Thrasher Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 I ako nema, lovi se Bugarska ili neka sl. destinacija. A i ako dodju, nadam se da nece biti na prokletom Exitu... Bilo gde (EXIT iskljucujem), same neka dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 vojinko Sta je sa majicama za fan klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 (edited) Na ovom zadnjem koncertu koji sam gledao 31 'og oktobra u Quebec city-ju samo da kažem da zvuk iako sam bio dosta udaljen (2 gi sprat) bio neverovatno dobar nisam bio davno na ovakom dobrom konceru . Mada daleko od ovog moj prvi Met koncert to je nešto nezaboravno [ Mada daleko od ovog moj prvi Met koncert to je nešto nezaboravno Edited November 21, 2009 by dudi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 dudi jel to na karti 300 forinti cena ulaznice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 dudi jel to na karti 300 forinti cena ulaznice? Da 300 Forinti , Al tada je dinar bio dosta jači od forinte . uff stara dobra vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 A i datum je pravi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 U jebote,pa ja sam tad mlatio repom u caletovom rezervoaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Kad se samo sjetim da mi je falilo par santimetara da uhvatim palicu u Beogradu....Sljedeci put ovako nesto smisljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Koji kralj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 danas izlazi DVD iz francuske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 http://metallica.com/index.asp?item=602763 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) danas izlazi DVD iz francuske? Tacno!!! Hajde ako neko ima linkove, neka ih postavi... Zahvaljujem!!! Edited November 23, 2009 by Aces High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) BLuray tek 7og Dec, nista jos od 720p/1080p HD-a... http://www.metallicanimes.com/product_3.html Edited November 23, 2009 by Blackened Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 a valjda ce ubosti i nas...kad mogu u litvaniju mogu i u Srbiju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Na ovom zadnjem koncertu koji sam gledao 31 'og oktobra u Quebec city-ju samo da kažem da zvuk iako sam bio dosta udaljen (2 gi sprat) bio neverovatno dobar nisam bio davno na ovakom dobrom konceru . Mada daleko od ovog moj prvi Met koncert to je nešto nezaboravno BRATE MILI!!! Bio si na MTK stadionu 1988???? Koliko trazis love da se upoznamo, pa da mi prepricas? vojinko Sta je sa majicama za fan klub? Cekam da mi odobre dizajn iz centrale MetClub-a. Zato i samo zato je kasnjenje ovoliko, morali smo da menjamo nesto u dizajnu. Cim to stigne ovde kacim datum sastanka u Beogradu i kako ce izgledati i koliko ce kostati majice. Edited November 23, 2009 by vojinko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Oce li biti dukseva mozda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Na ovom zadnjem koncertu koji sam gledao 31 'og oktobra u Quebec city-ju samo da kažem da zvuk iako sam bio dosta udaljen (2 gi sprat) bio neverovatno dobar nisam bio davno na ovakom dobrom konceru . Mada daleko od ovog moj prvi Met koncert to je nešto nezaboravno Mada evo, imam i ja cime da se pohvalim: Budapest, HU MTK Football Stadium (6/9/1993) Creeping Death Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) Of Wolf And Man Wherever I May Roam The Thing That Should Not Be The Unforgiven Disposable Heroes The Four Horsemen For Whom The Bell Tolls Fade To Black Master Of Puppets Seek & Destroy Battery Nothing Else Matters Sad But True Last Caress One Enter Sandman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ajde ako neko ima ulaznicu s njihovog koncerta(bilo kog) da bi prodao neka mi se javi, posto skupljam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Mada evo, imam i ja cime da se pohvalim: Budapest, HU MTK Football Stadium (6/9/1993) Creeping Death Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) Of Wolf And Man Wherever I May Roam The Thing That Should Not Be The Unforgiven Disposable Heroes The Four Horsemen For Whom The Bell Tolls Fade To Black Master Of Puppets Seek & Destroy Battery Nothing Else Matters Sad But True Last Caress One Enter Sandman Ja sam se iznenadio kada su ubacili Megadeth umesto Alice in Chains, Mislim bolje je al mi je bilo na početku teško za poverovati ali eto i to smo doživeli da Megadeth otvara za Met . Odličan koncert Metallica pun energije bili su u najboljoj formi iako je već ta Mamutska turneja bila pri kraju tada. Jesi ih gledao i 1991'na Monsters of rock festu na NEP stadionu u Pesti ? Edited November 24, 2009 by dudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Mada evo, imam i ja cime da se pohvalim: Budapest, HU MTK Football Stadium (6/9/1993) Creeping Death Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) Of Wolf And Man Wherever I May Roam The Thing That Should Not Be The Unforgiven Disposable Heroes The Four Horsemen For Whom The Bell Tolls Fade To Black Master Of Puppets Seek & Destroy Battery Nothing Else Matters Sad But True Last Caress One Enter Sandman Ja sam se iznenadio kada su ubacili Megadeth umesto Alice in Chains, Mislim bolje je al mi je bilo na početku teško za poverovati ali eto i to smo doživeli da Megadeth otvara za Met . Odličan koncert Metallica pun energije bili su u najboljoj formi iako je već ta Mamutska turneja bila pri kraju tada. Jesi ih gledao i 1991'na Monsters of rock festu na NEP stadionu u Pesti ? Nisam, nazalost. Iako je bilo mogucnosti, imao sam rodbinu u Pesti u koju sam cesto isao bas u to vreme, ali tad se nije slusala Metallica nego neke druge stvari A video sam jednog lika u KST-u koji je imao odstampanu rucno radjenu majicu sa svim koncertima na kojima je bio, pocev bas od tog '88 preko '91 pa nadalje Megadeth je stvarno bio iznenadjenje, a svi mi kazu - dobro je sto si uspeo da ih uhvatis na Black Album turneji, to je bio poslednji dobar period. I stvarno, tako je. Ajde ako neko ima ulaznicu s njihovog koncerta(bilo kog) da bi prodao neka mi se javi, posto skupljam... Ja moje ne dam ni za zivu glavu Recimo ta sto sam postovao link za Pestu '93 je upropastena, izguzvana, ali je ne bi dao ni da mi stave pistolj pod glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Evo ako nekog zanima sem mene, set liste bolje nemojte citati http://metallica.com/index.asp?item=602767 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Au...jebem ti....e ovo se zove dobro Dvd izdanje! Ne moze bolje od ovoga! DVD #1 The Ecstasy Of Gold Creeping Death For Whom The Bell Tolls Ride The Lightning Disposable Heroes One Broken, Beat & Scarred The Memory Remains Sad But True The Unforgiven All Nightmare Long The Day That Never Comes Master Of Puppets Fight Fire With Fire Nothing Else Matters Enter Sandman The Wait Hit The Lights Seek & Destroy DVD #2 That Was Just Your Life The End Of The Line Holier Than Thou Cyanide Blackened Helpless Trapped Under Ice Turn The Page The Prince No Remorse Fuel Wherever I May Roam Harvester Of Sorrow Fade To Black ...And Justice For All Dyers Eve Jedino sto bih zamerio je sto nema jos neka pesma sa load/reload albuma. No nema veze i ovako je odlicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Jedino sto bih zamerio je sto nema jos neka pesma sa load/reload albuma. No nema veze i ovako je odlicno! Нема на тим албумима неког квалитета. Једино ако хоћеш од свега по мало на једном месту. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Meni je Load odlican album. Npr. mogli su Bleeding Me, The House Jack Built, Aint My Bitch ili Wasting My Hate da odsviraju. Meni su to mnogo dobre stvari. Zapravo Load nema lose pesme dok za Reload to ne mogu da kazem, tu vec ima smaracina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 24, 2009 Author Report Share Posted November 24, 2009 Au...jebem ti....e ovo se zove dobro Dvd izdanje! Ne moze bolje od ovoga! DVD #1 The Ecstasy Of Gold Creeping Death For Whom The Bell Tolls Ride The Lightning Disposable Heroes One Broken, Beat & Scarred The Memory Remains Sad But True The Unforgiven All Nightmare Long The Day That Never Comes Master Of Puppets Fight Fire With Fire Nothing Else Matters Enter Sandman The Wait Hit The Lights Seek & Destroy DVD #2 That Was Just Your Life The End Of The Line Holier Than Thou Cyanide Blackened Helpless Trapped Under Ice Turn The Page The Prince No Remorse Fuel Wherever I May Roam Harvester Of Sorrow Fade To Black ...And Justice For All Dyers Eve Jedino sto bih zamerio je sto nema jos neka pesma sa load/reload albuma. No nema veze i ovako je odlicno! E ovako vec moze!Odlicna lista,sjajna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts