SkullKrusheR Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 my apocalypse, that was just your life i all nightmare long su meni najboljshe. Quote
Drogarito Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Meni je album sranje jer oni uvodi traju vise od 1/2 pesme.Mnogo ga nesto uspore i smaraju tako sa 2 rifa od 3 minuta.....bezveze.A tek kolko mene Lars moze da iznervira BOZE!!!! Quote
Drogarito Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 blasfemija! album je do jaja... Epa ukusi su razliciti...Da je blasfemija kao od sodoma pa da pricamo Metallica je za mene mrtva od prilike kad je Cliff umro.Ae moze i and justice for all da se promakne nekako sa black albumom.Ali MAMA SAID don't listen to Metallica :D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Zoidberg Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 A,realno,posle Blacka je sve otislo u tri lepe... Quote
lemmy sixx Posted March 2, 2009 Author Report Posted March 2, 2009 Jaooo,evo novih clanova i jos jedne smaracke i prezvakane diskusije o tome kako je sve posle black-a sranje i kako se Metallica prodala. Quote
Drogarito Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Jaooo,evo novih clanova i jos jedne smaracke i prezvakane diskusije o tome kako je sve posle black-a sranje i kako se Metallica prodala. Brate ja imam svoje misljenje.I kako mozes da seres o tome sto sam novi clan.Kao da bez ovog foruma ne bi slusao thrash... Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 Ma imaj svoje misljenje,bas me briga.Poenta je sto se ova prica oko prodaje,sranja posle 1991. itd...ovde provlaci stalno,i uglavnom se javlja iznova kada dodje neki novi clan.A prica je toliko isfurana i smara,da je to neizdrzljivo.Ne znam samo otkud ljudima vise snage da jebeno raspravljaju o tome. A i ti si napaljen i odmah hoces da se svadjas,a nisi ni skapirao o cemu sam govorio. Quote
vudun Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ne bre, on je reko kako je Metallica mrtva od kada je CLiff nastradao. Vrati se na prethodnu stranu pa proveri. A Nolff tvrdi da je smrt Metallice od '91 godine, znači 5 godina nakon smrti neprežaljenog basiste. ima razlike. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Uzmi u obzir da je bilo shaved em all i da su prestali da piju...i da stvari u fazonu leper messiah damage inc i the thing that should not be nisi mogao da cujes na kasnijim albumima. Quote
vudun Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Aha. A Blackened, To Live Is To Die, One, Of Wolf And Man, Unforgiven I .... ... pa sve do današnjih Suicide & Redemption, The Judas Kiss ? Mislim da sam iznabrajao doboljno remek-dela. Kada je sve to nastalo ? Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 Ma Metallica je sranje...osisali su se i nisu vise tr00.Ma i ja zivim u zabludi,ustvari je to najbitnije.Eto,od sada cu ih i ja mrzeti. I pusticu kosu,ponovo...i ja sam pozer.Ali necu vise biti.Sada cu biti iskreniji. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ja bih tu dodao eye of beholder shortest straw harvester of sorrow dyers eve and justice i naravno one Quote
vudun Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Eto vidiš. Tvoja pređašnja definicija time pada u vodu. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ma ok ali brate stvarno neke pesme su im uzas.......barem sa load/reload.A zanimljivo je na garage albumu kad su svirali overkill valjda james od 1 stane,pogresi zbuni se skroz i nekako nastavi Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 Sve pesme Motorhead-a na tom snimku su odsvirane live u studiju,bez ikakvog miksa. Sto se tice toga Load/ReLoad...i to je stvar ukusa.Recimo za mene ne postoji losa pesma na Load,sve su sjajne.Ali recimo,na ReLoad vec ima smor momentata,recimo Carpe Diem Baby i Fixxxer...bezveze. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Sve pesme Motorhead-a na tom snimku su odsvirane live u studiju,bez ikakvog miksa. Sto se tice toga Load/ReLoad...i to je stvar ukusa.Recimo za mene ne postoji losa pesma na Load,sve su sjajne.Ali recimo,na ReLoad vec ima smor momentata,recimo Carpe Diem Baby i Fixxxer...bezveze. U pravu si za motorhead.A to me je mnogo iznerviralo jer kad sam opazio tu gresku motorhead mi je bio omiljen bend Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Nije jebem li ga zasto.Mozda je kriv exodus testament ili overkill za to.Mada jednom motorhead uvek motorhead Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 Upravo to...njihova muzika nema granice. Svi ovi su ucili od cika. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Pa thrash ne bi bio ovakav da nije bilo motorheada.Ipak su svim zivima bili uzor.Zapazi samo na Venom koliko su uticali.Overkill obradio ceo ace of spades(mada to nikada nisam cuo) exodus i metallica a za sodom da ne spominjem:D Ima tu i sepulture haha kako je cool onaj ORGASMATRON Quote
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Author Report Posted March 3, 2009 Jebi ga,meni se ne svidja Sepulturin "Orgasmatron"...ipak mi je to jedan od omiljenih Motorhead albuma,pa na tu pesmu koja je deo njega gledam samo kroz prizmu Motorhead-a...a Max-ov glas tamo nema sta da trazi.Mozda da su je drugacije obradili,nekako vise u svom fazonu. Motorhead je uticao na thrash isto koliko i klasicni NWOBHM bendovi.Ako ne i vise. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ma meni je mnogo cool osecaj kad cujem maxa kad kaze na pocetku pesme I AM THE ONE ORGASMATRON dodje mi da razbijam stvari.A motorhead je mnogo bolje odradio bubnjeve.Ima tu nesto sto je igor izostavio, al ne mogu da ti objasnim jer nisam bubnjar Quote
Angelystor Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 London: 1. That Was Just Your Life 2. The End Of The Line 3. Creeping Death 4. Holier Than Thou 5. One 6. Broken, Beat And Scarred 7. Cyanide 8. Sad But True 9. Turn The Page 10.All Nightmare Long 11.The Day That Never Comes 12.Master Of Puppets 13.Damage Inc. 14.Nothing Else Matters 15.Enter Sandman ----------------------------------- 16.Too Late Too Late 17.Phantom Lord 18.Seek And Destroy Bez rechi sam. Quote
Recommended Posts