Totamealand Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Taj covek za skoro 30 godina sviranja i dalje nije naucio da svira. Niti ce ikad nauciti Hm... Jesi li ti ikada čuo ..And justice for all? Quote
vudun Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Objasnice ti on sve u Zabeli,kada ti bude dosao u posetu,nemas brige Morphy druze. :) Quote
In The Flesh Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Idi slusaj Mama Said. :rockdevil: A ti Prison Sex od Tool-a @Optimus Prime: I dalje smaras. Samo zatucanim likovima kao sto si ti je bitno je li thrash. Svrstavas muziku na dobru ili sranje,po parametrima je li thrash ili nije. To govori da imas veoma istancan ukus sto se tice metala i da imas vise od 15 godina. Hoces da pricas samo o thrash bendovima,za tebe Metallica nije thrash,a ne mices se sa ove teme. Jesi li ti lud ili ti noge smrde? Dosadan si,naporan,ponavljas se i samo se malo skrajni sa ove teme,kad te molim.. E da,Srecan ti Božić!! Quote
Aces High Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Kakvi ste vi sabani :) (pozovitno) Morphy sine udri Quote
Black desire Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Ma svet se okrece dok je Mejdena i Metalike Quote
SkullKrusheR Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 vaspitachiceeeeeeeeeeeeeee, dzejms je izvadio piiiiiiiiiiiishuuuuuuuuuuu... Quote
Aces High Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 jaoo lemmy jebi se sto me izazivas :) Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Pa reko da James ne baca majmuna na suvo,da mu nadjem neku zrtvu. Quote
Aces High Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Ma ko njega jebe, dosta je on prcao, daj meni tu tetu Quote
lemmy sixx Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Eto nosi je,meni je i onako vec dosadila.Zeli kurva jos,kaze :"Lemilice zverino moja,vecno zelim tvoj orijaski palamar u svojoj uzavreloj vlaznoj breskvici!".Medjutim dzaba,dosadilo mi...a kad meni dosadi,ja odo dalje,ne zadrzavam se.Uzmi je slobodno. Quote
Recommended Posts