SkullKrusheR Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 nemoj vishe, molim te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 a kad sam ja to rekla da je album sranje?! ja kazem da je metallica sranje! necu opet da se raspravljam oko toga, neka se nose u PM sve sa svojim kratkim kosama, kravatama i belim armani odelima! :) Kada li ces odrasti,mali veseljace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 a kad sam ja to rekla da je album sranje?! ja kazem da je metallica sranje! necu opet da se raspravljam oko toga, neka se nose u PM sve sa svojim kratkim kosama, kravatama i belim armani odelima! Пошто не волиш одела, ево ти за поклончић један армани сатић. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 a kad sam ja to rekla da je album sranje?! ja kazem da je metallica sranje! necu opet da se raspravljam oko toga, neka se nose u PM sve sa svojim kratkim kosama, kravatama i belim armani odelima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Epic fail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norther Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Jason Newsted ponovo nastupa s Metallicom....... Bivši basista grupe Metallica, Jason Newsted, ponovo će nastupiti sa starim bendom i to povodom njihovog uvođenja u Rock and Roll Hall of Fame sledećeg meseca. Metallicu će na svečanoj ceremoniji predstaviti Flea, basista grupe Red Hot Chili Peppers. Prisetimo se, Jason je napustio bend 2001. godine. Kirk Hammett je izjavio: "Jason će biti tamo, te ćemo i zasvirati zajedno. Bili smo tamo kao bend kad su primali Black Sabbath i Blondie. Tu je bilo toliko politike, toliko drame, pa smo shvatili da to nama ne treba. Želimo uživati u ovoj proslavi." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Cool, on je covek pravi headbanger \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Sto ce im sad to? Ako se to desi,eto ga Jason opet u bendu. Emocije prorade,obnovi prijateljstvo,jedan telefonski razgovor i ajmo Trujilo o'kle si dosao.Enter Jason. Ne bi bilo fer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ali bi bilo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ako se to desi,eto ga Jason opet u bendu. Sanse da se to desi ravne su smaku sveta prekosutra. Zanimljivo je da ce ceremoniji prisustvovati svi koji su ucestvovali u radu i njihovi predstavnici (Ron, Cliffov otac, Lloyd Grant...), Jason ce dodatno i odsvirai nesto sa bendom, ali je samo Dave otkazao. Steta, jer bi ta sapunica stvarno mogla vise da se zavrsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Trujillo je OK, ali mi je Jason uvek bio najgotivniji clan benda. Mada, jbg, koliko su ga podjebavali u bendu, dobro je i onoliko izdrzao. Bilo bi cool da se vrati... Mada tesko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Sanse da se to desi ravne su smaku sveta prekosutra. So there is a chance? Jason je super lik i mislim da je James ispao strasno govno tu. Ali svejedno,Rob je tu sad i tako treba da ostane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Truhiljo je najbolji basista Metallice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 A sto je Dave opet morao supak da ispadne i da otkaze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 A sto je Dave opet morao supak da ispadne i da otkaze ? Zato sto je supak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ovaj put se javno zahvalio clanovima Metalike i izvinio zbog nemogucnosti da prisustvuje,uz sve cestitke i lijepe zelje. Born again Christian,jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Evo novog spota za Broken, Beat and Scarred: http://www.metallica.com/index.asp?item=602120 Svidja mi se, svidja, svidja Nije samo "naplepljen" studijski snimak preko video live snimaka, vec live prashenje pesme. I jos jedna "bitna" vest, cini mi se da nije spominjana, "My Apocalypse" pre par dana otprashena live po prvi put http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=116958 Snimak na linku. As previously reported, METALLICA also included a cover of the BLACK SABBATH classic "Hole In The Sky" in its set, and dedicated the track to the "godfather of riffs" Tony Iommi, who was in attendance watching the show from the pit. Brian Tatler from DIAMOND HEAD was also in the house, and "Prince" was dedicated to him. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Jel zna neko koliko kosta neka jeftina kopija x-plorera?Mnogo mi se svidja oblik te gitare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Jel zna neko koliko kosta neka jeftina kopija x-plorera?Mnogo mi se svidja oblik te gitare. Imas u mitrosu kopiju explorera, epifonovu..za mislim 40 000 din..nemoj da me drzis za rec, nisam odavno bio, ali mislim da je toliko. ako neko zna bolje nek me ispravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Imas u mitrosu kopiju explorera, epifonovu..za mislim 40 000 din..nemoj da me drzis za rec, nisam odavno bio, ali mislim da je toliko. ako neko zna bolje nek me ispravi. Epifon nije kopija i 40000 nije jeftino. XD Ima u Mariću, mislim, nešto za dvadesetak 'ljada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Ma ima da se kupi kineski Hamer Explorer u Mixu za nekih 250 eura,tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Nasao sam slamer kopiju za 160 evra.Samo treba da odem do music house-a da vidim kakav ton ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Bogme, sa spotovima im ide sve bolje i bolje, steta sto je za The Day That Never Comes promasen. Nadam se da ce live DVD ukljucivati i Judas Kiss, Suicide And R. i My Apocalypse, posto su mi medju boljim stvarima. Sto se mene tice, Death Magnetic mi je nakon ovog singla i par poslednjih livemet butlega definitivno bolji od Reloada, a iza Loada. (sad ocekujem da krene navijanje za Magnetic, a protiv Loada ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Od mene to neces cuti.Apsolutno sam saglasan sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) (sad ocekujem da krene navijanje za Magnetic, a protiv Loada ). naravno da ne, load je moj omiljeni album, najbolji od svih! msm da mi je to najbolji thrash album ikada... Edited March 31, 2009 by DarkMiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts