Guest HEFEST Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 mislis go kurac? Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Liste su gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ide li neko za Zagreb 16og, iz NS-a ili BG-a? Koji je prevoz najbolji, i ima li nesto organizovano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ide li neko za Zagreb 16og, iz NS-a ili BG-a? Koji je prevoz najbolji, i ima li nesto organizovano? Idem ja. Ima organizovani prevoz iz NS-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Malo sam ljubomoran,ali dobro Evo koncerta iz Moskve,na kom su svirali TU3 http://www.bunalti.com/?p=113231 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ide li neko za Zagreb 16og, iz NS-a ili BG-a? Koji je prevoz najbolji, i ima li nesto organizovano? Idem ja iz BG, ali sa novosadskim prevoznikom. Još 10 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Idem ja. Ima organizovani prevoz iz NS-a. Odlicno, preko koga? Daj mi broj pa da sredim to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 063635742 Đole se zove lik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Idem ja iz BGa, al sam mislio vozom da idem...kapiram da je najjeftinije... jbg, student..nema se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maunator Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Imas na relaciji BG-Zg neke grupne popuste na povratne karte(bar je ranije bilo, raspitaj se na zeleznickoj). Cak se i dvoje ljudi racuna kao grupa - sto vise ljudi, veci popust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 idem i ja iz BGa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Još 6 dana. Za ove koji idu u Peštu, još 4. Jedno pitanje za one koji idu u Zagreb - jeste li svi kupili karte preko našeg Eventima? Edited May 10, 2010 by Pilot babo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Još 6 dana. Za ove koji idu u Peštu, još 4. Jedno pitanje za one koji idu u Zagreb - jeste li svi kupili karte preko našeg Eventima? Ima josh 4 dana za mene, a vec mi blackeneduje pred ochima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Još 6 dana. Za ove koji idu u Peštu, još 4. Jedno pitanje za one koji idu u Zagreb - jeste li svi kupili karte preko našeg Eventima? ja sam se prijavio preko Morica i on mi je uzeo kartu i sve...a kontam da ima na prodajnim mestima eventima da se uzme....nem pojma..idi pa proveri.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Ma imam ja kartu odavno, nego se raspitujem koliko je još ljudi uzelo kartu u toj varijanti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 pa ja sam uzeo kartu za zagreb preko morica, a on ide preko eventima... Jbt, zvao sam zeleznicku, povratna karta za Zagreb 43 evra! sunce im njihovo... a redovan bus za zagreb , povratna karta 48 evra...ma show... mislim da cu ipak da idem vozom,jbg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackened Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 pa ja sam uzeo kartu za zagreb preko morica, a on ide preko eventima... Jbt, zvao sam zeleznicku, povratna karta za Zagreb 43 evra! sunce im njihovo... a redovan bus za zagreb , povratna karta 48 evra...ma show... mislim da cu ipak da idem vozom,jbg.. Pa nazovi onaj broj par postova unazada, organizovan prevoz 40e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 http://www.mondo.rs/s169609/Muzika/Zagreb-_Epidemija_pred_koncert_Metalike.html samo fali jos da otkazu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Jadni konji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 http://www.muzika.hr/clanak/26342/najave/metallicu-u-zagrebu-nista-zaustaviti-ne-moze.aspx Još 2 dana. Pre toga ćemo čuti izveštaje od ovih iz Pešte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hwSrq6eWfAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Koja kretenka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Ahahahhahahahh. DJECICE SKOCITE U VATRU!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Ma te metalike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts