Jump to content

Metallica

lemmy sixx

Recommended Posts

Guest HEFEST

St. Anger se pusti samo jednom u zivotu i to samo prva stvar pocetnih nekoliko sekundi. Posle toga se potisne to neprijatno iskustvo u najdublju mogucu podsvest odma negde pored secanja na komsiju pedofila i na stvari koje je znao da radi dok su ti roditelji na poslu. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Promasio si, nije ti ovo Opeth tema :]

Pa valjda obrnuto :haha:

Heritage je klinac koji izlazi u grad sa starcima koji seru celo veče kako su samo u njihovo vreme pičke valjale, pivo imalo ukus piva i danas je sve sranje, i u jednom momentu Heritage ih ostavi da trule u svojoj sklerozi i ode i provede se sam vrhunski.

Inače se ne slažem sa Milošem debelo :haha: Saint Anger je epitom ljudi koji poistovećuju genijalnost svog dela sa samim sobom i misle da je sve što isprde bogom dano (ko izbaci Opeth referencu ima warn u najavi kod mene - izvolite)

Edited by Grobodan

Bas to je meni fora kod Metalike, tj. ja tako vidim stvari, njima i za St. Anger i za Lulu ni ne trebaju muda, oni su vec toliko uradili i na toliku visinu se podigli da bi ih tek nekih 5 St. Angera mozda ubilo, a ovako em redje snimaju albume pa ni nemaju vremena da se pokopaju, em ce uvek da se nadje neki Kuruz postotak fanova kojima ce album da se svidi. Tako da, njima to i nije neki rizik. Moze im se. Ja bih radije da nastave u DM pravcu, nemam ideju ni sta bi drugo sada trebali da rade, a to kako su odradili svidelo mi se.

Bas to je meni fora kod Metalike, tj. ja tako vidim stvari, njima i za St. Anger i za Lulu ni ne trebaju muda, oni su vec toliko uradili i na toliku visinu se podigli da bi ih tek nekih 5 St. Angera mozda ubilo, a ovako em redje snimaju albume pa ni nemaju vremena da se pokopaju, em ce uvek da se nadje neki Kuruz postotak fanova kojima ce album da se svidi. Tako da, njima to i nije neki rizik. Moze im se. Ja bih radije da nastave u DM pravcu, nemam ideju ni sta bi drugo sada trebali da rade, a to kako su odradili svidelo mi se.

Pa to je otprilike ono što ja kažem, da me boli dupe za Lulu jer je to očigledno eksperiment, piše na omotu Lou Reed & Metallica i molim lepo. Da je samo logo Metallice druga priča bi bila. Isto kao za Morbid, da se zove bend "Morbid angel in midlife crisis with dildo high up his ass" reč ne bih rek'o.