Blackened Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Poslusajte ovo, zanimljivo zvuci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 ne zvuci ali zanimljiv instrument svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 E, sta si sad ti rek'o?! Ne dobija se nista, al' se ni ne gubi mnogo. U kompjuterskoj tehnici postoji kodovanje i dekodovanje, tj. kompresija i dekompresija. Rekompresija je kompresija kompresije. Algoritmom koji se koristi za kompresiju u mp3 format, se naravno gubi kvalitet, ali taj gubitak ljudsko uho ne moze da registruje, tako da je format kvlt. Druga je stvar sto nije najsjajniji snimak koji je kompresovan na ovaj nacin. Iliti: bla bla bla truc truc... Upravo tako.A ovde je vrlo moguce da je fajl rekompresovan.I sta ti tu nije jasno?U npr.svakoj verziji sound forge-a nakon verzije 5.0,mp3 fajl se moze rekompresovati.Dakle,vec postojeci mp3 fajl ponovo kompresovati.Video sam mnogo ljudi koji to rade misleci da ce tako poboljsati kvalitet snimka.Naravno,to je nemoguce,i totalno je glupo.Neces nista napraviti sa tim...niti ce biti losije,niti bolje. Dekompresija je vracanje u pocetni "sirovi" format,u ovom slucaju wav.To je jos gluplje raditi,posto je proces duzi.A isto dobijes kitu marjanovu,kao i u prvom slucaju. Ukoliko je pocetna verzija losa,svaki dalji rad na fajlu totalno gubi smisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Jasno. Nisam te razumeo... @DBrave: Jest'! Uzas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 apokalipsa je blago rečeno govnara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Ја сам тек данас чуо обе песме, и обе су ми супер! THE DAY THAT NEVER COMES ми је исто до јаја колико год ви срали! Има емоцију за разлику од гомиле песама, исто као и THE UNNAMED FEELING са ST.ANGER-a! Јес да је THE DAY THAT NEVER COMES прилично покраден FADE TO BLACK, али јебига, шта је ту је. Тражили смо повратак на старо, прилично смо то и добили! А ова друга је кева! Edited August 26, 2008 by Гера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Има емоцију за разлику од гомиле песама, исто као и THE UNNAMED FEELING са ST.ANGER-a! Ta pesma je,uz "Invisible Kid",ubedljivo najlosija pesma koju je Metallica ikada napravila.Ocajna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Ај не сери! Неко је нешто помињао горе за певање, па само да га подсетим на малу дискусију по том питању од пре неки дан: Слушајући Љутка, неке лајвове са прошле турнеје, и ово мало што је могло да се чује сада, види се како је Хетфилд променио стил певања, на лошије, наравно. Тотално је променио фазон, у ствари. Пева много чистије, што испада много лошије, бар по мени. На Лоуду и Рилоуду је певао чисто, али онако рско, храпаво, и дојајније, а сад му је глас много "клинији" ( ), и самим тим губи на мудима и много више фалшира, а и много му лакше пуца глас! Ех да ми је само да могу да му дојавим да послуша како је певао раније, па да се врати! Istinu zboris, ali ne peva on tako zato sto je zapeo nego ga stizu godine.... Па са годинама би могао само распалије (храпавије) да пева, зар не? Леми, Џо Кокер, Џет? ЕДИТ (ДА ДОПУНИМ): Увек је причао по интервјуима како не зна да пева, и како није хтео да буде певач, и тад кад је био млађи, и када је могао да пева лепо није, а сад кад је оматорио и распада се, хоће да буде алт! Што би рекли глупи Американци: "No way, Hose!" Sve zavisi...nisu svi ljudi isti Нису, али њему глас пропада са годинама, то бар ја тако видим, па ми је онда логично да га мало затвара и угрубљује, а он сад почео да пева к'о славуј. Тако како је певао Блек, Лоуд, Рилоуд и Гараж, треба да пева и ово, пошто наравно више не може да пишти као раније, што опет поткрепљује моју теорију! mudro zboriš - hetfield na loadu je meni najkul vokal ikad.. može da mu prismrdi samo pevač coc-a (zaboravih kako se zove) na wisebloodu. Edited August 26, 2008 by Гера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Pa jeb'ga,tebi se svidja,to je ok.Ali po meni,to je jedna od dve najlosije Metallica pesme ikada.Jedino sto tu valja je nacin na koji je James rekao "aj daj,aj daj,aj daj" i njegovi brkovi u spotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Узгред, спот за ту песму је до јаја! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Meni je The Unnamed Feeling mozda i jedina stvar (pored SKOM) na Angeru koju mogu slusati. Apokalipsa je sasvim ok (narocito drugi deo), ali verujem da su ostale stvari jos jace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Takođe. The Unnamed Feeling( iako je dugo nisam čuo) i nekako mogu poslušati ... sve ostalo sa Svetog Besa - jok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Kod mene baš obrnuto - mogu da slušam sve sem shoot me again i the unnamed feeling. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Znači, opet se ponavljam. St. Anger je DO JAJA! Samo su predugačke pesme, to je jedina mana. Čak se i onaj zvuk doboša uklapa u celu priču, samo da pesme nisu onako bespotrebno natrpane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) Bez uvrede, ali svaka ti cast ako moze TO da ti se svidja. Edited August 27, 2008 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Meni se svidjaju: St.Anger(kao sto neko rece,samo da je kraca,onoliko koliko je na spotu),Frantic,All Within My Hands,SKOM,Shoot Me Again,Sweet Amber i The Unnamed Feeling...Sad ,koliko mi se svidjaju to je druga prica,ali mogu da slusam album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabukodonosor Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Evo linka za My Apocalypse, 256kbps, dobar snimak: http://rapidshare.com/files/140207300/Meta..._Apocalypse.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Jebote, pa ovo je do jaja, stvarno dobra pesma, bolje od svega sa ST. Angera jedno 10ak puta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Konačno pesma sa novog albuma i da se meni svidi . My Apocalypse :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Meni ovo najgora do sada...mnogo ste srozali kriterijume samo zato sto se trude da sviraju neshto pre 91... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) Meni ovo najgora do sada...mnogo ste srozali kriterijume samo zato sto se trude da sviraju neshto pre 91... Edited August 27, 2008 by SATAN-iz Batajnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabukodonosor Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ceo dan danas su mi u Winampu dve pesme, The day i My Apocalypse i samo se vrte. Odlicne stvari! Svako ko kaze drugacije ili je klasican hejter ili sere. Nadam se i da su ostale stvari u istom fazonu i nadam se jednom instrumentalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 ja cekam ceo album i necu nista kenjam dok ga ne skinem i preslusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Tacno tako! Cekam ceo album da kazem konacan sud (iskreno verujem da ce biti jako dobar), ali ovo sto smo culi do sada od pesama je stavrno dobro. Apokalipsa mi je gotivna stvar. Ne mogu da kazem revolucionarna, ali je bas slusljiva. Ovo sa srozavanjima kriterijuma je totalna glupost jer isto tako ja mogu da kazem za nekoga kome je ova stvar "nesto najgore sto su napravili" da uopste nema kriterijume. Ukusi su razliciti! Metallicu slusam 21 godinu i kao vecina mnogo vise volim raniju fazu, ali to ne znaci da patim za 80-ima. Meni su Bleeding Me i Outlaw Torn fenomenalne stvari mada nemaju nikave slicnosti sa thrash fazom. Gledajte na muziku kao na umetnost, a ne kao sredstvo za napusavanje i lecenje kompleksa. Darthmaul, ovo se nije odnosilo na tebe, ali jednostavno ne mogu verujem koliko nizak prag tolerancije i koliko je raznoraznih hejtera na sajtu koji besplatno drze predavanja o kvalitetu muzike i sude o necijem intelektu zahvaljujuci bendu koji slusa. Tolernacija je ovde najnizem nivou, ali ocigledno svi nekad prolaze te faze pametovanja. Nazalost, nadovezao sam se na tvoj post pa je ispalo kontra tebe, ali zaista nije tebi upuceno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts