Jump to content

Metallica

lemmy sixx

Recommended Posts

Nesto ne vidim da su je usporili,lose izveli i taj "od babe ne moze đevojka" stav,kao sto je bila prica na prethodnih par strana.

Tu se uglavnom slazem. Jedino sto meni bas bode usi je snizen stim gitare, ali dobro sad, to traje jos od '95 tako da ko se naviko naviko se, a ko nije...

Hm, pa to i nije tako lose...Samo koliko je sigurno za nas da odemo tamo i da se vratimo u jednom komadu, to se ja pitam :mrgreen:

Btw, Svibanj, to bese maj?

Ja u Hrvatsku vise ne idem. Tacka. Bice i Madjarska, ili Bugarska, ili Rumunija... sve to dolazi u obzir i nikakve probleme tamo ne ocekujem.

Steta sto ce ova Fan klub majica biti bela, jer je onda necu uzeti...

Solidna je uradjena ta slika, nije za bacanje...

Hvala! Sto se boje i dizajna tice, kazem, mozda u toku iduce godine bude sasvim drugacije. Zavisi samo od broja ljudi koji udju zvanicno u MetClub (ne ovaj nas, vec tamo). Onda mozemo da dostampavamo, sa drugim resenjem, uzimamo crne itd.

Edited by vojinko

^A sto vise ne ides u Hrvatsku? Losa iskustva iz proslosti ili...?

Meni je ta Rumunija i Bugarska sumnjiva, bezi bre da me tamo neko kidnapuje i odvede u belo roblje  :bigblue:  Madjarija je ok. :)

Jebem li ga, BG je izmedju Plovdiva i Zagreba,tako da se i moze nesto ocekivati...

^A sto vise ne ides u Hrvatsku? Losa iskustva iz proslosti ili...?

Meni je ta Rumunija i Bugarska sumnjiva, bezi bre da me tamo neko kidnapuje i odvede u belo roblje :bigblue: Madjarija je ok. :)

Jebem li ga, BG je izmedju Plovdiva i Zagreba,tako da se i moze nesto ocekivati...

Pa da kazem licni razlozi. Da ne idem u detalje, nije ovaj forum za to namenjen. U Bugarskoj sam bio prosle godine i bilo je sve OK, a ako je tamo, gde je mal'ne veca beda nego u Rumuniji proslo u redu, onda ne vidim razloga zasto ne bi tako bilo i u Rumuniji, ako se pogodi da tamo dodju.

Idem u Zagreb,ukoliko ne dodju u Bg. A mozda podjem na oba,ukoliko dodju u Bg :)

Ne zelim da rizikujem,prosli put su imali Zagreb poslije Beograda,pa su ga otkazali.

Prošli put (pre 5 godina )su otkazali Zagreb zbog slabe prodaje karata. I tad sam prvi put tako nešto čuo da Metallica mora da otkaže koncert zbog takvih razloga

Nijesam znao da je zbog toga. Cudno mi je,jer sam pratio tada i hrvatske novine,forume,niko nije pomenuo losu prodaju karata.

Zašto je onda koncert otkazan?

Nisu dali na za javnost nikakav razlog . Pa nisu zato što je tako nešto i blam zar ne?

Hm, pa to i nije tako lose...Samo koliko je sigurno za nas da odemo tamo i da se vratimo u jednom komadu, to se ja pitam  :mrgreen:

Moje iskustvo: Bio nekoliko puta u ZG na koncertima, jednom za Novu godinu i jos 100 puta poslovno. Svojim autom uvijek. Nikad nisam dozivio ni najmanju neprijatnost, naprotiv.

khm...

05/14/2010 Budapest, Hungary Puskas Ferenc Stadium On Sale Dec 15

http://www.metallica...ge.asp?id=13367

Evo zasto je dobro i korisno biti clan MetClub-a. Karte kupujete u pretprodaji 2 dana ranije, mozete da budete najblize bini, da ucestvujete u izboru za Meet & Greet... a to je tek poslastica :) Pa, malo li je za jedva 4000 din.

14537_225343598427_194666938427_4284288_5100493_n.jpg

Edited by vojinko

Pa zar ovo ne zavisi samo od toga ko pre udje u dvoranu bez obzira da li je clan ili ne, ako ima kartu za taj deo,fan pit,stagod   :smile:

Ne. U Beogradu su bile one narukvice ulaznica za "fan pit". Samo sto su se ovamo dijelile dzabe,bar je nas dvadesetak tako uzelo,a nijesmo ni znali sta ce nam. Kad smo vidjeli da mozemo sa njima ispred bine....ou boj :)

Edited by In The Flesh

Pa zar ovo ne zavisi samo od toga ko pre udje u dvoranu bez obzira da li je clan ili ne, ako ima kartu za taj deo,fan pit,stagod :smile:

To je zabluda stvorena marifetlucima nasih organizatora. Setite se Beogradskog koncerta 2004. kad se rec "fan pit" nije ni koristila kod nas. Bio je taj jedan ogradjeni deo ali se on NIJE naplacivao posebno, vec su te narukvice (bilo ih je MNOOOGO vise od 20) delile nasumicno, najvatrenijima koji su prvi bili ispred kapija. Tako da, skoro svuda u svetu je kao sto ti kazes, ko prvi utrci, on je u prvom redu. Kad sam rekao da sa MetClub-om ima vece sanse da budes blize, mislio sam na stare turneje i recimo cuveni "Snake Pit" sa Black Album turneje. Za njega su se karte prodavale ili preko MetClub-a ili su se dobijale preko nagradne igre. U ovom konkretnom slucaju, bio sam brz i pronasao ono sto sam i ocekivao - ima samo 3 kategorije za cenu karata a to su = Sedenje 1, Sedenje 2 i Parter. Prema tome - fan pit kao takav... hm... ;) Sve je jasno

Evo fotke, pretpostavljam da ce bas na ovom mestu biti montirana bina:

ground_016_007.jpg

Edited by vojinko

ajde svi email nasim najvecim organizatorima, cisto da pokusamo za Srbiju, ako ne bude nista od Srbije idemo kod braca Hrvata....

Yugoslavia United!

Mislim da bi to bilo tesko izvodivo,prvo Budimpesta pa ako se potvrdi Zagreb i onda jos Beograd...bas i nema smisla,preblizu su relacije jedna drugoj i jedan od tih koncerata bi sigurno propao.

Doduse to mozda i ne bi bio Beograd,uglavnom je najjeftiniji.Zagreb je prosli puta zalegao...

Edited by Personal Demon