Jump to content

Metallica

lemmy sixx

Recommended Posts

Рецимо да делим ово мишљење.

Кад би албум, квалитетом, стварно био нивоа na кoм je "Load" - у како би то био добар албум!

Иначе, ја могу да кажем да је "Load" бољи од Црног албума, без неке муке.

Црни је једини кога никад не пуштам, не знам да ли га уопште и имам у рачунару а имам ...

Свашта.

Не могу да га слушам.

Нећу да га слушам.

Са овим се и ја слажем! Ја у приниципу не волим Блек, пар ствари без којих се Металика не може замислити, али су ми увек више лежали и Лоуд и Рилоуд, због тих стоунер и блексабат рифова које обожавам! Ова нова ствар има тај "не кул" приступ смишљања рифова, и у принципу ми се не свиђа... То је тај Стангеровски приступ монотоног рифа који се понавља 362 пута... Ја сам увек био за понављање 300 пута истог рифа ако ваља, а овај не ваља, стога ми се не свиђа! У принципу, једва чекам нови албум, и надам се да ме неће разочарати! Знам да ће ми се један моменат сигурно свидети, а то су солаже, а већ ми се свиђа оно што иде на почетку сваког оног видео срања што избацују!

Рецимо да делим ово мишљење.

Кад би албум, квалитетом, стварно био нивоа na кoм je "Load" - у како би то био добар албум!

Иначе, ја могу да кажем да је "Load" бољи од Црног албума, без неке муке.

Црни је једини кога никад не пуштам, не знам да ли га уопште и имам у рачунару а имам ...

Свашта.

Не могу да га слушам.

Нећу да га слушам.

E, ja uopšte ne volim Black Album... XD

Load je zakon!

Ne znam da li je bilo vec postavljeno, ali evo intervjua sa James-om sa trablmejkera.

intervju

ef6d590d3edee64c5c7afec216649a13.jpg

Band: Metallica

Album: Live at Ozzfest, Dallas 09.08.2008

Genre: Metal

Info: mp3@128kbps

Size: 126 Mb

Tracklist:

01. Creeping Death

02. For Whom The Bell Tolls

03. Ride The Lightning

04. Harvester Of Sorrow

05. Kirk Solo #1

06. Welcome Home (Sanitarium)

07. Cyanide

08. And Justice for All

09. No Remorse

10. Fade to Black

11. Master Of Puppets

12. Damage, Inc.

13. Kirk Solo #2

14. Nothing Else Matters

15. Sad But True

16. One

17. Enter Sandman

18. Mercyful Fate (feat King Diamond)

19. Seek and Destroy

http://rapidshare.com/files/136968546/M-Ozz_www.mediaportal.ru.rar

pass:www.mediaportal.ru

Edited by Ultimate Bastich

Odlican koncert!Sjajan zvuk.Ijao,ala bi bilo dobro prisustvovati ovome!Sjajno.King je malo prsao na "A corpse without soul",ali je ostalo otpevao veoma dobro.Larsova najava "Are you ready for a 12 minutes of Satan?!?!?!?" je super!

"Cyanide" mi se svakim slusanjem sve vise dopada...ovde se napokon moze cuti kako treba.

Cyanide mi nije nešto mada ne znači da će album biti loš.

Sjećam se kad sam čuno prvi put na TV St.anger da sam skakao po sobi a kasnije se ispostavilo da album i nije neki, Ipak je pjesma St.anger poslije Load i Reload bila nekakvo osvježenje.

Ovaj Cyanide me malo podsjeca na pocetak filma lude godine, skoro pa da je ista muzika. :rolleyes:

Edited by Bančilo

"Аха, свиђа ти се "St. Anger"!"

У, сад си га најебао!

:)

Pjesma kao pjesma nije losa, album onako,

Sudeci prema mom ukusu pjesma St.anger je bolja od pola pjesama sa Load-a pogotovo od onin poput Ronnie ili 2x4 koje su mi uzasno dosadne.

Edited by Bančilo

Meni je Ronnie jedna od najfascinantnijih i najinteresantnijih pesama na Loadu. Nisam nimalo fan Loada i Reloada, ali mi se ta pesma iz nekog čudnog razloga prilično dopada. Ista situacija je i sa Low Man's Lyrics sa Reloada. Ipak, jedina pesma koju STVARNO gotivim iz tog perioda je Hero of the day. :rockdevil:

pa ronnie je meni najbolja pesma sa loada (možda jedino wasting my hate može da konkuriše).. mnogo dobar rif, pevanje.. sve. :rockdevil:

a i st. anger ima dobre pesme.. dirty window, sweet amber i purify - nisu dugačke kao ostale, svaka ima odlične rifove, ne smaraju..

Edited by Trötter

Аууу, слушам сад овај Озфест ...

У, како добра свирка, како добар звук!

А 128k само ...

Какав бенд, јеботе.

СВИСНУЋУ до новог албума!

Ma kaki ozfest to je bilo na Hitu 202 u Velikoj Maloj kod Gornje Donje

Pazi,dobri su oni jes da su klinci ali dooro sviraju za svoje godine,onako bas cepaju! :)

:pivopije:

Polako smiri se mislim da su potpisali bas sad za One records ,za mesec ce ga biti u Felixu ,Brankovici ovaj put odradeli bas dobar posao ,album se extra cujee! :) :) :)

Zajebavam seeee......

a i st. anger ima dobre pesme.. dirty window, sweet amber i purify - nisu dugačke kao ostale, svaka ima odlične rifove, ne smaraju..

S tim što imaju neke od najglupljih tekstova koje sam čuo u metalu. Takođe i Shoot me again i All within my hands. U suštini, album ima par dobrih rifova, ali to po mojim kriterijumima nije dovoljno za prelaznu ocenu...

Meni je Ronnie jedna od najfascinantnijih i najinteresantnijih pesama na Loadu. Nisam nimalo fan Loada i Reloada, ali mi se ta pesma iz nekog čudnog razloga prilično dopada. Ista situacija je i sa Low Man's Lyrics sa Reloada. Ipak, jedina pesma koju STVARNO gotivim iz tog perioda je Hero of the day. :rockdevil:

Low Man's Lyric je fenomenalna pjesma,moguce i najbolja na Reload,a sto se Load-a tice,moj prikriveni favorit je Thorn Within.Ronnie i Poor Twisted Me su mi takodje genijalne i naravno The House Jack Built sa onom vokalnom solazom,ako se tako moze nazvati. Nevjerovatno originalan album.

Death Magnetic...come to me!!! Btw,spot za The Day That Never Comes ce izaci za nekih 10-ak dana.