Thrasher Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ako pricas o ovom rapidshare linku gore,sumnjam da je uopste Lars taj koji przi basove na toj pjesmi. Jer ovo James sigurno ne pjeva. Fejk. Za to na rapidshare-u neznam. Ovo sto sam napisao sam cuo na raznim bootlezima iz 2006-te i video (cuo) na YouTube-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Poslusajte taj acoustic koncert, odlican je. Pogotovo all within my hands i disposable heroes... 01_I Just Want to Celebrate.mp3 02_Please Don't Judas Me.mp3 03_Veteran of Psychic Wars.mp3 04_Brothers in Arms.mp3 05_Disposable Heroes.mp3 06_All Within My Hands.mp3 07_The Unforgiven.mp3 08_Nothing Else Matters.mp3 http://rapidshare.com/files/66802213/Metal..._28.10.2007.rar Ako slucajno ne radi evo jos linkova: http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/190660...ol-benefit.html Edited March 11, 2009 by Blackened Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Neverovatno kako su thrash metal oluju Disposable Heroes promenili u blues fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ibanez Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Metallicu treba u Heavy, a Iron Maiden i ostale narodnjake u Trash (Recycle Bin) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 a tebe treba u specijalnu ustanovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 a tebe treba u specijalnu ustanovu planira se koncert metallice za 2010! eh, samo sto planiraju oni to jos od kako su zavrsili sa ushcem pa slaba vajda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Odakle ti ta informacija? U stvari chekaj,scratch that.... UŠĆE??? Edited March 12, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ne dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Odakle ti ta informacija? U stvari chekaj,scratch that.... UŠĆE??? my bad, JNA... vadicu se na to sto vec 2 nedelje imam visoku temperaturu, pa mi je mozak trenutno ostecen... a sto se tice informacije, brat jednog druga radi u nekoj kurac-palac organizaciji, pa imaju te info... do sad nikad nije pogresio, mada sam sad skepticna posto je rekao "pregovori su u pokusaju"... killed my hopes... ne dolazim msm ovo je malo verovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Poslusajte taj acoustic koncert, odlican je. Pogotovo all within my hands i disposable heroes... imaju još jedan takav na kome su svirali i only happy when it rains (obrada na garbage) i turn the page.. žao mi kad slušam te akustične koncerte što više ne sviraju rock, hetfieldov glas dušu dao za neki južnjački rock.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Izgleda da jako vole te acoustic koncerte jer tokom karijere sa ih bas dosta odradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Akusticne koncerte su radili samo krajem 1997.-e i ta dva 2007.-e i imali su i akustican set od tri pesme na Reload turneji. Mislim da je to ok, pre svega, kao promena od standardne seme. Oba puta su, i 1997 i 2007. to radili kao benefit koncerte koje svake godine organizuje Neil Young u San Francisku. Prema tome i povod je ok, a i sama izvedba je pristojna i zabavna. A i Neil Young se ne odbija, on je uz Dylana verovatno najveci zivi autor u rok muzici. Takodjer, to je jedini put da su svirali celu Poor Twisted Me (1997.), a i obrade iz 2007.-e su zanimljive, cak 6 komada, plus cak i Lars zvuci funkcionalno . Meni su to lepi off koncerti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Imas li neki link za taj 1997? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Mislim da je dovoljno da u googlu ukucas "metallica acoustic 1997 blogspot" i trebalo bi da izbaci neki rapidshare ili megaupload link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Will do edit: jedva nadjoh,svi linkovi mrtvi. koga zanima: MetallicaAcoustic_lamedragon_egyptfans.part1.rar MetallicaAcoustic_lamedragon_egyptfans.part2.rar MetallicaAcoustic_lamedragon_egyptfans.part3.rar Edited March 13, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Nemam linkove, to sam nabavio pre ove daunloud manije, a u vreme mp3 manije . Mislim da ces naci lako i snimak je SDB. Postoje i video butlezi za te svirke ( i 1997. i 2007.), ali ih ja nemam (jos uvek ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMetal Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Jel ima neka agencija da organizuje odlazak na koncerte Metallica-e po Evropi?Od cekanja da nas ponovo posete izgleda nema vajde Edited March 13, 2009 by IronMetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Vecina koncerata je rasprodata...tako da bi to planinarenje izaslo skupo do zla satane !! Ja se i dalje nadam nekom koncertu u okruzenju...tipa Madjarske, Bugarske i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jel postoji video snimak kada je metallica svirala na Lemmyjevom rodjendanu? ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Ma nema ga vise...ja snimao ceo rodjendan,reko da imam za uspomenu,ne desava se bas cesto da ti za rodjendan svira Metallica.Kad ne lezi vraze,Lars se odrao ko dupe,i utripovao da ja radim za Napster,oteo mi kameru iz ruke i polupao o zid.Popizdio sam.I dan danas mi se izvinjava zbog toga.Kaze,popio previse pa nije znao sta radi. Edited March 16, 2009 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 hahahahaaha,vrh.turio sam u najsmesnije postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jedino sto ima blizu nas je 19 og juna na nova rocku u austriji.ja idem na ceo festival sa jos nekim drustvom zbog drugih bendova ali naravno cu i metaliku gledati... http://www.metallica.com/page.asp?id=13367 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ma nema ga vise...ja snimao ceo rodjendan,reko da imam za uspomenu,ne desava se bas cesto da ti za rodjendan svira Metallica.Kad ne lezi vraze,Lars se odrao ko dupe,i utripovao da ja radim za Napster,oteo mi kameru iz ruke i polupao o zid.Popizdio sam.I dan danas mi se izvinjava zbog toga.Kaze,popio previse pa nije znao sta radi. Hehehe =)Pozdravi Phila i Mikija :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 e ovo je pravi fan metalike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts