Jump to content

Recommended Posts

Posted
25.07.1983. je izasao prvi thrash album.Prosle godine na isti dan sam propustio metallicu u sofiji,i to bas na moj rodjendan :(

HVALA metallica, bez tebe ne bi bilo albuma kao sto su killing is my business;peace sells;so far,so good...so what?;rust in peace...:D

Јеби се. :)

Posted

E da hvala i za kill em all,ride the lighting,master of puppets i and justice for all :D I zelim da kirk nauci da svira i da prestane da svira one blues solaze brzinom jebivetra.I neka James nauci da trza gore dole,a ne samo dole.A Lars nek se tera u Gnomergan ili tako nesto za patuljke i co.Kirkove reci:,, da nije bilo Cliffa,nebi smo bili ovde''.Pa naravno,metallica bi uvek bila thrasherica sa Cliffom.RIP

I neka se Robert Trujillo vrati u INFECTIOUS GROOVES,gde mu je i mesto.Nema funka bez takvog basiste.

Posted
E da hvala i za kill em all,ride the lighting,master of puppets i and justice for all :D I zelim da kirk nauci da svira i da prestane da svira one blues solaze brzinom jebivetra.I neka James nauci da trza gore dole,a ne samo dole.

:lol:

Posted
E da hvala i za kill em all,ride the lighting,master of puppets i and justice for all :D I zelim da kirk nauci da svira i da prestane da svira one blues solaze brzinom jebivetra.I neka James nauci da trza gore dole,a ne samo dole.A Lars nek se tera u Gnomergan ili tako nesto za patuljke i co.Kirkove reci:,, da nije bilo Cliffa,nebi smo bili ovde''.Pa naravno,metallica bi uvek bila thrasherica sa Cliffom.RIP

I neka se Robert Trujillo vrati u INFECTIOUS GROOVES,gde mu je i mesto.Nema funka bez takvog basiste.

Podržavam svaku reč. :)

Posted

Kolko je retardirana ona crvenokosa iz 202. :no: :no: :no: Drugari i ja se deremo SLEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i ona kurvetina kaze ,,jao cujem da neko hoce metallicu''i retardi pustili master of puppets.Ali sutka je bila na nivou(UDRI CELAVCA :D)

Posted

1.Metallica i Exodus su bendovi zbog kojih sam počeo slušati thrash metal. Zadivila me ona stvar nothing else matters u izvedbi sa jebenim simfonijskim orkestrom i tad sam odlučio poslušati nešto žešće od njih.

2.Svi veliki bendovi jednog dana postanu prodanovići. Tako je bilo sa COF-om, Nightwishom pa i sa Metallicom.

Guest Yerathroth
Posted
Možete samo da se sagnete najvećem metal bendu na svetu.

Slazem se u potpunosti.

Posted
I neka James nauci da trza gore dole,a ne samo dole.

Ipak svira on gore dole, ima jedan deo u Blackened koji ne može da se odsvira samo na dole, ma kol'ko da si brz...

Guest Yerathroth
Posted
Ipak svira on gore dole, ima jedan deo u Blackened koji ne može da se odsvira samo na dole, ma kol'ko da si brz...

Joj vas. Pa naravno da ce svirati dole-dole... To je Trash Metal... osim u Scratchu naravno (blackened npr)...

Guest Yerathroth
Posted (edited)
Kao da je bitno to sto James samo trza dole

Hteo sam u proslom postu da kazem da to nije nedostatak nego da se tako svira jebeni Thrash!

Edited by Yerathroth
Guest Yerathroth
Posted

Sta sad nije u redu?

Metalika nikad nije bila tres?

Ok, idite slusajte st.anger..

Guest Yerathroth
Posted
"Thrash" - tuci, mlatarati, udarati, naziv za pravac u metal muzici.

"Trash" - smece.

Jasnije sada?

Ali kakve ste seljacine :D

Mislim kao da je bitno... ali nema veze... ok..

Guest Yerathroth
Posted
Rece covek koji kenja o muzici kojoj ni ime ne ume da napise. :da:

Ok, editovano...neka :pivopije: