Zoidberg Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma nisu se raspali,nego su se Mustaine i McGovney vratili u bend Quote
In The Flesh Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma nisu se raspali,nego su se Mustaine i McGovney vratili u bend Onda to jeste raspadanje Quote
Grobodan Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Kad bi se svi vratili alkoholu i Dejv drogama i da odbaci Hrista, to bi vec licilo na nesto Quote
vudun Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma nisu se raspali,nego su se Mustaine i McGovney vratili u bend Е да, шта ради тај МекГовни данас? Гарант чисти говна у санфранцишкој канализацији... Quote
Zoidberg Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ovu setlistu ce furati na evropskoj turneji.... 01. That Was Just Your Life 02. The End Of The Line 03. The Four Horsemen 04. Leper Messiah 05. One 06. Broken, Beat And Scarred 07. The Judas Kiss 08. Sad But True 09. No Leaf Clover 10. All Nightmare Long 11. The Day That Never Comes 12. Master Of Puppets 13. Fight Fire With Fire 14. Nothing Else Matters 15. Enter Sandman ———————————— 16. Breadfan 17. Helpless 18. Seek And Destroy Bolje sto ne dolaze... Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Oni set liste menjaju na svakom koncertu,ovo sigurno nije sve sto ce svirati. Inace,ova lista je ekstra...6 pesama sa novog albuma + Lepper i Fight Fire...odlicno! Quote
Angelystor Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Svirali sinoc The Wait i Am I Evil Judas Kiss lajv Jos jedan plus za novi album. Sve pesme su tako jebacke lajv. A opet, koja Metalika numera nije Quote
Feniks . Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Svaka im cest sto stalno menjaju set liste,a ne kao vecina bendova, sto uvek sviraju iste pesme... Voleo bih da dodju, i da cujem uzivo ove nove pesme, kao i stare, ma od njih je sve dobro, uzivo pogotovo, znaju ljudi znanje... Mada me Lars i Kirk i dalje strasno nerviraju Quote
vudun Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) A gde si ti bio sinoć? Dobra je ova lista gore, možda samo kad bi koju pesmu manje svirali sa novog albuma ... nema potrebe za toliko. Što reče Lemi, zato vrte liste stalno, sa Metalikom nikad nisi na sigurno. A tu su Fight Fire With Fire i Leper Messiah. Dve ultra jebačke numere. Po meni bi trebale biti neizostavne na svakom koncertu. EDIT: Brzoprsti Grob i Feniks. Edited March 1, 2009 by Вуду Соло Неле Quote
Feniks . Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) EDIT: Brzoprsti Grob i Feniks. Brzina je vrlina Fighr fire...uh, to bi bilo super cuti uzivo... Krivo mi je sto nisu u BG svirali Whiplash...jeste Four Horseman dobra pesma ali ipak Whiplash... Edited March 1, 2009 by Feniks . Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Dobra je ova lista gore, možda samo kad bi koju pesmu manje svirali sa novog albuma ... nema potrebe za toliko. Ima potrebe...album je odlican,i to valja cuti uzivo.Itekako treba promena,posto su se ovi Sendmeni,Tuzno ali istinito,Sik End Distrojevi,Gazde od lutaka i sl. popeli na kurac i smaraju u picku materinu.Barem mene.Sve su to fenomenalne pesme i suvi klasici,ali meni ih je vala dosta.A i kada bi kojim slucajem dosli vamo,voleo bih set listu slicnoj onoj od gore,posto sam best off izdanje vec gledao uzivo. Quote
KazimKazim Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Krivo mi je sto nisu u BG svirali Whiplash...jeste Four Horseman dobra pesma ali ipak Whiplash... +1 Kad sam prvi put video i cuo ovo, vise nista nije bilo isto Quote
Angelystor Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) Random mogu jedno 20 da nabrojim :) Pljuni i zapjevaj ;P edit: A da, St.Anger pesme ne racunam Edited March 1, 2009 by Angelystor Quote
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 (edited) Ceo Load, Reload i St Anger minus par OK pesama a sa novog Unforgiven 5634 (we got away with that shit twice, why don't we do it again) Edited March 1, 2009 by Grobodan Quote
vudun Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ima potrebe...album je odlican,i to valja cuti uzivo.Itekako treba promena,posto su se ovi Sendmeni,Tuzno ali istinito,Sik End Distrojevi,Gazde od lutaka i sl. popeli na kurac i smaraju u picku materinu.Barem mene.Sve su to fenomenalne pesme i suvi klasici,ali meni ih je vala dosta.A i kada bi kojim slucajem dosli vamo,voleo bih set listu slicnoj onoj od gore,posto sam best off izdanje vec gledao uzivo. Metalika bez ''Gazdi od lutaka'' su ti k'o Mejdeni bez ''Straha od tame.'' Najbolje bi bilo novih 5-6 pesama + suvi klasici ... i koncert od 3 sata (ne uključujući bis) ... onda sve mož' ide u pičku materinu! Quote
Angelystor Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ceo Load, Reload i St Anger minus par OK pesama a sa novog Unforgiven 5634 (we got away with that shit twice, why don't we do it again) Pa ne pije vodu to, kada si ti cuo da UIII izvodili live? A i Load i ReLoad nisu izvodili live cele ako se ne varam... Quote
Sandman Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Jaoj,Leper Messiah...šta bih dao da to čujem uživo.I Damage Inc.,i Escape.... Quote
Tomislav Sawyer Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Metalika bez ''Gazdi od lutaka'' su ti k'o Mejdeni bez ''Straha od tame.'' Maideni bez straha od tame bi mi nabili kez oko glave. Ustvari neka, mora i po pivo nekad da se ode. Lepper Messiah + garazni momenti, e to je dobar potez. Quote
hate squad Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Bolje sto ne dolaze... Bolje da ne lupetas jer su samo ove pesme standardne That Was Just Your Life The End Of The Line One Broken, Beat And Scarred All Nightmare Long The Day That Never Comes Nothing Else Matters Enter Sandman Seek And Destroy Sto znaci da se jos 9 pesama sa list menja, a turneja je Death Magnetic pa je i logicno sto ima 5 pesama sa novog albuma. Sto se mene tice, izbacio bi Sandmana, Matters i Seek & Destroy bez problema. Quote
Blackened Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Samo kada bi ubacili My apocalypse umesto The end of the line, nisu je jos ni izvodili iako mi se cini da je medju boljima sa albuma. Jos od redje izvodjenih stvari bih voleo malo da krenu sa Wasting my Hate, ubedljivo najbolja pesma iz reload-load vremena. Quote
In The Flesh Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Samo kada bi ubacili My apocalypse umesto The end of the line, nisu je jos ni izvodili iako mi se cini da je medju boljima sa albuma. Jos od redje izvodjenih stvari bih voleo malo da krenu sa Wasting my Hate, ubedljivo najbolja pesma iz reload-load vremena. My Apocalypse umjesto The End of The Line,definitivno. Ne znam zasto ovu drugu forsiraju toliko. Sviraju No Leaf Clover Sa Load/Reload perioda mogu svaku da sviraju osim 2x4,Better Than You i Bad Seed A kao bis bi mogli jedan medley The Call of Ktullu/Orion/To Live is To Die/Suicide & Redemption Seek and Destoy,Nothing Else Matters i Enter Sandman GTFO! Quote
Sandman Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 izbacio bi Sandmana Sandman GTFO! Ok,ok,odoh ja. Quote
lemmy sixx Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 My Apocalypse umjesto The End of The Line,definitivno. Ne znam zasto ovu drugu forsiraju toliko. Zato sto je pesma odlicna. Quote
In The Flesh Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Zato sto je pesma odlicna. My Apocalypse je odlichnija Quote
Recommended Posts