In The Flesh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Majstori.... Meni je prvi dio pjesme genijalan.Vokali su perfektno odradjeni,ne moze bolje...Drugi,žestoki dio pjesme mi nije usao u uho nakon prvog slusanja,ali ima kad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Burton RIP Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 pocetak fenomenalan, harmonije, melodija sama, ko da je orion2, sve do 4 .00 min, je extra stvar, posle pocinju da siluju, da se pokazu maacni da jos prze, sve mi deluje vestacki zajedno sa solazom, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) hah zasto je bubanj glasniji od celog benda u miksu? lars-a treba ubiti, a ostali treba da nadju neke hobije koji nemaju vezu sa muzikom. pesma je ocajna, tekst je kao da su preveli nesto sa onog "snaga reci" foruma. jadnoca. LOVE IS A FOUR LETTER WORD!!!!!!!!!!!!! lmao Edited August 22, 2008 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Mrzi me da gledam ove klipove, sacekacu ja lepo album ili neki promo pa cu to preslusati, ionako nece jos dugo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bančilo Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Malo podsjeca na ONE Kirke je konacno prosvirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ma ima razlicitih ukusa.... A bitno je da se lemmy-ju svidi jer ako se njemu ne svidi, onda ce se iznervirati ko magarac i bacice sve u q... (jer ocekuje mnogo od albuma )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Ma bas,davno sam se ja prestao nervirati oko takvih stvari.Iako,ocekujem dobar album.Pre koji mesec sam rekao da ne ocekujem nista,ali nakon slusanja gomile ovih klipova moram reci da sam poceo ocekivati nesto bas dobro.Videcemo.Za sada obecava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 E a baš bi bila jaka fora da su ove dve nove pesme izbacili da se malko stariji fanovi poraduju. Tek ono rest of albuma u fazonu St.Anger 2, ponovo kante od bubnjeva, džejmsovo urlanje, kirkovo statiranje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Danas sam preslusao St. Anger, da vidim da li cu promeniti misljenje o njemu... Ali naravno, nisam, to je i dalje uzasan, uzasan album... Jedine stvari koje valjaju su bass riff na Frantic i pesma St. Anger (mada bi bila bolja da je upola kraca). Btw. moze li neko da opet okaci The Day That Never Comes na rapid, onaj link iznad ne radi vise... EDIT: Ne treba, evo ga: http://rs2.rapidshare.com/files/139056085/...never-comes.rar Edited August 22, 2008 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 hah zasto je bubanj glasniji od celog benda u miksu? lars-a treba ubiti, a ostali treba da nadju neke hobije koji nemaju vezu sa muzikom. pesma je ocajna, tekst je kao da su preveli nesto sa onog "snaga reci" foruma. jadnoca. LOVE IS A FOUR LETTER WORD!!!!!!!!!!!!! lmao Amin kolega. Izgleda da ovde niko nece da shvati da je car odavno go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 neću baš ludovati uz ovo, ali kakva su govna snimali poslednjih godina, ovo još može da prođe solo je pointless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Amin kolega. Izgleda da ovde niko nece da shvati da je car odavno go. Ili ga mi stvarno vidimo (ponovo) obucenoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Ne vidim ga ja jos uvek ni golog ni obucenog,ali osetim neke njegove tendencije ka oblacenju nekog dobrog italijanskog odela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 I to Armani-evog:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 evo linka za sve ljude koji su bili (ili nisu a vole) u sofiji na koncertu, full snimak: METALLICA - LIVE AT SOFIA, BULGARIA 25.07.2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 I to Armani-evog:) Apsolutno! Mozda me moj osecaj i prevari,pa se car zajebe i obuce odelo 1.maj Pirot ili Zeljeznicar Subotica,ali za sada imam osecaj da tamo negde u svojim odajama polako oblaci Armani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Šaban, ko zna kol'ko je platio tu prevaru od odela! Da mi je rek'o da mu treba, povez'o bih ga sa šanerima iz kraja, isto takvo oriđinale odelce bi dobio za 10 puta manje love. Ilegal import from Italia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 A verovatno Made In Novi Pazar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pesma je odlicna. Jos kad cujem studijsku verziju.. Na iPod-u zvuci sjajno. Bas su mi nedostajali. Вау, имаш Ајпод... Боли ме курац... Иначе, чим шупци са авангарде кењају значи да је песма добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aero Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Вау, имаш Ајпод... Боли ме курац... Иначе, чим шупци са авангарде кењају значи да је песма добра. ? Cemu takva gruba reakcija? Htela sam da kazem da se mnogo bolje cuje na dobrom plejeru jer je mix dosta los. Nadam se da ovo nije finalna verzija koju ce pustiti na CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ? Cemu takva gruba reakcija? Htela sam da kazem da se mnogo bolje cuje na dobrom plejeru jer je mix dosta los. Nadam se da ovo nije finalna verzija koju ce pustiti na CD. Tolerancija na Yumetalu je nasiroko poznata,pogotovo prema novim clanovima,tako da te to ne cudi...A mislim da ovo jeste konacna verzija pjesme.Sto je izmixovano,izmixovano je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Иначе, чим шупци са авангарде кењају значи да је песма добра. True. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ako je ovo konacni mix ne valja, a po svemu sudeci jeste. Sta ce im Rick Rubin za ovakav zvuk? Ovo su mogli i sami da naprave. Zvuk bubnja je gadan, a i preglasan, ali tako je jos od Justica-a. Ovako gadan ton i mix su imali i na onoj obradi Ennio Moriconea i na obadi Maidena. Kako stoje stvari dobicemo opet lose produciran album. Sad se prisecam sta je Rubin sve radio i ne mogu se setiti niceg slicno produciranog. Pesma je ziherasko igranje na foru "krenucemo lagano, a zavrsiti zestoko, to ljudi vole kod nas". U samoj pesmi se svasta cuje, ili se barem meni tako cini. Fade To Black+Welcome home+Unforgiven, pa u drugom delom One, a pojedini rifovi i solaze me asociraju i na Merciful Fate medley (solo i rif na otprilike 6.20) i Astronomy. Pevanje ne valja, kao i na Cijanidu. Jebiga, jebiga, jebiga... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ako je ovo konacni mix ne valja, a po svemu sudeci jeste. Sta ce im Rick Rubin za ovakav zvuk? Ovo su mogli i sami da naprave. Zvuk bubnja je gadan, a i preglasan, ali tako je jos od Justica-a. Ovako gadan ton i mix su imali i na onoj obradi Ennio Moriconea i na obadi Maidena. Kako stoje stvari dobicemo opet lose produciran album. Sad se prisecam sta je Rubin sve radio i ne mogu se setiti niceg slicno produciranog. Pesma je ziherasko igranje na foru "krenucemo lagano, a zavrsiti zestoko, to ljudi vole kod nas". U samoj pesmi se svasta cuje, ili se barem meni tako cini. Fade To Black+Welcome home+Unforgiven, pa u drugom delom One, a pojedini rifovi i solaze me asociraju i na Merciful Fate medley (solo i rif na otprilike 6.20) i Astronomy. Pevanje ne valja, kao i na Cijanidu. Jebiga, jebiga, jebiga... . Kako iskulirati? Ne, nemoguće je. Prvo, Metallica je UVEK imala jako glasne bubnjeve. A, postoje bendovi kojima je bukvalno svaka pesma ista, a ti se žališ da ovo liči na ne znam šta od njihovih prethodnih pesama. Meni se pesma brda sviđa, osim onog riffa sa drkanjem, pa stajanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts