Jump to content

Metallica

lemmy sixx

Recommended Posts

Reče čovek koji sluša Gayowar...

Kako god...koliko god ja voleo Metallicu,i obozavao sve njihove periode (sem jednog,onog iz 2003.) cinjenica je da nijedan veliki metal bend nema toliko los album kao sto je St.Anger.A te dve pesme koje sam naveo su vrhunac smeca sa tog izbljuvka od albuma.

posle mnogo slusanja, st. anger mi je za nijansu bolji od death magnetic-a. jbg, meni se svidja.

Мени је требало да преслушам цео DM одједном, страшно је заморан, док код St. Anger - a то није случај.

Мени је, рецимо, St. Anger бољи од заморног Death Magnetic.

Po meni se ne smeju stavljati u istu recenicu.St.Anger nema smisla,najgori aranzmani koje sam ikada cuo,nasumicno nabacani delovi pesama,bezpotrebno dugacke pesme,totalna bezidejnost,totalno rasulo."Death Magnetic" je albumcina,sve je savrseno,od pocetka do kraja.Aranzmani sjajni,pesme od 8-9 minuta koje imaju smisla.

Nisu predugacke...dugacke jesu,ali predugackim bi se mogle nazvati samo kada ne bi imale smisla,kao sto su to one sa ST.Anger.Na Magnetu su jebitacne.Samo poslusati "All Nightmare Long" i "The End Of The Line",to su dokazi kako pesma od 8-9 minuta moze biti zanimljiva od pocetka do kraja,i da ti prodje kao da traje 2 minuta.Fenomenalne pesme.

Po meni se ne smeju stavljati u istu recenicu.St.Anger nema smisla,najgori aranzmani koje sam ikada cuo,nasumicno nabacani delovi pesama,bezpotrebno dugacke pesme,totalna bezidejnost,totalno rasulo."Death Magnetic" je albumcina,sve je savrseno,od pocetka do kraja.Aranzmani sjajni,pesme od 8-9 minuta koje imaju smisla.

Мене убија, свега неколико пута сам успео да преслушам цео албум одједном, чак сам се терао на то због тога што је реч о омиљеном бенду.