CROSSIĆ Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Брате, ово је пичка! Јесте! И то мртва! Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 Mene sinoc Starshiter ispali u zadnji chas za grada Verovatno je opet izbrijao kosu sa strane...i udebljao se jos koju kilu,pa nije mogao da se dogega. noćas kad dodjem pijan da nisam vid'o ni jedan post izmedju 11 i 3, inače ima da vas sve navatam, vežem, nabijem levak u usta, i sipam litar rakije! koga budem provalio da je namerno postovao da bi dobio rakije on će da dobije onu za mazanje nogu ! LemiTu prvom, jer on ne može da se sakrije tako lako ! Mogu se ja sakriti...imam izuzetko "gimnasticarske" noge,i mogu ih obe staviti iza glave,a tako sam manji i samim tim teze primetljiv. Nemas brige,ja vec imam ugovoreno za veceras.Ali ne bi bilo lose da se svi jednom pijani pojavimo ovde.To bi bila diskusija u tri picke materine. Svejedno..jebeno vreme, tada treba da spremam jebene ispite, tachno ima da iskochi na neta tamo 28. avgust ili sl. bem mu sisu.. Jebote,za sta sve nece ispitni rok postati izgovor!Neces imati vremena da ga downloadujes? Quote
Grob Bez Dna Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 moze veceras.ako dodjem do kuce ziv. Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 А да променим ја име теме у "Металика - онлајн кафана"? Moze...a kao podnaslov stavi refren iz neke pesme Jasara Ahmedovskog ili Semse Suljakovic. Npr. Metallica - onlajn kafana Vencajte me sa njenom lepotom! moze veceras.ako dodjem do kuce ziv. A ti bi mogao onaj spisak da sastavis,je li groblje? Quote
Grob Bez Dna Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 jao, da, sastavio sam, bre.sad ce pm. Quote
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Jebote,za sta sve nece ispitni rok postati izgovor!Neces imati vremena da ga downloadujes? Loshe mi interpretirash post Ma tako kad neki album novi koji me bash interesira izleti imam obichaj da se zaokupiram ki lud njime i to me izbaci iz koloseka za uchenje..Secam se tako Stormwarrior kad izleteo u januaru odjednom... Anyway, ja se samo nadam da ce shto pre da izleti.. Quote
krchulj Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Verovatno je opet izbrijao kosu sa strane...i udebljao se jos koju kilu,pa nije mogao da se dogega. Mogu se ja sakriti...imam izuzetko "gimnasticarske" noge,i mogu ih obe staviti iza glave,a tako sam manji i samim tim teze primetljiv. Nemas brige,ja vec imam ugovoreno za veceras.Ali ne bi bilo lose da se svi jednom pijani pojavimo ovde.To bi bila diskusija u tri picke materine. Jebote,za sta sve nece ispitni rok postati izgovor!Neces imati vremena da ga downloadujes? može, u stvari, mora... al mora i Boško da učestvuje, jer onda ne može da se ljuti što mu pravimo sranja po forumu pijani Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2008 Author Report Posted August 2, 2008 Bosko pjan?Hahaha,to neces videti. Loshe mi interpretirash post Ma tako kad neki album novi koji me bash interesira izleti imam obichaj da se zaokupiram ki lud njime i to me izbaci iz koloseka za uchenje..Secam se tako Stormwarrior kad izleteo u januaru odjednom... Anyway, ja se samo nadam da ce shto pre da izleti.. 12.septembar zvanicno...cisto sumnjam da ce se pre pojaviti na netu,zna se kako to ide sa metlicom...tako neces imati problema sa ispitima. Quote
krchulj Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Bosko pjan?Hahaha,to neces videti. mora! zbog drugarstva... inače ima da ga se odreknemo i kao drugar i kao tHrashera ! a onda će još i da radi levak ! u stvari, ne mora stvarnio da se napije, al mora da se ponaša kao da je pijan, i da aktivno učestvuje u raspravi ! Quote
Angelystor Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Bosko pjan?Hahaha,to neces videti. Shto, treba mu mnogo..? Ili ne pije ich? 12.septembar zvanicno...cisto sumnjam da ce se pre pojaviti na netu,zna se kako to ide sa metlicom...tako neces imati problema sa ispitima. Iskreno se nadam Inache..Kafanska je tema ovo beshe? Sutra uveche dvoboj dva na dva. Nas dvojica litar mastike, druga dvojica litar votke, pa ko izgubi, placa pivo do kraja vecheri.. Vecheras je bio master trening Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2008 Author Report Posted August 3, 2008 Sta bre sutra?Odmnah!Tacno sam znao ko ce se pojaviti...kovinski ludak i krusevacki carapan.Od sabackih i niskih meraklija ni traga ni glasa.Eeee moji sajber drugari,ko sto Kemal kaze,ima ima vremena zivot tuznu pricu pise....tako ti je to.Snjeg je opet Snezana.Ali kurac,nema. Bosko ne pija,ili ga ja barem nisam video sa flajkom u zivotu.Bilo cega.E to su principi.Svaka cast.Postujem slobodnu volju. I sta sa tim?I ja da imam te pare,non stop bih visio u armani odelu...nece valjda da u 40 i kojoj bleje ko klosusi. Quote
Теша Тешановић Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 ja cekam da moj dobar drugar metalika izda novi album da cujem,mora metalika sa novim albumom da bude barem da bude u rangu sa novim albumom sekija turkovica.a do tada slusam malo and justice for all i nadam se da nece novi album biti st anger 2 Quote
Angelystor Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Bosko ne pija,ili ga ja barem nisam video sa flajkom u zivotu.Bilo cega.E to su principi.Svaka cast.Postujem slobodnu volju. Respect za to, ozbiljno. Ali tebi pijanome treba zabraniti da sedash za komp definitivno A kad se rastreznih, get your ears on this: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=102100 A mogu i ostali Kaki lep riff Quote
Sandman Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 (edited) Kul. Samo mi se ne svidja ono "spit it out",podseca me na jedan gej bend.A ako se ne varam sada imaju istog producenta. EDIT:Jamesu je danas rodjendan. Eto zashto se chastio u Armaniju. Edited August 3, 2008 by Sandman Quote
krchulj Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Eeeeee,nikog nema... Lemi, prijatelju, šta da ti kažem... izvini... tu sam se prvi kurčio, i onda sam te ispalio, al jebiga, toliko sam se smorio u gradu, da sam otišao kući u 2, i lego da spavam... Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2008 Author Report Posted August 3, 2008 Respect za to, ozbiljno. Ali tebi pijanome treba zabraniti da sedash za komp definitivno A kad se rastreznih, get your ears on this: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=102100 A mogu i ostali Kaki lep riff Ne treba mi nista braniti,demokratija je demokratija...pravo glasa je pravo glasa. A vezano za ovaj linak,riff je strasan!Super zvuci!E jebes mi sve,jedva cekam album. Lemi, prijatelju, šta da ti kažem... izvini... tu sam se prvi kurčio, i onda sam te ispalio, al jebiga, toliko sam se smorio u gradu, da sam otišao kući u 2, i lego da spavam... Nemoj da se izvinjavas,vec zakazimo drugi termin. Quote
hate squad Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 (edited) Juce sam cuo ovaj rif koji Kirk svira u studiju i jedan deo neke pesme koju preslusavaju...Ovo jebe kevu i ostale clanove familije po spisku. Prvi mi je kombinacija stari Slayerovih rifova, drugi lici na Panteru.Znam da to nece bas tako izgledati, ali moram prizanti da sve vise verujem u ovaj album. Edited August 3, 2008 by hate squad Quote
Josif Visarionovič Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 u novom spotu metallice pojavljuje se Jugo Quote
In The Flesh Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) 12.septembar datum izlaska,ako vec neko nije postovao.... a i ako jeste,ostaje isti datum Edited August 7, 2008 by davidian Quote
Feniks . Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Hm, ja nisam skidao...neko rece da je ovo nesto novo od Metalike, pa proverite... http://rapidshare.com/files/131766146/Meta...atnetic2008.rar Quote
Feniks . Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Sad mi rekose da kruzi lazni link...bice da je to laznjak...izvinjavam se.... Quote
Recommended Posts