krchulj Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 pa to sam i rekao all nightmare long mi se za sad izdvojila kao favorit... Quote
deki_slipknot Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Svaka cast, album je super.... Uspeli su da se vrate na staro, i to kidaju skoro kao u najboljim danima...! Sve pohvale Quote
aero Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Jedva cekam da cujem ove pesme kad dodju u BG ponovo sledeceg leta. Quote
ZheX Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 na prvo slushanje odlicno!!! riffovi odvaljuju bash su tvrdi kao u stara dobra vremena, james me nije previshe odushevio vokalom ali zadovoljan sam. sve u svemu Quote
jana03 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 не могу да верујем!!! зна ли ико од вас како је изгледао џастис кад се појавио металика је треш,јел да а ово је....... не знам...... то су само исти људи ништа више Quote
Blackened Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 A ispod njih bi se radovala gomila cigana. I puno domacih zivotinja ... Quote
gavrosaurus Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 не могу да верујем!!! зна ли ико од вас како је изгледао џастис кад се појавио металика је треш,јел да а ово је....... не знам...... то су само исти људи ништа више Доста бре! Не труј! How can I be lost if I got nowhere to go? Quote
cronnin Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Jel ova Jana musko ili zensko? Quote
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 не могу да верујем!!! зна ли ико од вас како је изгледао џастис кад се појавио Covece,sta tebe briga sta ko misli o albumu,pa se tu iscudjavas?Ako se tebi ne svidja,reci to i zdravo.Ako se ljudima svidja,nije tvoja stvar da to preispitujes. Quote
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ljudima se svidja, oh yes Justice 2. Ne interesuje me. Quote
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Pa dobro,ne bih bas toliko daleko isao u poredjenju. Quote
Lunar Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Meni je onaj instrumental od 10 minuta najinteresantnija i najbolja pesma. Quote
gavrosaurus Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Па, говорећи да је ово "Justice II" (што није... НИКАКО!) се у старту наноси направда новом албуму јер практично значи да је копија или у најбољем случају - наставак. Није ни једно. Ово је јебено НОВИ албум! Да је "Justice II" и звао би се "... and Justice for More" а не "Death Magnetic" и нећу више да читам такве бесмислице, поготову од оних који се, као, нешто мало и разумеју у метал. Quote
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Odmori, nisam mislio da je nastavak jebene priche, niti da je kopija, mislio sam vishe po kvalitetu i po stilu albuma, o sveznaoche, shta li se ti odma' drmash... Quote
gavrosaurus Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Немој сад да испишем стихове из "Nothing Else Matters"! Не провоцирајте ме! Curse You All Men! Quote
Lunar Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ovo je skroz fin i dobar album , ali lichno verujme da ce novi Kreator da bude bolji od ovog albuma. Angelystor failed to tolerate Gavrosaurus, and Gavrosaurus failed to tolerate Angelystor! Hahahah.... salim se . XD Quote
Шарки Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ау, уби ме ово скидање са торента. Нисам стигао да преслушам цео албум, у сваком случају и звук и свирка и песме су неупоредиво боље него на СтАнгеру. Рик Рубин је одрадио добар посао, а једина замерка је Ларс. Што је маторији све горе свира. Quote
gavrosaurus Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ovo je skroz fin i dobar album , ali lichno verujme da ce novi Kreator da bude bolji od ovog albuma. Angelystor failed to tolerate Gavrosaurus, and Gavrosaurus failed to tolerate Angelystor! Hahahah.... salim se . XD They' re All of the Same Blood Quote
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Evo i ja da ostavim prvi konkretan komentar o albumu. Preslusao sam ga nekoliko puta i onako global bi bio:veoma dobro! Kada je najavljeno da su poceli sa snimanjem i pre nego sto su poceli stavljati klipove na net,nisam ocekivao nista.Poprilicno sam se opekao sa Svetim Sranjem,posto sam po njegovoj najavi ocekivao stvarno mnogo a dobio kitu marjanovu.Ali vec sa pojavom prvih klipova sam poceo ocekivati mnogo,a sto je vreme vise odmicalo i sve vise rifova bilo otkrivano,poceo sam ocekivati monstruma.Sada kada je album tu,moram priznati da monstruma nisam dobio,ali ni razocarenje...dobio sam jedan jako dobar album,na kome je Metallica pokazala da je Sveto Sranje bila faza i nista vise. Riffovi su prva liga,James zvuci sjajno,Kirk ponovo jase,Trujillo cepa,Lars...jebiga,Lars je Lars.Sada da ne nabrajam svaki jebeni momenat albuma,u kompletu sve zvuci jako dobro i u odnosu na Sveto Sranje,jako sveze.Sve pesme mi se svidjaju,sa izuzetkom "The Judas Kiss" koja je bezveze,iako ima dobrih momenata kao sto je refren i solaza ali je u globalu sranje,i instrumentala "Suicide & Redemption" koji mi je naporan za slusanje,posto ja bas nisam ljubitelj instrumentala,pa cak ni onih njihovih najcuvenijih. Zamerke idu na,u nekim momentima,malo preduge segmente...iako je u vecini slucajeva neprimetno,ima momenata kada se cini da je malo usiljeno. Produkcija je super,iako ima dve stvari koje meni malo smetaju,ali to je kod Metallice uvek slucaj:preglasan dobos i tiha bas gitara.Dobro,ovde nije bas tiha,ali je mogla biti glasnija. Kao moje licne favorite bih izdvojio "All Nightmare Long" i "The End Of The Line",ali ni ostale ne zaostaju,sem navedenih "The Judas Kiss" i "Suicide & Redemption". Sve u svemu,8,5/10 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 preklinjem da me neko ubedi da je ovo mesanje 'hrabrih' i 'milosrdnih' americkih vojnika, muslimana i Yuga puka slucajnost.... Iznervirao sam se za sve pare i kusur....zivota mi.... Quote
Triad_1 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Nemoj da zezas da YUgo ima Halal sertifikat?!? Sigurno su bili odusevljeni Yugo-m kada su drzali cert u BG-u 2004. pa su resili da bude i u spotu. Secam se i da je posle certa u BG-u bila i fotografija na njihovom sajtu gde su sve Yugici bili parkirani ispred stadiona JNA. Ako budem uspeo da izguglam fotku postavicu je ovde EDIT: http://www.metallica.com/timeline/viewer.a...ategory_id=3882 Edited September 3, 2008 by triad1 Quote
Natasha! Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 The slave becomes the master Što ga više slušam, opet i opet, sve mi je bolji i bolji.... Bila sam sigurna da će posle St. Angera da bude neki shity album, ali debelo sam se zeznula izgleda. Album kida!!! Nijednu pesmu ne preskačem dok slušam, sve su ubitačne Quote
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 "The Judas Kiss" nije ubitacna. Quote
Recommended Posts