Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neću ovo slušati, ali mi ne smeta. Bolje što su ovaj eksperiment uradili sad. Izbacili su to iz svog sistema i nećemo morati uticaje toga da slušamo na novom Metallica albumu.

Posted

Ovaj bend,dekretom treba zabraniti da išta više zvanično objavljuje,jer truje nadolazeće generacije,koje potencijalno mogu da pomisle da ovaj bend i dalje pripada thrash metalu!ĐUBRE!!!!

Posted (edited)

@Дени: Не мора да значи. Можда се њима свиди како звучи, па нешто од тога и на следећем албуму искомбинују :mrtav:

Edited by Јарослав
Posted (edited)

Mogao bi da svarim po ovim semplovima

Pumping blood

mistress dread

Iced Honey

Ovo ostalo ne mogu ni da po'vatam prekratko za 30 sekundi sumova i sl,da izvalim bilo sta.Ovo ce najbolje skapirati fanovi Lu Rida,sad sto je medju tim fanovima i ekipa mjetalike,njihova stvar.

Ovaj bend,dekretom treba zabraniti da išta više zvanično objavljuje,jer truje nadolazeće generacije,koje potencijalno mogu da pomisle da ovaj bend i dalje pripada thrash metalu!ĐUBRE!!!!

Kako bi tek reagovao da si cuo Pejdzovu mjuzu za Lucifer Rising.. :mhihi:

Edited by sale 83 Larry Flynt
Posted

uzasan album.

mislim, lou reed nije los sam po sebi (doduse, previse je mracan u poslednje vreme), ali zasto jebeno nije mogao bar da otpeva normalno ove pesme? ovo zvuci kao da su ih zatvorili u studio sve zajedno i ukljucili snimanje, bez da su se ikad u zivotu sreli.

uglavnom, zali boze para ako neko ovo zaista kupi, a verujem da brdo ljudi hoce. :)

ceka se metallica sledece godine. :pivopije: