Bestial Devastation Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 A KOJI IM JE K.... ILI DOLAZE ILI NE NA SAJT PISE DA POCINJE PRODAJA KARATA :x :x :x :x :x Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Ali bi malo da rašomonišeš, je l' da? 'Bem li ti lebac! 8O čekaj u tvom rečniku sada bi išlo 'rašomonišeš=spamuješ' Quote
C.A_R.I.A. Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Ali doći će! a: a: a: a: pa valjda bi pisalo na sajtu da ne dolaze.tjah,ljudima je bitnije da pise u blicu i na B92 nego na sajtu metallice! Quote
C.A_R.I.A. Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 I uvek me je nerviralo kod metallice sto nikad nije odala postovanje cliffu... AC DC je bas band koji se potrudio da oda pocast njihovom pevacu A kad je bilo 10,15 godina od smrti cliff-a..nikom nista! Tjah,bezveze! Quote
RNA Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Ako me sećanje ne vara, jedino što su uradil Klifu u čast je "Cliff 'em All". Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 da, samo što je to više bilo povodom dolaska u bend Quote
Harvester Of Sorrow Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Ako me sećanje ne vara, jedino što su uradil Klifu u čast je "Cliff 'em All". Odsvirali su Orion na njegovoj sahrani... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 harvestere, preporučujem ti (odnosi se na potpis) da izbegavaš parolaške 'mudrosti' Quote
Vlaja Buraz Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 I uvek me je nerviralo kod metallice sto nikad nije odala postovanje cliffu... AC DC je bas band koji se potrudio da oda pocast njihovom pevacu A kad je bilo 10,15 godina od smrti cliff-a..nikom nista! Tjah,bezveze! AC/DC su bend koji je odao počast mnogima. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 .....osim mama said koja je zvanično i nezvanično jedna od najgorih pesama benda i onog davljenja na kraju pre outlaw torna-a - albuma za veoma jakih 7/10 Quote
Anarki StarScream Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 A sto, pobogu, mam said je kao himna za mene Quote
Anarki StarScream Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Ako me sećanje ne vara, jedino što su uradil Klifu u čast je "Cliff 'em All". Bas tako, ima li neko tu kasetu/cd/dvd :? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 podjebavaš, a sada si našao da budeš fini, pa misliš da će ti neko odgovoriti..... Quote
Rastko Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 I uvek me je nerviralo kod metallice sto nikad nije odala postovanje cliffu... AC DC je bas band koji se potrudio da oda pocast njihovom pevacu A kad je bilo 10,15 godina od smrti cliff-a..nikom nista! Tjah,bezveze! Tu se ne radi o odavanju postovanja, tako sto cemo da slavimo godisnjicu smrti. U nekim slucajevima to je cak i glupo, kao npr. sto je u mojoj osnovnoj skoli dan skole bio dan kada je poginuo Ivo Lola Ribar, a mi smo tada pravili vesele priredbe. Kakvo je to odavanje postovanja? Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 A je l' trebalo svi da stoje u tišini i plaču? To ti je ipak dan škole, a ne daća. Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Load rules. Hajde lepo priznaj da si ovo napisao samo da bi od Lemija dobio pohvale! :ne: Quote
Марија П : Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 .....osim mama said koja je zvanično i nezvanično jedna od najgorih pesama benda i onog davljenja na kraju pre outlaw torna-a - albuma za veoma jakih 7/10 Aj' mi lepo objasni shta fali pesmi "Mama said"? Fenomenalna je. Quote
RNA Posted March 9, 2004 Report Posted March 9, 2004 Metallica, pa svira kantri... To te bi ne zvuči gadno? Quote
Pharmaceut Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 To nije turneja, vec neki tupavi Americki festival,valjda....i ako se ne varam i Maiden-i su svirali tamo... Isli su na Americku turneju sa Deftones,Linkin Park i Limp Bizkit,ta turneja zvala se valjda Sanatarium Tour i nema nikakve veze sa Maidenima.Ni Maideni se nisu na Give Me Ed turneji proslavili sa izborom predgrupe,a Metallica-u necu ni da komentarisem... Da li neko zna ko je bio Metallici predgrupa na prethodnim turnejama?Mislim da su na Load turneji odrzali neke koncerte sa Merciful Fate i King Diamond i da su imali jednu turneju sa G'n'R. Quote
C.A_R.I.A. Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 sada je to slipknot... u beogradu... ala ce biti pozera..ili ce klinci ici samo da vide slipknot Quote
Марија П : Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Metallica, pa svira kantri... To te bi ne zvuči gadno? Meni? Ne! Uopste. Nadam se da je ova najava koncerta sada 100% sigurna. Quote
C.A_R.I.A. Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 ma maksa catovic,kakav majmun... da rezimiramo... prvo je rekao da ne dolaze... pa mesec dana kasnije,potpuno isto saopstenje pa prosle nedelje u novostima da nije sigurno da li ce doci... pa sad da sigurno dolaze... a ni prodaja karata nije pocela,a trebalo bi da pocne... ej bruke od organizacije! Quote
Recommended Posts