Dekadent Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 KEA,RTL,MOP I ...AJFA volim,ostalo sam pobriso. Quote
kuruz Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Гледао сам спот за All Nightmare Long пре неки дан и стварно ми није јасно зашто толико кењају. Прво оно срање са добрим америчким војницима који помажу Ирачанима, сад ово. Quote
Zoidberg Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Bas bi bilo kewl kad bi krenuli na turneju,tipa Maidenove SBIT,pa da sviraju samo sa prva 4 albuma pesme Quote
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Još jača fora bi bila kada bi na koncertu pržili ceo ''Kill 'Em All'' a ostala 3 albuma da prođu kao medley. Quote
Angelystor Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Pa ne znam da l' gledate 'Talikine liste skorasnje, ali uglavnom tako i rade, prva 4 chine gro liste, sa blacka par hitova, sa loada i reloada mozda nesto upadne. Dobro, ovo je vazilo za pre-Death Magnetic 'certe iz '08e, sada vec DMa, kol'ko, 5-6 pesama sviraju, ako ne i vise. Maideni bi mogli jednom da se ugledaju na Metaliku, pa malo i oni da mixaju listu, barem na godisnjem nivou, i da ne nazivaju turneju jednim imenom, a da opet pikaju iste proklete pesme. What I want to say is...GTFO with IM. Quote
Zoidberg Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 07/20/2009 Copenhagen, DNK Copenhagen Forum SOLD OUT 07/22/2009 Copenhagen, DNK Copenhagen Forum SOLD OUT 07/23/2009 Copenhagen, DNK Copenhagen Forum SOLD OUT 07/27/2009 Copenhagen, DNK Copenhagen Forum SOLD OUT 07/28/2009 Copenhagen, DNK Copenhagen Forum SOLD OUT WTF ? Sta je ovo jbt 5 nastupa na istom mestu u roku od 10 dana Pederi mogli bi se smilovati da dodju... Quote
In The Flesh Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Pokupili foru od Balasevica Quote
Aces High Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Još jača fora bi bila kada bi na koncertu pržili ceo ''Kill 'Em All'' a ostala 3 albuma da prođu kao medley. Tooo Nele, Speedina bre... Da se ozivi malo Speed Metal Quote
Totamealand Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Pokupili foru od Balasevica Ahahahahahahahahahahahahah! :) :) Quote
Trötter Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 preporučujem svima da skinu audio snimke sa prošlogodišnjih turneja (ima skoro sve sa live metallica na warez-bb.org, pa potražite), neverovatno je kako neke pesme zvuče uživo (blackened ). Quote
F4R15 Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Zar se ima nesto dodati ovdje? Mislio sam da je rasprava davno zavrsila... Quote
lemmy sixx Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 preporučujem svima da skinu audio snimke sa prošlogodišnjih turneja (ima skoro sve sa live metallica na warez-bb.org, pa potražite), neverovatno je kako neke pesme zvuče uživo (blackened ). Ma jebes Blackened i ostale stvari koje su dosadile i bogu i vragu...mene zanima kako zvuce nove pesme uzivo.Ono sto sam cuo je fenomenalno,ali nemam ni jedan audio snimak.Bas cu skinuti. Quote
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Rasprava? Ah da, nema rasprave...ovdje se samo pricaju gluposti Quote
Trötter Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ma jebes Blackened i ostale stvari koje su dosadile i bogu i vragu...mene zanima kako zvuce nove pesme uzivo.Ono sto sam cuo je fenomenalno,ali nemam ni jedan audio snimak.Bas cu skinuti. meni te stare stvari poprimaju novu dimenziju sa totalno nadrkanom distorzijom koju metalika ima trenutno.. više i ne slušam njihove thrash albume, samo ovo što sviraju uživo. bukvalno sve sa justicea zvuči 3x bolje. a nove pesme su mi bolje na albumu, nego uživo.. Quote
Jimmi Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) Ne znam kako ti Blackend uživo može zvučati bolje od studija. Lars ništa ne odsvira tu dobro i kvari kompletan utisak, dok Kirk brljavi sa solažom, jer sviraju pesmu u mnogo bržem tempu. Ostale pesme su koliko-toliko ok. Ali Blackend, konkretno, ne valja ništa. To sam slušao neki snimak iz januara ove godine. Mislim da je bila Philadelphia u pitanju, ako se ne varam. But that's just me... Edited February 19, 2009 by Jimmi Quote
Demon Seed Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 A vokal valja na tim novim snimcima Blackeneda i ostalih starih...? Quote
Trötter Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) Ne znam kako ti Blackend uživo može zvučati bolje od studija. Lars ništa ne odsvira tu dobro i kvari kompletan utisak, dok Kirk brljavi sa solažom, jer sviraju pesmu u mnogo bržem tempu. Ostale pesme su koliko-toliko ok. Ali Blackend, konkretno, ne valja ništa. To sam slušao neki snimak iz januara ove godine. Mislim da je bila Philadelphia u pitanju, ako se ne varam. But that's just me... ja imam neki malo stariji, i tu je solažu sasvim korektno odsvirao, verovatno mu je bio loš dan jedino sam na whiskey in the jar primetio da je zasrao solo. a vokal je ok na novim snimcima starih pesama, naravno bolji je na albumima, ali.. jedino stvari sa blacka uništi pevanjem (load/reload i mogu da prođu, al' opet, bolje su studijske verzije). Edited February 19, 2009 by Trötter Quote
Blackened Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=T4HGr9Qdd8g...feature=related Neverovatno dobro zvuci live, a i James dosta sredio glas u odnosu na prethodne godine... Quote
Blackened Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Evo i cyanide http://www.youtube.com/watch?v=_uIUxxrSi1s...feature=related Obratite paznju oko 5:16 , kako dobro deluje, stvarno ima puno energije na ovim nastupima.... Quote
LiveForTheKill Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Cynide nije los, ali ja bih stvarno volio cuti kako Judas Kiss zvuci uzivo, a ne bi bilo lose ni da odsviraju neke stvari sa St. Angera koje jos nisu svirali (ili mozda da naprave St. Anger medly kao sto su radil sa AJFA-om i sa prva dva) Quote
lemmy sixx Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 St.Anger?Neka hvala,to nek' sviraju tebi u sobi. Judas Kiss?Tesko,cisto sumnjam. Quote
Recommended Posts