Perverted Sheep Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ma bez obzira na St.Anger...METALLICA RULES !!!!!! Pljuvali ih mi ili ne,niko ne moze da porekne da su oni sjajan bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Po meni...ipak "bili" sjajan bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 pa dobro....to sto su napravili shit album(po meni load i reload uopste nisu tako losi) kao sto je St.Anger ne mora obavezno da znaci da su pukli... videcemo jos U svakom slucaju ako opet dodju u BG ja cu ponovo biti u prvom redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Nemam pojm...totalno su me razocarali svojim debilisanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 odgledah njihov koncert na HDTV u Seoul-u 2006, jebeni koncert zauzima 15 gb ali ono vredi pogledati a i odslusati, stvarno se trude vise i mnogo su vise uvezbaniji nego li u turneji 2003/2004, jedino me Lars brine posto mi se cini da covek sve manje uspeva da odsvira stare stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 (edited) mene brine jel je covek sve deblji i deblji! sine, a sto si skidao 15 gb koncerta, majke ti? ja imam divx verziju i super je! Edited October 30, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ja sam kupila divx koncerta u bg-u ali se jedva ista vidi...snimao je neki lik iz 101-og reda...vise se vide tudje glave nego stejdz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ne pricamo o beogradskom, nego o koncertu u seulu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 sine, a sto si skidao 15 gb koncerta, majke ti? ja imam divx verziju i super je! pa ako ne vidis razliku izmedju divx-a i hdtv-a,onda stvarno blago tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 blago meni! mislim da je mogao da ustedi trud i da pogleda divx sa super slikom i super zvukom, a ne da razvlaci na videobim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ' date='29. 10. 2006, 17:53'] ne zna se koji ti je "argument" smesniji ajmo redom: 1. Maideni su dogurali do 3. mesta na top listi u Americi? Jel to merilo kvaliteta? Onda mora da mnogo postujes i cenis rad Britney Spears, Linkin Parka i Bijons urnebesno 2. Produkcija se moze "meriti" objektivno, mada mozda preterujemo obojica sto je poredimo sa ranijim radovima, ipak su to drugacija vremena i drugaciji zanrovi. Ljutkova produkcija je odlicna u svakom smislu. Takodje i Gospodareva, al za to vreme (80e). Za danasnje standarde moderne gitarske muzike, Ljutko je veoma zajebano isproduciran album i to je fakat. Rame uz rame (produkcijski naravno) sa albumima SOAD-a, Slipknota, Killswitcha i ostalih "moderno-aktuelnih" high budget bendova Na konto one price od malopre za poredjivanje, tvoja konstatacija da bi poslednji album bolje zvucao sa "starom" produkcijom je blago recheno retardirana. Zamisli recimo riff Unnamed feelinga sa onom thrasherskom gitaricom sa Mastera...haha vec se smejem ajde, mozes ti to i bolje (da lupis) Haj'mo ovako. 1. Nisam ja naveo top liste kao merilo kvaliteta. Svako ko me poznaje zna da ne mislim tako i da ne pratim vece metal izdavcake kuce skoro uopste, nego kopam po undergroundu. Ti si spomenuo Maidene, pa reko' da napomenem da BAS NEMA VEZE da li je album dobar ili los, kad ljudi slepo prat ebend. Nove MAidene ne smatram toliko dobrim, pa ipak dogurase dokle dogurase, kao i Metallica sa ljutkom. To je poenta, genije. 2. Produkcija se jedino objektivno i moze meriti. "Master..." produkciju sam uzeo kao etalon, zato sto je kristalno cista, a ne zbog zvuka gitara ili ne znam cega. To vec zavisi kako sam muzicar namesti zvuk u studiju i u to ne mogu da se mesam. A i tu su se sjebali do koske. Da zavrsim raspravu, oni jednostavno na tom albumu NISU napravili dobre pesme, nego nabacali gomilu rifova i pokusali da uoblice da to na nesto lici, a ne lici ni na sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 najbolji koncert u poslednje vreme po meni je onaj u Rock am Ring-u...Master nikada nisu bolje svirali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ' date='29. 10. 2006, 17:53'] @ Vilhelmina: ja nisam neki Metallicin fan, valjda sam to bio sa 16god - al samo zato sto nisam kapirao da postoji i druga muzika na ovom svetu valjda cete i vi doziveti neko takvo prosvetljenje odrastajuci, jebem li ga takodje, ne vredjam ja ovde nikoga - samo iznosim svoje mishljenje na najnormalniji moguci nacin - argumentima to sto se ti pronalazis u tome, nije moj problem konkretno, prica za maidene je: niko ne kaze da nisu kvalitetni, i da su los bend - al brate svirati 30 god pesme sa istom konstrukcijom i harmonijama je vise nego neinventivno. Meni je to DOSADNO i ja NECU to da slusam - a ponajmanje da tvrdim da su genijalni, tr00 i kreativni zbog toga, sto ne znaci da moras i ti isto to da radis. Nije tesko razumeti to, nadam se Bas me zanima kakve veze imaju godine sa tim da li volis neki bend tj. cenis njihov kvalitet, rad i mesto na sceni? Slusacu ih i sa 60 god Ne vredjas? Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, to ne sporim ali procitaj ponovo svoj post... ubacio si psovke a meni to ne deluje bas kao da "blagosiljas" argumenti=psovke? Ne bih rekla al' nema veze. Sto se tice tvog misljenja o Maidenima, ne moras da ih slusas sto se mene tice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Syrant Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Haj'mo ovako. 1. Nisam ja naveo top liste kao merilo kvaliteta. Svako ko me poznaje zna da ne mislim tako i da ne pratim vece metal izdavcake kuce skoro uopste, nego kopam po undergroundu. Ti si spomenuo Maidene, pa reko' da napomenem da BAS NEMA VEZE da li je album dobar ili los, kad ljudi slepo prat ebend. Nove MAidene ne smatram toliko dobrim, pa ipak dogurase dokle dogurase, kao i Metallica sa ljutkom. To je poenta, genije. 2. Produkcija se jedino objektivno i moze meriti. "Master..." produkciju sam uzeo kao etalon, zato sto je kristalno cista, a ne zbog zvuka gitara ili ne znam cega. To vec zavisi kako sam muzicar namesti zvuk u studiju i u to ne mogu da se mesam. A i tu su se sjebali do koske. Da zavrsim raspravu, oni jednostavno na tom albumu NISU napravili dobre pesme, nego nabacali gomilu rifova i pokusali da uoblice da to na nesto lici, a ne lici ni na sta. Boško, nema potrebe nevrirati se, 95% ljudi ni ne zna šta je pojam produkcija, a kamoli da zna da priča o tome i sudi kako šta zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 bitno da Boshko zna sta je produkcija i da moze da je meri kristalno cista produkcija - reche Boshko znas, nekad nije cilj dobiti kristalno jasan ton - naprotiv, fora je da gitare malo "prshte" - uzmi poslusaj nesto od SOAD-a ako vec nisi, kao primer produkcija se prilagodjava muzici a ne obrnuto drugo, jasno je da se tebi pesme sa ST Angera ne dopadaju, al onda brate mili reci tako, nemoj srati o stvarima koje veze sa vezom nemaju jedino sto je fakat je to da su na textualnom planu totalno podbacili, da to bre vishe ni nalozeni tinejdzeri ne mogu da slusaju @ Vilhemina: godine nemaju veze, al ne postoji bend koji ces kroz neki duzi vremenski period slusati sa istom dozom zara i interesovanja u slucaju da kod tebe nije tako, mozes slobodno da se obratis nekoj od ustanova zapravo u tom slucaju si i zajebala onog konja sa zazorima o kom sam pricao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Prijatelju, nesto bih ti rekla al' sam lepo vaspitana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Da zavrsim raspravu, oni jednostavno na tom albumu NISU napravili dobre pesme, nego nabacali gomilu rifova i pokusali da uoblice da to na nesto lici, a ne lici ni na sta. Potpishivam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 znas, nekad nije cilj dobiti kristalno jasan ton - naprotiv, fora je da gitare malo "prshte" Reče nju metalac. Kad čujem da gitare krče i probijaju, kao kod većine skorijih izdanja, NE SLUŠAM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Syrant Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 (edited) Problem kod većine likova ovde je što se samo kešu o ''produkciju'' gitara, ''gitare pršte''...još kad bi znao što si to i napisao...a šta je sa bubnjem, bassom, niko nikad ne pominje produkcijsku liniju tih elemenata, a vokali? Samo gitare, pa gitare...e pa jebale vas gitare...pola vas ne zna ni da svira gitaru, pa stoga nemoj ni o produkciji istih da teglite muda! Bolje se ostavite produkcije, i ostavite je za producente... Edited October 30, 2006 by Syrant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Pazite ja obozavam Noise...postoje grupe koje u procesu pravljenja pesama prislone busilicu uz mikrofon i preko toga sviraju... Jebe mi se za produkciju posto to ne predstavlja kvalitet muzike...ja tvrdim da su pesme na angeru dobre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Da zavrsim raspravu, oni jednostavno na tom albumu NISU napravili dobre pesme, nego nabacali gomilu rifova i pokusali da uoblice da to na nesto lici, a ne lici ni na sta. Amin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Problem kod većine likova ovde je što se samo kešu o ''produkciju'' gitara, ''gitare pršte''...još kad bi znao što si to i napisao...a šta je sa bubnjem, bassom, niko nikad ne pominje produkcijsku liniju tih elemenata, a vokali? Samo gitare, pa gitare...e pa jebale vas gitare...pola vas ne zna ni da svira gitaru, pa stoga nemoj ni o produkciji istih da teglite muda! Bolje se ostavite produkcije, i ostavite je za producente... pa mozemo da pricamo i o produkciji ostalh instrumenata ako te to pali ba evo towerdeth je pomenuo taj cuveni snare na dobosu uostalom, nisam ni hteo da razglabam u tome u detalje, nego sam samo naveo gitare kao primer decku da skapira sta pokusavam da mu objasnim kapiram ja da vecina vas ovde ima potrebu da meri ciji je kurac veci ne bi li navatao nesto da jebe, al mene obidjite jer nisam iz te price evo ako ce ti nesto pomoci: jeste, u pravu si, ja sam n00b a ti l33t - klanjam ti se o presvetli srecan? uostalom sta se ja tebi pravdam, napusi mi se kurcine bre niko ti se nije ni obratio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Problem kod većine likova ovde je što se samo kešu o ''produkciju'' gitara, ''gitare pršte''...još kad bi znao što si to i napisao...a šta je sa bubnjem, bassom, niko nikad ne pominje produkcijsku liniju tih elemenata, a vokali? Samo gitare, pa gitare...e pa jebale vas gitare...pola vas ne zna ni da svira gitaru, pa stoga nemoj ni o produkciji istih da teglite muda! Bolje se ostavite produkcije, i ostavite je za producente... Ja i jesam producent.... početnik. Bas se ne čuje, bubnjevi su fini osim doboša, glas je očajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Aman ljudi produkcija na St.Angeru nije toliko losa ali nije za metaliku...oni su hteli da se vrate korenima i uspeli su...na super opremi napravili debilske pesme da cak ni producenti nisu uspeli da ih srede ...sad bez zezanja...Produkcija je Blacku po meni ali podvlacim po meni trista puta bolja za Metallicu iako je 2006...to je moje subjektivno misljenje...ja bih iskreno vise voleo zvuk Ride the lightninga ali jebiga boze...ipak silne pare ulozene u album St.Anger nisu uspele da dokazu da je car obucen iako se odavno skinuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Syrant Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ' date='30. 10. 2006, 21:02'] pa mozemo da pricamo i o produkciji ostalh instrumenata ako te to pali ba evo towerdeth je pomenuo taj cuveni snare na dobosu uostalom, nisam ni hteo da razglabam u tome u detalje, nego sam samo naveo gitare kao primer decku da skapira sta pokusavam da mu objasnim kapiram ja da vecina vas ovde ima potrebu da meri ciji je kurac veci ne bi li navatao nesto da jebe, al mene obidjite jer nisam iz te price evo ako ce ti nesto pomoci: jeste, u pravu si, ja sam n00b a ti l33t - klanjam ti se o presvetli srecan? uostalom sta se ja tebi pravdam, napusi mi se kurcine bre niko ti se nije ni obratio ma, ti si homoseksualac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts