Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ova druga je bolja?

Kako kome... I jedna i druga su nedovrshene; u prvoj treba menjati glavni riff, a u drugoj txt. Videcemo shta ce ispasti od svega.

Posted

video sam neku knjigu u mamutu o pesmama valjda, na engleskom

vrh je ali je 2100 din...

jel citao ko?

Kakvim pesmama?

O cemu se radi?

Posted

Svasta, odes lepo u Mamut, otvoris knjigu, i procitas lepo sta te interesuje! Navratis par puta, i sjebes je celu za"dz".

Posted

pa tako smo stole i ja pre jedno 6, 7 godina negde citali, al' da me ubijes ako se secam gde... mozda bese IPS, tad MAMUT jos nije postojao... ne secam se...

@Jaymz Doofy Neegroothin

Jeste zamena, mnogi ljudi tako rade, smisle kako će da pevaju, neki lupetaju reči, pa tako smisle tekst.

Postoji i demo verzija "For whome the bell tolls" gde isto tako peva "la-la-la" ili tako nešto, jer još uvek nema tekst.

U stvari većina radi tako...

znam za to, veruj mi ako se iko przio na metallicu i skupljao sve i svasta (pored JAYMZ-a) to sam bio ja, pa tako imam gomilu demo snimaka, i tacno znam kako su radili pesme, ali nikad ne bi napisao ceo text, i ostavio samo jedan deo za la la la, a da ne zna sta ce tu, a veruj mi, da sam vremenom poceo da razumem trip na koji hetfield razmislja, i ako mi se ne svidja, znam da on misli da je to "oooooooo..." do jaja fora, i da ce to da napali publiku, a nije ni svestan da je shit!

Posted

@Gera - 'Oces ja da ti kazem? IPS, u Knez Mihajlovoj. Bilo je to bas iskusno. :)

Mogli su oni da nakokaju i 100 sati muzike. Nek' samo izaberu sat vremena, the best off celog tog proseravanja, pa da vidimo; da li para usi, ili se moze slusati na finjaka.

:meshuggah: