Ranis Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Metallica - The Day That Never Comes (Mtv Music Awards Mexico 16.10.2008.) Nice. jbte..stvarno do jaja zvuche... malo se james forsira, al dobro... Edited October 25, 2008 by Ranis Quote
GEORGE_SOAD Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Date March 5 Antwerp, Belgium Sportpaleis March 7 Stockholm, Sweden Globen March 8 Stockholm, Sweden Globen April 1 Paris, France Palais Omnisport de Bercy April 2 Paris, France Palais Omnisport de Bercy May 14 Vienna, Austria Stadthalle June 14 Helsinki, Finland Hartwall Arena June 15 Helsinki, Finland Hartwall Arena June 17 Oslo, Norway Spektrum June 22 Milan, Italy Datch Forum June 24 Rome, Italy Palalottomatica July 13 Madrid, Spain Palacio de Deportes July 20 Copenhagen, Denmark Copenhagen Forum July 22 Copenhagen, Denmark Copenhagen Forum July 23 Copenhagen, Denmark Copenhagen Forum Za sad to ovako izgleda...A da ih neko dovede? Odavno rasprodat Bec, ako neko zna kako da nabavim karte za Bec nek mi javi na pp Prosle godine bio na otvorenom, a ovo u Stadhalle-u mora da se gleda! Quote
Triad_1 Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Hoce li se ko od organizatora setiti da ih pozove da sviraju u Srbiji? Ja sledece godine nema sanse da palim preko grane na neki koncert, tako da se nadam da ce doci kod nas da sviraju. I setliste sa prva 3 koncerta sa USA turneje su odlicni Fight Fire With Fire Edited October 26, 2008 by triad1 Quote
Теша Тешановић Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 slusao sam novu metaliku i nije toliko lose ali iz nekog razloga ja nisam imao zelje da ih slusam.mozda je to zato sto novi album dobar ili sam ja ispao iz fazona.neznam koje od ta dva a i nije bitno Quote
Andrija Smith Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Stvarno nisam hejter ali Death Magnetic mi i nije nesto. Volim Metlicu (bolje reci obozavam) ali Death magnetic mi se jednostavno ne svida. Ne svidjaju mi se rifovi (nadje se po koji solidan tu i tamo ali nije to to), ne svidja mi se James-ov glas. Ne kazem da je album los, ali jednostavno nije my cup of tea. Quote
Ranis Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 U pravu si za Jamesov glas...chemu usiljavanje sa e shtimom kad ne mozesh da pevash u tom tonalitetu... tachno se primeti napetost... riffovi su cool...samo shto su aranzmani degenski...nije loshe kad je pesma malo kompleksnija - al' ne da se sastoji od 10 zasebnih ne povezanih delova + da traje 15 min, brate pretera ga... Ali ipak album nije losh...vec mesec dana mi je u playlisti Quote
Triad_1 Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fNy7CVkm_KA Quote
In The Flesh Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Fight Fire With Fucking Fire !!!!! Quote
nesrulz Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Damn, FFWF zvuči prejebeno! AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa... Quote
Totamealand Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Au, sunce ti, kako zvuči! Moja prva pesma od Metallice, i dalje jedna od mojih omiljenih. Moram je čuti uživo pre ili kasnije... Quote
Guest Sriwer Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Odlicno.... Ste videli sto Lars ima rokerski bubanj?.... A onaj sto je recenziro album pa tamo kenja, kao, doslo je vreme da batale gitare, e taj stvarno kenja...POgle sta rade ljudi Quote
blondie Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 izvinite sto nisam u toku, mrzi me listati prethodne strane, jel ima neko link za novi album da to skinem? Quote
Ranis Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 o kom tachno albumu prichash...? death magnetic? evo link za DM http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=15...&highlight= Quote
wicker man Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ja sam odrastao u Metallic-u (ipak sam malo stariji),Load,Reload,St.Anger su za mene bili razocarenja jer sam od Jamesa i ekipe ipak ocekivao energiju i brzinu.Pomenuti albumi imaju energiju,ali brzina je zakazala.Death Magnetic je ucinio da jednostavno zaboravim na prethodna tri albuma. Quote
Chicken Little 420 Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ne znam, ali meni bi ta ista brzina dosadila.. ne moze samo to.. Quote
Guest Sriwer Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ma ljudi u tome i jeste car... metalci su bre za mene umetnici, mislim na kompozitore, koji stvaraju, da ne pominjem kakve kvalitete ima metal muzika verujem da znate i sami. Po meni uopste nije lose da albumi malo variraju tj da nisu svi isti, tako da, kada pogledate metalikin opus, i te kako ima sta pametno da se nadje, raznih vrsta pesama da tako kazem.... Quote
andrijaking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 poslusajte ovo,6 obradjenih Ramones pesama http://rapidshare.com/files/158227185/Metallica_Plays_the_Ramones.rar<b> </b> Quote
STARCHASER Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Meni su ti brzi albumi najbolji,ali bilo bi monotono da samo to sviraju. Quote
Angelystor Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Dobro bre, pa gde u ovom shugavom gradu moze chovek da pazari "Death Magnetic"? Quote
Grobodan Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 U IPSu, bem te corava, cak ga u izlogu ima.... Quote
Angelystor Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 U IPSu, bem te corava, cak ga u izlogu ima.... Trifke tebra bio sam juche i u IPSu i u Mamutu, nigde ni traga ni glasa od "DM"a! Quote
Night Prowler Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ja sam ga video u izlogu Plato Music Shop-a u subotu... Ne mogu da verujem da se rasprodao... Oh well, ja svoj original vec imam Quote
Triad_1 Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hmHK-KWC8hw :rockdevil: Quote
Recommended Posts