In The Flesh Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 I'm so fuckin' there. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 lebac ti jebem...slejer i metaliku sam gledao,al nikada toga nije dosta...potrudicu se da skupim kintu za taj fest...letnja fizikalija na gradji ce definitivno morati ranije da pocne u 2010oj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ja ću se ipak odlučiti za varijantu da Metallicu i Megadeth ispratim na posebnim koncertima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 05/14/2010 Budapest, Hungary Puskas Ferenc Stadium 05/16/2010 Zagreb, Croatia Hippodrome kladim se da ce 15.05 biti kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ako nas sad zaobidju, onda jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ne verujem.Doslo je dooosta ljudi.A i dugo se cekalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ako tad ne dodju, nece nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Metal Queen Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Planiram da idem sa ortacima u Hrvatsku, posto smo svi 17godina, zanimam me sta je sve potrebno od dokumentacije i da li je potrebno da neko punoletan ide sa nama ili samo da nam keva i cale postpisu u opstini ono sranje da nas pustaju....??? hvala.... Ja sam punoletna, pa ako je potrebno da neko punoletan ide sa vama, evo dobrovoljno se prijavljujem. Da li zna neko gde se kod nas mogu kupiti ulaznice? Ne bih htela da ih kupim preko onog hrvatskog sajta Ticketpro. Ipak mi je sigurnije kad imam ulaznicu odmah u ruci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ^ Eventim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Ja sam punoletna, pa ako je potrebno da neko punoletan ide sa vama, evo dobrovoljno se prijavljujem. Da li zna neko gde se kod nas mogu kupiti ulaznice? Ne bih htela da ih kupim preko onog hrvatskog sajta Ticketpro. Ipak mi je sigurnije kad imam ulaznicu odmah u ruci. Najsigurnije je da se prijaviš za organizovani prevoz kad bude bio, pa će ti oni rezervisati ulaznicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ja ću se ipak odlučiti za varijantu da Metallicu i Megadeth ispratim na posebnim koncertima. ja sam, kao i mnogi, to vec obavio. ovaj paket je za istoriju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Neko je vec napisao, bivsi Nepstadion. Rekao bih da ce koncert biti rasprodat, jer nisu bili u HUN 10 godina. Planiram da idem na ovo. Pesta mi je najblizhe inostranstvo. Rachunajte na mene. Meni je najprivlachnija varijanta voz, pa nocenje u hostelu, a onda dan posle koncerta prvim vozom kuci. Nego, zna li neko kako mogu da uzmem tu kartu preko neta? Da li mi treba neka kartica za internet placanje i slichno? Mozhda ce i eventim yu prodavati karte za ovo. Napisao sam gore uslove za kupovinu karata i ostale potrebne generalije. Racunamo na tebe i pravicemo spisak ko ide, a cak i koncept ostanka ti je isti kao nas Eventim.yu zasad ne prodaje karte za ovo. Ja ću se ipak odlučiti za varijantu da Metallicu i Megadeth ispratim na posebnim koncertima. Takodje. Ustvari, kod mene su to Metallica i Slayer. Megadeth ne volim, a Anthrax... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Jebote sviraće na bivšem NEP stadionu pa to je monstrum od stadiona znači očekuju ogromnu masu ljudi. Pa jeste nisu bili od 1999 'te u Madjarskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ovo su cene kolko ja kontam...nimalo jeftino Ülő 1: 19.500 Ft Ülő 2: 16.500 Ft Ülő 3: 12.900 Ft Ülő 4: 9.900 Ft Kiemelt Álló: 19.900 Ft Álló: 13.500 Ft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Pre dva meseca, evro je bio oko 250 forinti. Inace, sto se tice vas maloletnika- mislim (al' nisam 100% siguran) da mora da ide i neko punoletan s vama, tj, morate da imate potvrdu da imate punoletnog staratelja na putu i da on bude s vama pri prelascima granice. Ako bude koncert u Bg-u, idem, al' samo ako budu svirali stvari sa prva tri albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojinko Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Pre dva meseca, evro je bio oko 250 forinti. Ako bude koncert u Bg-u, idem, al' samo ako budu svirali stvari sa prva tri albuma. 1.00 EUR = 275.997 HUF A za ovu poslednju recenicu... jel si ti ozbiljan za ovo sto pises? Ovo su cene kolko ja kontam...nimalo jeftino Ülő 1: 19.500 Ft Ülő 2: 16.500 Ft Ülő 3: 12.900 Ft Ülő 4: 9.900 Ft Kiemelt Álló: 19.900 Ft Álló: 13.500 Ft www.xe.com/ucc Nije jeftino, ali ja vec imam za Ülő 1 Edited December 15, 2009 by vojinko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 http://cz.sonispherefestival.net/ Ja bih pre isao na ovo...i kontamo se sa ekipom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 koliko ja karta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) http://cz.sonispherefestival.net/ Ja bih pre isao na ovo...i kontamo se sa ekipom. Mislim da bi jeftinija varijanta za nas bila ova Bugarska ako je postava ista k'o u Češkoj. http://www.sonispherefestivals.com/ P.S: Jel' zna neko da li je izašao ili gde ima da se skine onaj DVD iz Meksika? Edited December 15, 2009 by Nixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Au, bajo, kakva Metallica, MEGADETH + ANRHRAX!!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 (edited) @Nixx Pa Bugarska jos uvek nema line-up,zbog toga i pricam o Pragu.Ali definitivno bi nam Bugarska vise odgovarala. @Tower Pored dva najbolja thrash benda,ti drkas na ove pacere. Edited December 15, 2009 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Hteo da uzmem karte za Budimpestu danas ali se po uplati na sajtu moraju licno podici na njihovom Eventim mestu. Tako da se mora dva puta ici. Ipak u Zagreb i jos ako u Petak ugrabim fan pit za 5k, idealno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Mislim da bi jeftinija varijanta za nas bila ova Bugarska ako je postava ista k'o u Češkoj. http://www.sonispherefestivals.com/ P.S: Jel' zna neko da li je izašao ili gde ima da se skine onaj DVD iz Meksika? jebote, da li je moguce da ovakva turneja postoji?!? ja bih dao zivot za ovo kod nas, ali bez zajebavanja... 3 najveca thrash benda + slejer (no offence, lemi ). ne moze bolje... ustvari, mozda bi i moglo kad bi overkill i testament pali umesto h&h i mastodona. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ovo je savršen festival jbt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 Pa jebiga,kako kome...meni bi bio savrsen da je umesto Anthrax-a ubacen Testament...ali,koga boli kurac kada ce na istome mestu svirati Sleja i Tallica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts