na one sa load/reload! ali kao sto rekoh uvod je najbpolji, refren je cisto ubacen Dead is not the end, The Begining... Quote
Гласник смрти Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) Срање је нова песма, види се да им је нестало идеја. Edited June 9, 2006 by Гласник смрти Quote
Angelystor Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Slazem se za G-Soadom za pevanje...refren je i ok..al pevanje je moglo biti bolje.. Inache pesma pati malo od onog St.Anger sindroma, tj. mogla je da bude kraca! Pre svega..fala kurcu pa ima solaza! Dobra! Bubnjevi su okej, riffovi mi se svidjaju...IMA NADE! IMA NADE!!!! Quote
GEORGE_SOAD Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ne da su dobri rifovi, dobri su...voleo bih to pevanje da poboljsa na studijskom snimku, sto ce i sigurno uraditi! Videcemo ima jos dosta vremena do novog albuma a do tada mozemo da se nadamo da cujemo jos koju novu pesmu Quote
Tower... Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Riffovi su krsh!!! Skroz su St. Anger... Jedino je Dzdz refren dobar. Ne obecava mnogo. Mada, mozda ce to biti najgora pesma na albumu, nikad se ne zna. Recimo za Stanger je prvo napisan Monster, koji je krsh pesma... Quote
Jaymz Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 uf za SKOM se uopste ne slazem da je losa pesma, ali ok ja sam fanatik... Jedna losa? Nothing Else Matters. Sad me streljajte slobodno ali pesma je losa Quote
Tower... Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 NothElsMat? Pesma NIJE losa. Jedina pesma u kojoj je Jaymz napisao i odsvirao solo(i to veoma dobar solo). 5 VRLO DOBRIH, 1 DOBRE A koje su ove ostale? Quote
Jaymz Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) 1 dobra je Ronnie, 5 vrlo dobrih su: Commando, Memory Remains, Devil's Dance, All Within My Hands i Mama Said. A preostalih 142-e su odlicne! Edited June 10, 2006 by Jaymz Quote
Tower... Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Da, Ronnie je stvarno krsh od pesme. WTF is Commando?!?!? Quote
Angelystor Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Obrada RAMONESa Edited June 10, 2006 by Vanish To Perfection Quote
panda69 Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Solo je govno... Cini mi se da se ljudi smeju na tom snimku dok ide solo Quote
Tower... Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Pa, obrade se ne racunaju u njihove pesme... Quote
Jaymz Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ja racunam sve sto je MetallicA ikad objavila na albumu/EPu/singlu. St. Anger singl je +5 (od 6) izbacenih pesama snimanih za "We're A Happy Family" tako da su u istoj kategoriji sa Whiskey In The Jar, Am I Evil i ostalim obradama... Quote
Гера Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ja takodje mislim da je skom dobra pesma (ali samo studijska verzija, sa albuma smara), i pored unnamed feeling, najbolja na albumu. sto se tice ove nove pesme, uvodni riff je go kurac, uopste mi se ne svidja, ja bih takvih riffova mogao da napisem 21 za vece, bezidejno do maximuma... cak ni pesmu nisam uspeo da preslusam do kraja, koliko me je udavila... stvarno sam razocaran... a za razliku od vas, mislim da mu je vokal 490 puta bolji nego na st.angeru! videlo se da je vezbao, a ne kao na proslom, pravo sa rehaba na snimanje! sad moze da izvlaci kao na s&m-u! slusao sam i iron man, koji su svirali na nekoj svirci pred ozijem, i odsvirali su do bola! mozda jedna od najboljih obrada! to je fantasticno kako zvuci! pogotovo vokal! Quote
Jaymz Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Valjda ti je jasno da cu te sad smarati da mi to dostavis Quote
Гера Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) jasno mi je! pogledaj, ima da se skine na netu! trazi samo metallica - iron man, i naci ces provereno! to je video snimak! ako ne budes nasao, pitacu ja ortaka odakle je to skinuo, pa cu da ti kazem! Edited June 22, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Geozee Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 E ona nova pesma metallice je naj naj naj naj najgrdji shit!!!! Definitivno bi metallica trebala da se penzionise!!!! Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 E mrzi me da slusam...kad imam vremena skinucu ali nista ne ocekujem... ...i ja mislim da je vreme za raspad...ali palice oni ko Stonsi dok ne zavrse u Invalidskim Kolicima... Quote
RNA Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 А сећа ли се неко оног говнета што су радили са неким црњом репером од пре пар година, пре него што је Св. Љутко изашао? Расправљало се о томе овде, али су изгледа сви заборавили то злодело. Ово ми некако мирише на то, иако нисам чуо песму, да се одмах разумемо, и нешто не намеравам скоро то да урадим. Quote
StarbreakeR Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Jao znam za tu pesmu...ne znam za tu raspravu ali cim se setim pesme odma mogu da zamislim i raspravu... ...iskreno sumnjam da bilo sta sto izdaju moze da valja... Quote
Joca_Wildchild Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 upravo mi se skinuo video snimak nove pesme...iiiii svidja mi se, i to mnogo pesma nema ime za sad, a traje bogami celih 8 minuta. ima heavy metala u sebi najvishe malo thrash deonica, dobru kirkovu improvizaciju...sve u svemu blago recheno na prvo slusanje dobra je (da ne kazem odma odlichna). sad jedva cekam novi album Quote
RNA Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 We Did It Again feat. Ja Rule Баш та! Знам да сам је преслушао једном и у року од пола милисекунде након завршетка је избрисана са компа. Не знам ни што сте ме подсећали на њено постојање, срам вас све одреда! Quote
Guest BlackHawk Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Da ne otvaram sad novi thread, zna li neko odakle da skinem video snimak koncerta u beogradu, ili ako ima da mi posalje na email. Imam samo nothing else matters Hvala Quote
Recommended Posts