obsessed by cruelty Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 оно горе јесте мп3 верзија двд-а из Нима, али песме нису подељене већ је све у једном фајлу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 http://www.bbc.co.uk/6music/shows/bruce_dickinson/metallica.shtml Brus intervjuiše članove metallice, svakog pojedinačno... izvinjavam se ako je bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Je li to ono kad pita Larsa kakav to menadzment imaju kad nijesu kao prvi singl izabrali Cyanide? Ako jeste,odavno je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=y3UOL9lq36I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Baš gledam novi DVD i jebiga...ne može od babe devojka. Sporo je izmontiran, ništa posebno produciran, pristojno odsviran, nekoliko bespotrebnih pesama ("Fuel", "Harvester of Sorrow", "Fade To Black" (dobra izvedba inače), "Stone Cold Crazy"...) ali više imam utisak da gledam neki lepo upeglan i sređen tv snimak, a ne oficijalni DVD. A moguće i da sam prezasićen sa livemet snimcima i DVD bootlezima, pa nema nekog uzbuđenja, ni iznenađenja. Sem na torrents.ru imate ga i na zamundi. E, da sviraju "Dyers Eve", barem nešto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Je li to ono kad pita Larsa kakav to menadzment imaju kad nijesu kao prvi singl izabrali Cyanide? Ako jeste,odavno je to. aham, to je taj interviju.... malo pre sam otvorio Bruceovu home stranu pa je pri vrhu stajao taj intervju, pomislio sam da je novijeg datuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 (edited) једва чекам онај из мексика, биће диспоузбл хироуз. иначе, да, у ниму је била безвезе сетлиста, мислим не схватите ме погрешно, али сам гледао доста снимака новијег датума на којима има ових песама, па су ми досадиле мало, могли су бар на ДВД-у неке нафталинке Edited November 27, 2009 by friend of misery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 skinuo sam DVD, jebe mame! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nKM_JtFt330 http://www.youtube.com/watch?v=U73UR5609gk&feature=channel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Baš gledam novi DVD i jebiga...ne može od babe devojka. Sporo je izmontiran, ništa posebno produciran, pristojno odsviran, nekoliko bespotrebnih pesama ("Fuel", "Harvester of Sorrow", "Fade To Black" (dobra izvedba inače), "Stone Cold Crazy"...) ali više imam utisak da gledam neki lepo upeglan i sređen tv snimak, a ne oficijalni DVD. A moguće i da sam prezasićen sa livemet snimcima i DVD bootlezima, pa nema nekog uzbuđenja, ni iznenađenja. Sem na torrents.ru imate ga i na zamundi. E, da sviraju "Dyers Eve", barem nešto . Moje misljenje je na tragu tvog, iako nisam gledao DVD u celini, ali donekle (ponavljam donekle) se slazem. Ne lozim se nesto preterano na bilo sta sto su izbacili u oblasti videa jos od S&M perioda. Nije bas da je od babe devojka, jer i dalje zvuce 'mamojeb' uzivo (bez obzira na spusteni stim) ali sto kazes, verujem da se stice utisak o vrhunski produciranom TV snimku. Samo jedno pitanje - na torrents.ru postoji TV rip ovog koncerta, ali ne i oficijalni DVD, ili ja nisam dobro trazio? Bilo kako bilo, uvek mi je mnooooooogo zanimljivije da trazim kvalitetne snimke iz starijeg perioda nego ovo novo gde uvek znamo sa cime ce da pocne, sa cime da se zavrsi, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Qa-DVEv4HLk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Old Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Baš gledam novi DVD i jebiga...ne može od babe devojka. Sporo je izmontiran, ništa posebno produciran, pristojno odsviran, nekoliko bespotrebnih pesama ("Fuel", "Harvester of Sorrow", "Fade To Black" (dobra izvedba inače), "Stone Cold Crazy"...) ali više imam utisak da gledam neki lepo upeglan i sređen tv snimak, a ne oficijalni DVD. A moguće i da sam prezasićen sa livemet snimcima i DVD bootlezima, pa nema nekog uzbuđenja, ni iznenađenja. Sem na torrents.ru imate ga i na zamundi. E, da sviraju "Dyers Eve", barem nešto . Da li je u skladu sa pravilima foruma da mogu da se okace liste butlega radi razmene, ili to mora u neku drugu temu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Da li je u skladu sa pravilima foruma da mogu da se okace liste butlega radi razmene, ili to mora u neku drugu temu? Pitaj moderatora, tj. Divljeg Tigra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 једва чекам онај из мексика, биће диспоузбл хироуз. иначе, да, у ниму је била безвезе сетлиста, мислим не схватите ме погрешно, али сам гледао доста снимака новијег датума на којима има ових песама, па су ми досадиле мало, могли су бар на ДВД-у неке нафталинке Video sam snimak herouza, nekako mi tromo zvuči, fali energija...sve to lepo izgleda, bina, ljudi, haos, ali fali dinamike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) Па, то... Сад не можемо много више од њих да очекујемо, а и реално, фали ми онај стари Џејмсов глас, онај крештави, док је још Клиф био жив..... Ево, ово Edited November 29, 2009 by friend of misery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) Da li je u skladu sa pravilima foruma da mogu da se okace liste butlega radi razmene, ili to mora u neku drugu temu? Možeš da okačiš ovde. Edited November 29, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) Možeš da okačiš ovde. Blagodarim! Samo da sredim po godinama, i stize Edited November 29, 2009 by vojinko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Evo onaj live iz Francuske http://www.bunalti.com/?p=98330 Sorry ako je vec bio , ne volim da listam 10000 postovao da bi video da nije dupl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Па, то... Сад не можемо много више од њих да очекујемо, а и реално, фали ми онај стари Џејмсов глас, онај крештави, док је још Клиф био жив..... Ево, ово Pa naravno da ne mozemo, sta je taj sve covek prosao u zivotu, alkoholizam i ostale zajebancije, dobro je sto jos ima takvu energiju kakvu ima na nastupima, a ne da ima tikove ko Ozzy, a glas pa ono, nakon preko 2000 koncerata ne moze ni da zvuci kao pre 20 i kusur godina.Ali eto po meni je Ride The Lightning odlicno odsvirana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 аха, него некако ми успорена мало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 аха, него некако ми успорена мало Jeste i to se bas da primetiti, ali jebiga sustiglo ih vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Pa šta treba da kažu Brajan Džonson ili Mik Džeger, obojica sprcali po 60 godina a i dalje trče ko pavijani po bini... Što se Metalike tiče, što napisa friend of misery, i meni sve nekako zvuči usporeno, svirci fali oštrina. Da li njih sustiglo vreme ili ne, pesme u svakom slučaju ne bi trebale da gube na intenzitetu, što je ovde slučaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Mozda je ride malo usporen, ali to je namerno verovatno. Kada Blackened, creeping death sviraju 20-30% brze, mogu bilo sta... Mada mi je najbolji tempo na album verzijama... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts