gavrosaurus Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Да погодим... неко специјално лимитирано паковање новог албума? Вероватно, немам појма, мене то не занима баш много, да будем искрен. Видех на вестима, добра сличица - пејст. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=104061 Quote
Sincity Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pretpostavljam da ste skinuli album, ali ako nije nije evo linka Metallica Death Magnetic 2008 Tracklist: 1. "That Was Just Your Life" 7:08 2. "The End of the Line" 7:52 3. "Broken, Beat & Scarred" 6:25 4. "The Day That Never Comes" 7:56 5. "All Nightmare Long" 7:57 6. "Cyanide" 6:39 7. "The Unforgiven III" 7:46 8. "The Judas Kiss" 8:00 9. "Suicide & Redemption" 9:57 10. "My Apocalypse" 5:01 Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 sve što više slušam kapiram da judas kiss uopšte nije loša pesmica (kako se pričalo na jedno 5 strana unazad), ali uopšte Naravno. U toj pesmici je Kirke prosto izdivljao k'o nikad! Quote
Bančilo Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Polako ulaze u usi i one naizgled losije pjesme. Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 ALL NIGHTMARE LONG!!!Ne mogu prestati slusati ovu pesmu. Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ALL NIGHTMARE LONG!!!Ne mogu prestati slusati ovu pesmu. THE JUDAS KISS! Quote
nesrulz Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Sve su jebeno predobre! :muzicar: Quote
oʞɾoƃ Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Bože, koje svršavanje čim Metalika napravi pristojnu pesmu Toliko ste VAPILI za dobrom Metalika pesmom od 1996. naovamo da ste sada u totalnoj ekstazi Ništa, uživajte Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Toliko ste VAPILI za dobrom Metalika pesmom od 1996. naovamo da ste sada u totalnoj ekstazi Quote
Elldamar Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Bože, koje svršavanje čim Metalika napravi pristojnu pesmu Toliko ste VAPILI za dobrom Metalika pesmom od 1996. naovamo da ste sada u totalnoj ekstazi Ništa, uživajte Brate,super si Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Bože, koje svršavanje čim Metalika napravi pristojnu pesmu Toliko ste VAPILI za dobrom Metalika pesmom od 1996. naovamo da ste sada u totalnoj ekstazi Ništa, uživajte Ja za dobrom Metallicom vapim od 2003,pre toga je sve sjajno. THE JUDAS KISS! Ja tu pesmu ne mogu svariti...smorusa cista.Refren je ekstra,kao i solo,ali je u globalu pesma krsh. Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Sta je ovo jbt http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=41 Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 trebali su u spotu da izresetaju te mudzose u Yugu :) Quote
Bančilo Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 http://www.24sata.co.yu/show.php?id=33618 Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pretpostavljam da ste skinuli album, ali ako nije nije evo linka Metallica Death Magnetic 2008 Hvala lave, evo ja tek sada skidam i spremam se da uzivam u prvom preslusavanju celog albuma Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 - Glavna tema spota je ljudski element praštanja. Ukoliko vam je neko u nekoj situaciji u prošlosti naneo zlo, ne mora da znači da će tako biti i u budućnosti, već da treba da razmislite i da se ne istresete na nekom ko to nije zaslužio - objasnio je Hetfild. Hrišćanski od Džejmsa, nema šta. - Ljudi ne trebaju da gledaju šta poznate ličnosti govore, već da misle svojom glavom, samo smo hteli da prikažemo ljudski faktor u nemilim događajima - rekao je Hetfild. E ovde je čovek potpuno u pravu! Svojom glavom mislite, deco. Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Od uvek sam voleo Jamesa, ali sa ovim me je totalno ODUSEVIO JAMES TI SI CAR!!!!!!!!!! Quote
[4] Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Citat : "Naš cilj sa ovom pesmom je bio da iskoračimo van svakodnevnog uobičajenog video kalupa i uđemo u svet filma. Nadamo se da ćete biti 'rastureni' Tomasovom vizijom, kao što smo mi to bili", navodi se na zvaničnom sajtu benda www.metallica.com. ------------------ Roflsky. Jedino sto valja u onom spotu su kadrovi njih dok sviraju, a iza njih sunce "poruka" spota je blagi uzas Quote
KinSlayer Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ja da se javim... Odlican album! Slusa se po ceo dan! Nisam imao vremena da pisem pre - ispitni je rok... Quote
furija Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 "poruka" spota je blagi uzas Šta fali poruci? Treb'o ga je metkom u glavu ipak pa da bude dobra poruka? Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pa nekima ocigledno smeta da uz metal muziku ide i normalno ljudsko razmisljanje - prastanje i mir medju ljudima Quote
Recommended Posts