Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Slazem se, sad nema sorry but jebiga... Trick me once, shame on you Trick me twice, shame on me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 e to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Moze li neko da okaci neki link gde mogu da skinem neku novu metallicinu pesmu? Zelim da znam kakvo je to novo cudo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 imas valjda na 279 strani ali su to you tube spotovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Sta se bre cimate bez potrebe?!?! Nikad necu prestati da slusam Metallica-u. To je jedini bend koji mi ne dosadjuje svih ovoh 10 godina. Zlatno pravilo: drzi se prvih 5 albuma! Oni nikad vise nece snimiti thrash album. Bilo bi glupo da se vracaju cak u osamdesete. Jbt ljudi su se promenili, kako ne kapirate? Zavoleli su druge stvari..ja ih totalno kapiram.. takodje kad imas mnogo para, zelis jos vise.. A pare se zgrcu na?!?! KOMERCIJALI! Totalni respekt! Jedan od mojih omiljenih bendova. Hail Metallica! Edited November 29, 2006 by Nazzgul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 pa pored linkin parka i slejera radio je i gomilu drugih stvari (neke rnb, repere, sranja) tako da to ne mora da znaci nista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Tako je. Zivot bi dao da Metallica postane New Wave Of American Heavy Metal bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Najgora moguca solucija!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Metallica je dovoljno da bude samo ono sto je bila do pre 10 godina i svi bi bili srecni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ja sam srecan sa sadasnjom kombinacijom...moje misljenje da odrade jedan odlican album i da prestanu da rade Najbolje bi bilo za sve...bar nam ostali u lepo pamcenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 TEsko ceova ekipa nesto dobro da izda...tako mi se cini ... a zeleo bih iskreno da izdaju cool album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek(sa) Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Najveća greška svih ljudi koji pljuju Metallicu je ta što su odslušali St. Anger na keca i izneli zaključak "prodali se"! Jedino "sranje" koje sam ja od njih čuo je Load album. Ali Bože moj, svako ima uspone i padove koji su bendovima kao što je Metallica i te kako dozvoljeni! Ko misli da su se albumom St. Anger prodali taj je prerano izneo svoje mišljenje. Dakle ljudi pogledajte prvo film koji je Metallica snimala pune 3 godine sve vreme svaki dan kad su odlučili da snime novi album! Flim (dokumentarac) traje više od 2 sata i u tih 2 sata je stavljeno sve ono bitno što im se dešavalo poslednjih godina do snimanja St. Anger-a. Inače film se zove Some Kind Of Monster i ko ga pogleda videće da nije nameštaljka i da je sve snimano sa razlogom. I upravo ti razlozi su ih naveli da snime album u nekom "garage new metal" tripu!!! Kroz taj album su izbacili iz sebe godine i godine sranja koja su im se dešavala i sredili odnose u bendu. Da nije bilo tog albuma danas ne bi više ni bilo Metalike. Pogledajte film SOME KIND OF MONSTER čim budete bili u prilici pa onda iznosite svoje mišljenje o bendu koji više nije ni bend nego institucija!! A za takvu instituciju ne možeš da vičeš da je sranje, može samo da ti se ne dopada!!!!! Inče meni je St. Anger odličan album, čak i danas ga slušam sa zadovoljstvom! Moj prvi komentar na ceo album je bio "Ne sviđa mi se što je to Metalika, da je neki drugi bend bilo bi bolje!". Metallica rulz!!! Metallica forever!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ja imam utisak da su izgubili inspiraciju. Nedostatak ideja. Imam utisak da ce i sledeci album biti govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ma realno meni se jebe...metalica je samo jos jedan od 20 bendova koji trebaju da izdaju album sledece godine...ja znam da nece omanuti zato sto nikada nisu...makar i da bude sranje i da bude najlosiji...ponovo ce dobiti mojih 60 dolara da budem u njihovom fan clubu... znaci jedna od najboljih metalikinih majici ikada i napokon sam sastavio kintu da uzmem par majici u paketu zbog postarine... ali ova je meni vrh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 @ALek2sn:Metallica institucija....hmmm sto ne bi smeli da pljujemo onda po institucijama ako nam se ne svidjaju...jel metallica oce da nas pobije ako je ne volimo... sta??? :) :) ZEZAM SE BRE COVEK... AL pazi salu na stranu Some kind of a monster sam gledo ali ne verujem da je sve istina...jel oni uvek mogu da srviraju ono sto u sustini nije tako...to ja tako mislim ... mozda i nisam u pravu Ali moras priznati jedno....izduvali su se do st.angera i opravdana je sumnja da ni novo izdanje nece biti sjajno cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Najveća greška svih ljudi koji pljuju Metallicu je ta što su odslušali St. Anger na keca i izneli zaključak "prodali se"! Jedino "sranje" koje sam ja od njih čuo je Load album. Ali Bože moj, svako ima uspone i padove koji su bendovima kao što je Metallica i te kako dozvoljeni! Ko misli da su se albumom St. Anger prodali taj je prerano izneo svoje mišljenje. Dakle ljudi pogledajte prvo film koji je Metallica snimala pune 3 godine sve vreme svaki dan kad su odlučili da snime novi album! Flim (dokumentarac) traje više od 2 sata i u tih 2 sata je stavljeno sve ono bitno što im se dešavalo poslednjih godina do snimanja St. Anger-a. Inače film se zove Some Kind Of Monster i ko ga pogleda videće da nije nameštaljka i da je sve snimano sa razlogom. I upravo ti razlozi su ih naveli da snime album u nekom "garage new metal" tripu!!! Kroz taj album su izbacili iz sebe godine i godine sranja koja su im se dešavala i sredili odnose u bendu. Da nije bilo tog albuma danas ne bi više ni bilo Metalike. Pogledajte film SOME KIND OF MONSTER čim budete bili u prilici pa onda iznosite svoje mišljenje o bendu koji više nije ni bend nego institucija!! A za takvu instituciju ne možeš da vičeš da je sranje, može samo da ti se ne dopada!!!!! Inče meni je St. Anger odličan album, čak i danas ga slušam sa zadovoljstvom! Moj prvi komentar na ceo album je bio "Ne sviđa mi se što je to Metalika, da je neki drugi bend bilo bi bolje!". Metallica rulz!!! Metallica forever!!! Tako je. Inače pogledao sam Some kind of monster odličan je.Daje drugu dimenziju st anger albuma. I da se razumemo,kad je album toliko dobar,kao svi metalikini albumi,ona on mora da se dobro prodaje i to je sva filozofija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Ljudi neka taj film daje st.angeru bilo kakvu dimenziju...jedno je sigurno...St.Anger je veoma lose Metallicino ostvarenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Tako je. Inače pogledao sam Some kind of monster odličan je.Daje drugu dimenziju st anger albuma. I da se razumemo,kad je album toliko dobar,kao svi metalikini albumi,ona on mora da se dobro prodaje i to je sva filozofija. Naravno, a to sto su svi mediji na sva usta trubili kako je to dobar album (a ono dobrog nece videeti ni za 2.000.000 godina), to nema nikakve veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Najveća greška svih ljudi koji pljuju Metallicu je ta što su odslušali St. Anger na keca i izneli zaključak "prodali se"! Jedino "sranje" koje sam ja od njih čuo je Load album. Ali Bože moj, svako ima uspone i padove koji su bendovima kao što je Metallica i te kako dozvoljeni! Ko misli da su se albumom St. Anger prodali taj je prerano izneo svoje mišljenje. Dakle ljudi pogledajte prvo film koji je Metallica snimala pune 3 godine sve vreme svaki dan kad su odlučili da snime novi album! Flim (dokumentarac) traje više od 2 sata i u tih 2 sata je stavljeno sve ono bitno što im se dešavalo poslednjih godina do snimanja St. Anger-a. Inače film se zove Some Kind Of Monster i ko ga pogleda videće da nije nameštaljka i da je sve snimano sa razlogom. I upravo ti razlozi su ih naveli da snime album u nekom "garage new metal" tripu!!! Kroz taj album su izbacili iz sebe godine i godine sranja koja su im se dešavala i sredili odnose u bendu. Da nije bilo tog albuma danas ne bi više ni bilo Metalike. Pogledajte film SOME KIND OF MONSTER čim budete bili u prilici pa onda iznosite svoje mišljenje o bendu koji više nije ni bend nego institucija!! A za takvu instituciju ne možeš da vičeš da je sranje, može samo da ti se ne dopada!!!!! Inče meni je St. Anger odličan album, čak i danas ga slušam sa zadovoljstvom! Moj prvi komentar na ceo album je bio "Ne sviđa mi se što je to Metalika, da je neki drugi bend bilo bi bolje!". Metallica rulz!!! Metallica forever!!! Smučilo mi se više da slušam ove debile kako pričaju gluposti... Load loš album??? Nabijte sebi metal u bulju!!! Ovde je očigledno merilo dobrog albuma, što je metalnije, to je bolje... Load je, po mom mišljenju, najbolji album Metallice uz Ride the Lightning, ali zato takođe ni po kakvom objektivnom mišljenju ne može biti loš. St. Anger jeste sranje, ali meni se i to ponekad svidi, pa smatram da i tu ima dobrih stvari, a sigurno sam St. Anger slušao više, detaljnije nego osoba koja je napisala ovaj kvoutovani post. Trok... Ne znam više šta da kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Jednostavno, Jeste li pokusalil sebi reci koja je naj bolja metalikina pesma? Videce te da necete moci izabrati koja je to,jer ona sama ne postoji,postoji njih vise sa raznih albuma. Jednostavno ljudi rade najbolje pa su i najvise hvaljeni ili osporavani,dace bog da jos jednom svrate. Ma moraju oni to,siguran sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Ja mogu da kazem 3 najbolje pesme: Nothing Else Matters, Fade To Black i Unforgiven I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Kuku, kakav izbor! Da vidimo... 'Fight Fire With Fire', 'Master Of Puppets' i 'Disposable Heroes'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oske Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Moze samo da ti se neki album ne dopada (kao meni ReLoad), ali losheg albuma NEMA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Postoji svega sacica bendova koji nemaju los album (npr. King Diamond, Laaz Rockit i sl.), ali Metallica zasigurno nije medj' njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 (edited) Kuku, kakav izbor! Da vidimo... 'Fight Fire With Fire', 'Master Of Puppets' i 'Disposable Heroes'. au jebote, ti sve rokačine u pičku materinu. mada, moram da priznam da ti je dobar izbor. fight fire mi je jedan od omiljenih speed pesama ikada, disposable je isto zakon, master mi je bila nekada omiljena ali me je malo smorila. Edited December 10, 2006 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts