Max Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 nema se para....mora se od nechega zhiveti Quote
Harvester Of Sorrow Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Blaaaaaaaaaaaaaaaa......doooooooosadno !!! :roll: Quote
RNA Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Ah, ovu prokletu sliku nikad nisam video. Prokletnici... sve ste upropastili! Quote
Max Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 kako nisi video?????????? :? :? :? Quote
vudun Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 Ah, ovu prokletu sliku nikad nisam video. Prokletnici... sve ste upropastili! Inace uslikani pre nego sto su snimili ovo zadnje govance Quote
Harvester Of Sorrow Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Kaki su lijepi ki upisani... Eh da moze samo majka rodjena da ih vidi. Quote
Rastko Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Neki garisonac je na TV-u provalio da Metallica stize krajem juna u Srbiju (na partizanov stadion). Jel' neko obavesten? Quote
vudun Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Na Partizanov nego sta, da nece mozda na Marakanicu mislim vec smo raspravljali o njihovom navodnom dolasku,sacekajmo do iduceg leta Quote
Mr.Torture Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 na tour dates nas nema 28 juna ako se ne varam sviraju negde u nemackoj pa onda 2 jula u Belgiji. Ali kao sto cujem jos je u pregovorima... Quote
Vic Rattlehead Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Slika me je nasmijala, ali dobro je da nisu zovnuli Martina da im gostuje na albumu. Ipak, St. Anger, koliko ga god vi pljuvali, uopšte nije loš album. Nema veze što nije metal. Pa nisu ni te solaže toliko važne. Quote
Grave Digger Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 St. Anger nije los za trash i nu-metal fanove, ali kad ga ubporedis sa albumom Master of Puppets i ostalim starim albumima stvarno je najvece sranje koje su napravili...... :ne: Quote
Rastko Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Naravno, stanger naspram ride-a, master-a, justice-a i black-a stvarno lose zvuci, ali to su vrhunski albumi sa kojima je iluzorno bilo sta porediti. a: Sto se tice stadiona, sigurno je bolje da koncert bude na partizanovom stadionu, dosta su nam ceca i cola sjebali travu, sad da grobari vide kako je to! Sto se tice slike, stvarno ne znam zasto se masa pali. Glupe su izjave tipa:"A, oni su se slikali sa rikijem, oni nisu metalci, prodali su se, ..." Razmislite malo i shvatice te da tu nema niceg loseg. Boli me kita sa kime se slikaju, nek' se slikaju i sa crnim djavolom ako hoce, meni je bitno da dobro sviraju. a: Quote
voodoo_ Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Slika me je nasmijala, ali dobro je da nisu zovnuli Martina da im gostuje na albumu. Ipak, St. Anger, koliko ga god vi pljuvali, uopšte nije loš album. Nema veze što nije metal. Pa nisu ni te solaže toliko važne. ali dobar deo pesama je bezveze i jednostavno SMARA! a: Quote
voodoo_ Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Sto se tice slike, stvarno ne znam zasto se masa pali. Glupe su izjave tipa:"A, oni su se slikali sa rikijem, oni nisu metalci, prodali su se, ..." Razmislite malo i shvatice te da tu nema niceg loseg. Boli me kita sa kime se slikaju, nek' se slikaju i sa crnim djavolom ako hoce, meni je bitno da dobro sviraju. a: riki je bash lik... da su se slikali sa britney, e to bi vec bila druga pricha... Quote
vudun Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ma kako da ne, a sto bi tek lepo bilo da su se slikali sa Madonom :roll: Quote
Vic Rattlehead Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Ljudi, ona slika može LAKO da bude fotomontaža. Pa meni je neki dan stigla na e-majl slika gole Britney Spears kako je dvojica likova j(cenzura)bu. Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Kakve veze ima to sto su se slikali sa Rikijem.Ako bi nekom od vas prisao Riki i trazio da se slika... ? Mozda im je dao neke pare za sliku 8) Quote
vudun Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Ma to je Ricky hteo da se napravi faca...ili mozda i na taj nacin pokusa da prisvoji i musku publiku Quote
Rastko Posted January 2, 2004 Report Posted January 2, 2004 Sto se tice slike, stvarno ne znam zasto se masa pali. Glupe su izjave tipa:"A, oni su se slikali sa rikijem, oni nisu metalci, prodali su se, ..." Razmislite malo i shvatice te da tu nema niceg loseg. Boli me kita sa kime se slikaju, nek' se slikaju i sa crnim djavolom ako hoce, meni je bitno da dobro sviraju. a: riki je bash lik... da su se slikali sa britney, e to bi vec bila druga pricha... Ne, ne suvise su gadni da bi se slikali sa tako dobrom ribom. Quote
blondie`s friend Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 blondie:ako STVARNO dodju;cim objave koji shalter/koji datum-ja nosim sator i vrece za spavanje,a ti spremas sendvice i caj u termosu! Quote
blondie Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 narafski! nosimo i kompas da se ne izgubimo dok budemo kampovali pred stadionom. ja planiram u prvi red, pravimo sutku ti i ja. ti mene preko ograde na binu isutiraj! Quote
blondie`s friend Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Ma bjaaaaaaaazziii,bjaaaaaazi! Imam samo jedne patike da valjaju,i tebe da sutam do bine,a? A? Bjaaaaazi,bjaaaazi! Quote
blondie Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 oni tvoji camci, broj 67??? kupicu ti ja druge camce, samo me isutiraj na binu ako ih vec ovako mislim ne sarmiram... btw, dolazi jos neka ekipa iz usa sto voli mosh pit. ps. jebote, pricas ko da si vidio sahbaza??? Quote
Recommended Posts