darthmoog Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Stvarno je nemoguce napraviti top 3...sigurno bi i rna dodao neku...znaci moj minimum bi se sastojao od top 10 a i to bi mi bilo zajebano za pravljenje...jednostavno bend koji ima 2-6 losih pesama u celoj karijeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Znas koje je jedno od pitanja u intervjuima koje najvise mrzim? "Nabrojte 10 omiljenih albuma svih vremena." A kad krenem da listam, bez 100 nista. Naravno da bih dodao jos neke pesme. 'Trapped Under Ice', 'Lepper Messiah', 'Battery'... Ajde da ne izdvajam, kompletna prva 3 albuma, dobar deo "...And Justice For All" i polovina "Metallica" albuma je sjajna. Ipak je 'crni' trebao da se zove "Don't Tread On Me". Naslov bi se odlicno uklopio saonom zmijom na naslovnici. Ovako zmice izgleda kao da se tu stvorilo niotkuda i ne ide nikuda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Kuku, kakav izbor! Da vidimo... 'Fight Fire With Fire', 'Master Of Puppets' i 'Disposable Heroes'. Jebiga realno najbolje i najsavrsenije pesme su ove. A sto se tice tvrdjih pesama: Blackend, Damage Inc, Battery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 mene justice malo smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Do jaja je tezak za slusanje zbog onih pojacanih basova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Damage inc.; Trapped under the ice; Frayed ends of sanity; Whiplash, Dyrest eve to su mi neki favoriti, mada u principu svaka pesma sa prvih 5 je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 U poslednje vreme mi je Blackened naj bolja,mada se svaki put odusevim kad cujem zvuk sa black albuma. Sa st anger-a mi se svijdja Unnamed feeling,i st anger,ovo ostalo je onako mada ni shot me again nije losa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 kakvi crni basevi na dzastisu? tamo se samo dobosh chuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A other new song ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 meni je baš produkcija suva. ne diže me. ima dobrih stvari a i ima dosadnih pesama. bas se uopšte ni ne čuje na justice-u. bas se baš čuje na master-u. ali tu mi se sviđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ne mogu ni ja da izdvojim 3 pesme, pa cu reci 3 albuma: 1., 2. i 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 meni je baš produkcija suva. ne diže me. ima dobrih stvari a i ima dosadnih pesama. bas se uopšte ni ne čuje na justice-u. bas se baš čuje na master-u. ali tu mi se sviđa. Nisam mislio bas kao instrument, nego basovi, duboki tonovi na albumu. Bukvalno probijaju. Uzmi Overklill "W.F.O.", pa ces videti sta mislim. Ista situacija je i sa njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 @RNA: Moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 neko mi je skoro rekao da se pominje da ce Metallica ponovo doci u BG na leto...jel neko zna ima li istine u tome???? Jao,da ih cujem jos jednom pa mogu da umrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Valjda su te priče za Maiden? Ne bunim se:) ali mi oba zvuče malo verovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Najjaca produkcija je na Blacku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Nisam mislio bas kao instrument, nego basovi, duboki tonovi na albumu. Bukvalno probijaju. Da, ovo je tacno. Mislim, "...and Justice", ukoliko zelis pravi odnos prema albumu, treba slusati samo na vrhunskoj opremi, na svemu sto "moze da prodje" ce se sigurno zagusiti. Mislim da je produkcija tog albuma genijalna, cak i ovaj moment cudnog bassa doprinosti tom utisku praznine i neke skucenosti. Svi znamo da je to prvi album posle Burtonove smrti. Moram da napomenem i sledece: slican osecaj prati i "The Fragile Art of Existence" od Control Denied. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Mozda, ali je "Garage Days Revisited" odlicno odradjen produkcijski, za razliku od "...And Justice", iako je snimljen odmah posle Kilfove smrti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Pa dobro, "Garage Days" je sirov, potpuno prirodan, bez koncepta kakav je imao "Justice". "Garage Days" je zurka, jebi ga ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 A dobro je poznato da kad se neko dobro zabavlja pravi dobre stvari, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Da, s tim sto na "Garage Days" nema autorskih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Ali ima dobre muzike, a onakva produkcija ne bi bila losa ni na "...And Justice" uospte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Suocimo se sa jednom pozitivnom istinom...Sada zvuce do jaja, kao pre nekih 8 godina! Mnogo su se popravili u odnosu na 2003., a i Hetfield malo bolje peva...Jeste li slusali Damage Case, live, sa Lemmy-jem (2006)? Znaci, Jaymz je osurio! Ne znam zasto, definitvno da sada moze mnogo bolje da peva, al' eto...mrzi li ga, jebem li ga sta je.... Neka oni dodju da odsviraju jos jednom, pa da vidim kome nece biti dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Meni se zvuk na "St. Anger" jako, jako dopada! Sve prsti od metala. Hetfield ima i boljih tekstova ali je muzika, sasvim, sasvim OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Fazon je shto je produkcija na AJFA losha, tj nisu svirali u istom studiju u kojem su snimali Garage, i verovatno su radili sa nekim petardima koji neznaju da namotaju traku na snimach, pa je puste otpozade i VOILA dobijesh jedan od zashtitnih znakova - uvod za Blackened. AJFA mi je OMILJENI album, bash zato shto je chudan i neserijski; zato shto je u potpunosti posvetjen Cliff-u -> 2/3 pesama peva o njemu, jedna kompletna je napravljena od njegovih riffova, jedne njegove strofe, i shto je josh bolje njemu u chast... Najbolja produkcija sledi na Black Albumu koji su snimali u 'One On One' studiju, a mixali negde u Torontu. To je prvi album koji je Bob Rock radio sa njima, i napravili su zajedno show program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts