lemmy sixx Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 Pare nece biti apsolutno nikakav problem,jedino ako budu svirali isti dan i kada bude svirao Motorhead...tu razmisljanja nema,Lemmy je apsolutni prioritet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Nesam se ni ja oduševio kad sam čuo da će možda doći. Termin stvarno ne odgovara! Upali su usred gužve! Bančilo, nije "connecting" nego "correcting"! Lemmy Sixx-buržuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 na forumu metallica pise zrenjanin a ne bg, pa ovi nisu normalni ako ispale metallicu http://www.metallicabb.com/forum/viewtopic.php?t=44148 FESTIVALS Thursday June 28 Serbia Zredjanin Saturday June 30 Spain Madrid Sunday July 1 Belgium Werchter Tuesday July 3 Greece Athens METALLICA + support(s): Thursday July 5 Austria Vienna Sunday July 8 England Wembley Tuesday July 10 Norway Oslo Thursday July 12 Sweden Stockholm Sunday July 15 Finland Helsinki Wednesday July 18 Russia Moscow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Hehe..svi u Zrenjanin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 jebote...izgleda da dolaze na road fest festival... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 aaaaaaaaaaaa... brate!!!!!! neeeeeee... u kurac! pa ko ce sad da skupi i lovu za taj mrtvi fest... aaaaaa... ne... kurac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Metallica u Zrenjaninu....Bez uvrede Zrenjanincima ali ovo je malkice smesno sto su ih tamo opicili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Brate na sajtu ne pise nista! Edited February 12, 2007 by Djordje Miljanic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Au, jebo te, u Zrenjanin...Osecam da ce morati da se kupi karta za ceo taj show...znaci, 5, 6 soma! Inace, bicikla je remontovana, tako da za prevoz nema frke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Metallica, Prodigy i Jamiroquai u Zrenjaninu! Ponedeljak, 12. februar 2007. 15:30 Bendovi Metallica, Motorhead, Foo Fighters, Jamiroquai i Daft Punk definitivno će nastupiti na ovogodišnjem Road Festivalu, najavili su u ponedeljak organizatori. "Svim navedenim izvodjačima uplaćen je "booking fee", potpisani su ugovori i nastupi na festivalu su izvesni. S obzirom da neki od njih svoje sajtove ažuriraju jako retko, javnost ne bi trebalo da brine što njihove online prezentacije nemaju potvrdjene datume" rekao je Branislav Stanković iz PR službe festivala. Osim glavnih headlinera, organizatori su najavili i nastup Džoa Kokera, Igija Popa i benda The Stooges, Prodigy, Duran Duran, Gogol Bordela, Cult i mnogih drugih stranih i domaćih izvodjača. Prema rečima organizatora, Road Festival biće još jedan projekat producenta Artija Kornfelda, koji se putem telefona uključio u konferenciju za štampu u beogradskom Medija Centru i potvrdio svoje učešće u projektu. "Ovaj festival mi je veoma bitan, skoro koliko i rodjenje mog deteta ove godine" istakao je Kornfeld tokom uključenja. Pored njega, u organizaciju bi trebalo da bude uključen i producent Majkl Leng. Ova dva producenta poznata su fanovima muzike kao ljudi koji su stajali iza festivala Woodstock 1969. godine. Festival će biti realizovan u saradnji sa američkom kompanijom SFL, a organizatori su objasnili da će manifestacija obuhvatati najmanje tri bine – Main Stage, Road Arenu i Etno stage. "Prostor na kojem će festival biti održan prima oko 90.000 ljudi. S obzirom da je reč o ostrvu, u pripremi je izgradnja velikog kampa za posetioce iz zemlje, regiona i celog sveta, kao i saradnja sa MUP-om Srbije kako bi bezbednost posetilaca bila na najvišem nivou" rekao je Dragan Vujin iz "SFL Serbia". Iako su karte za festival puštene u prodaju pre izvesnog vremena, Stanković je naveo da je cena karte "skočila" i da sada iznosi 6.000 dinara. "Prodaja karata ide odlično, već imamo oko 1.500 online rezervacija samo iz Skopja. Veoma smo zadovoljni. Festival će biti na svetskom nivou, svetla i zvuk će raditi kompanija "Serious Show" iz Frankfurta, i očekujemo veoma pozitivne reakcije" dodao je Vujin. "Ponovio bih da su svi "hedlajneri" potvrdili dolazak, i niko od njih se nije ponašao razmaženo. Momci iz Metallice su samo tražili veš-mašinu u bekstejdžu, dok su Motorhead tražili zalihu kiseonika. Sa svima njima imamo super saradnju, neki su već bili u Srbiji i tražili da im u bekstejdž obavezno dostavimo domaću rakiju" dodao je Stanković. Od navedenih bendova, jedino je Motorhead za sada objavio potvrdu o nastupu u Zrenjaninu. Road Festival bi trebalo da se održi od 28. do 30. juna ove godine, na ostrvu u blizini Zrenjanina. Prema navodima organizatora, sa lokalnom upravom Zrenjanina potpisan je ugovor o saradnji, koji ne predvidja nikakvo finansijsko učešće niti dobit. Tačne satnice nastupa još uvek nisu objavljene, kao ni detalji o mogućnostima smeštaja i parkinga posetilaca. (MONDO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 kako cu sada uci u backstage za festivale se primenjuju druga pravila nego za obican koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 e jebiga, jebiga, jebiga!!! Kolko sam se ad iznervirao, gde da nadjem toliike pare!!! arghhhhhhhhhhh!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ma mogu da mi djeglaju oba jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 TO GERO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Eto, izbaksuzirao sam samog sebe! Jebem mu mater, gde naci tolike pare?!!?! Hmmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jebale ih tolike pare i jebo ih zrenjanin!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogisha007 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Definitivno idem, ovo se ne propusta ni za zivu glavu... Propustih zadnji koncert, nema shanse da ce mi se ova greshka ponoviti Metallica, here i come!!! P.S. Jel ima neko ideju gde ce se karte moci uzeti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @Ogisha - Jebi ga, vecina nije propustila prvi koncert, pa im se ova ideja ne dopada. Ne znam za prodaju, ali mislim da se karte mogu rezervisati vec preko neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Sta ces stole da rezervises... pogledaj metallicin sajt... nema nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogisha007 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Ma, mislim da ipak treba sachekati i videti sta kaze official site, sve ovo su ipak spekulacije, koliko god se mi nadali... Ali ipak, ne skodi mnogo nadati se u odredjenoj meri Edited February 12, 2007 by ogisha007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Nekad sam mastao o tome da Metallica dodje u Srbiju, pa, eto nam je, ma nema veze nije tesko otici do Zrenjenina.A za pare, Valja malo pristedeti, imamo debeo razlog. Zar ne? Edited February 12, 2007 by Bančilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @ Djole - Ma ne, taman posla...Iskreno, verujem da za sada lose narod tom Metallicom, da bi povecali prodaju karata za taj festival. Sto ne znaci da se ne nadam da ce doci. @ Bancilo - Pa bila je vec, a gde si ti bio? Svakako bih isao, ali da i kojim slucajem stvarno dolazi u Zr...Pa, velika je razlika izmedju 2500 din. i 6000. Bilo bi dobro da se prodaju i pojedinacne karte, za svaki dan. Ali osecam da bi to bilo u fazonu, na taj dan 4 soma, pa onda opet, isplati se prva opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Thursday June 28 Serbia Zredjanin Everybody go to Zredjanin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 e ljudi ovo i nije tako lose laki u filmu maratonci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Jebes ga..ak stvarno bude vidovdan ne idem..prijemni i te munje..a bas bih voleo da dodjem.. No..izludecu na Keatoru ak nista drugo Bilo bi dobro da 28 radimo prijemni,pa da se onda uveche ubijemo od Metalike... Zhrtvujem i Kreator i Behemoth ako je ovo istina. JEBEM TI PRIJEMNI!!! Kolega,vi cete da boravite at my place ak' bidnete dolazili. Jea,nije ni tako loshe zhiveti blizu Zrenjanina! Uzgred,pushtao sam Enter Sandman i Fade to Black preko razglasa u shkoli. Edited February 13, 2007 by Akumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts