Geozee Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Pa naaaravno... kakav je to koncert metallice bez Stoleta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Naravno da nece... a mislim da bi na sledecem koncertu bilo jos vise ljudi... mnogima je skupa karta bila...rekli su mi da je bar 10000 ljudi ostalo da slusa koncert van stadiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Eh sad,bas da ih je bilo 10,000 ispred stadiona.Pa blokirali bi sve oko stadiona! Jedino je zeznuto bilo sto je karta bila 2500! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Eh sad,bas da ih je bilo 10,000 ispred stadiona.Pa blokirali bi sve oko stadiona! Jedino je zeznuto bilo sto je karta bila 2500! bojim se da ,ako budu opet dolazili,nece biti nista jeftinija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Можда, а можда и не. Јуче сам биЈо до СКЦ-а и видео да је цена карте за Слепог Стражара 2000дин., а прошли пут је била 2500дин. Тако да је све могуће. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Prijatelju, prosli put je u pretprodaji bila 2K, a onda je otisla na 2500 pred koncert. I kad su Me(j)deni bili 2600 na smrdljivom Sajmu sta ocekujes za stadion? I tesko da ce doci. Ove godine nece, sledece ce raditi americku turneju. A onda ko zna verovatno ce im dosaditi zivot, nesto ne verujem da ce posle ovog albuma raditi jos nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Ja bih, kao što sam već spomenuo, da završe sa snimanjem novog albuma, dođu kod nas i biću, tačnije bićemo sretni. Posle toga će nam manje-više biti svejedno. Je li tako? Tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 I jad isto mislim da kad budu zavrsili ovaj novi album da ce doci!I kad dodju,to se nepropusta ima da pljackamo da bi nasli dukata za kartu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Burton RIP Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 e pa da i ja nesto kazem na ovu temu........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 AAAAAAAAA, daj boze da opet dodju. Laktanje u prvom redu, ubijanje uz ogradu, glupa stoka iz obezbedjenja, AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! .........i boli me kurac za sve to jer je koncert bio najbolji. Ni na jednom drugom koncertu mi nije bilo ni priblizno tako dobro. Zna se ko su face. :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Prijatelju, prosli put je u pretprodaji bila 2K, a onda je otisla na 2500 pred koncert. I kad su Me(j)deni bili 2600 na smrdljivom Sajmu sta ocekujes za stadion? I tesko da ce doci. Ove godine nece, sledece ce raditi americku turneju. A onda ko zna verovatno ce im dosaditi zivot, nesto ne verujem da ce posle ovog albuma raditi jos nesto... У праву је Ђомла! Неће бити испод 3000, поготово зато што бендови траже много више пара за концерте напољу него за оне у халама, аренама, и сл, а + је од тада евро много скочио, тако да се, ако икада поново дођу, не надајте јефтиној карти! Рачунајте на нешто као за Пеперсе! ПС: Па, где си ти, човече??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Brate karta za pepperse i nije tako skupa... i da bude 3000 otici cu... cak da bude i vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Sto se mene tice koji ce kurac ponovo.Video sam ih ,razocarali me i sto da idem ponovo.Moze samo gore da bude!Bolje da dodje Testament ili ponovo Megadeth jer se oni jos koprcaju i lice na nesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Па, Мегадет је био већи курац од Металике, бар тако кажу људи, ја сам био испред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Na koncertu Metallic-e je bilo do jaja! Megadeth je stvarno objasnio neke stvari u SKC-u!! A Testament....e, to bih voleo da vidim, pa sta kosta, nek' kosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Sto se mene tice koji ce kurac ponovo.Video sam ih ,razocarali me i sto da idem ponovo.Moze samo gore da bude!Bolje da dodje Testament ili ponovo Megadeth jer se oni jos koprcaju i lice na nesto! E uvek ce biti prepucavanja izmedju ljudi koji slusaju metallicu i megadeth!Ja sam za METALLICU .Sta si ti ocekivao na koncertu da ce svirati????Bilo je za ocekivanje da ce svirati pesme sa st.anger albuma sa koje su prvi i nisu lose a nisu ni bas dobre.I sad zato sto se tebi nije svidelo zbog tamo nekog tvpg levog razloga,oni ne trebaju da dodju!Pali brate. Ali bi zato Testament isto bilo extra kad bi dosli !!!!Eniwey sto se tice megadeta njih volim ali samo par pesama,osim sto je najstariji od svih Dave mi je uvek bio totalno antipatican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 @ Nagaroth - Uzede mi rec iz usta! Na Metallic-i je bilo do jaja!! Megadeth ne slusam toliko, ali je objasnio neke stvari u SKC-u!! A Testament...e, to bih voleo da vidim i cujem, pa sta kosta, da kosta! @ Nagaroth - Uzede mi rec iz usta! Na Metallic-i je bilo do jaja!! Megadeth ne slusam toliko, ali je objasnio neke stvari u SKC-u!! A Testament...e, to bih voleo da vidim i cujem, pa sta kosta, da kosta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Bolje mi je bilo na metallici jer tamo nisam morao da se borim za vazduh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 То + више волем Метаљику. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jbg, stadion je stadion. Incahe, nisam bio na Megadethu, tako da me zanima sta su to bjasnili. Ozbiljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Па показали су прописно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jebali su mame... ali ja umesto da sam bio u prvom redu, ja sam se povukao pozadi zbog teske povrede kolena. To mi je malo upropastilo koncert... ali sam se opet vrhunski proveo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) nisam bio na Megadethu, ali koncert Metallice mi je jedan od najboljih na kome sam bio. Edited April 11, 2007 by Circle_Pit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Burton RIP Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 menij ekonc sabbatha u sofiji bio bolji od 'tallice iako su ovi omiljeni.....jbg.... kad me ozzy polio kofom vode....joooj brate...a tu u bg na metallicU sam imao krvave kukove nabijala me masa na celicne pregrade...al jbg.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagaroth Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Hvala bogu da sam bio u tkz vip prostoru na metalici,pa sam posle koncerta,nisam imao nikakvu ozbiljnu telesnu povredu.Sem sto nisam imao,sluh,glas i cela majca mi je bila pocepana Sta ste radili tamo kad je bilo toliko povreda??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts