BLAGOJE Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 mislim, lou reed nije los sam po sebi (doduse, previse je mracan u poslednje vreme)... jedan od razloga zasto me je odusevio album. Quote
azal Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 a meni nije jasno taj ceo quality control. tako mi isto uvek bilo nejasno kod repera. uvek imaju ekipu od 20 camuga oko sebe dok snimaju, pa onda imaju i producenata i izdavaca, i nema niko da im kaze da je to sto rade djubre. da li je zato sto niko ne sme da im kaze, zato sto su metallica i lou reed? kao, momci, ovo nije dobro, nimalo, nemojte se brukati. ili su jednostavno oni toliko zaguljeni i samouvereni da to sto rade vredi. nemam pojma, stvarno mi je fascinantno. Quote
Chicken Little 420 Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 + izjave njih samih kako je ovo nesto najbolje sto su ikad uradili. ja u to ne mogu da poverujem, kontam da se ni njima ne svidja, pa kenjaju. bem li ga. Quote
Grobodan Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Jebite se, evo već tri sata se plašim da pustim ovo. Quote
kuruz Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Album godine. Dajte link da preslušam. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Cek Cek igraj po pravilima tek posle prve pesme zakljuci da je ovo album godine.... Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 ne priznaje ti on pravila samo pincetu i skakanje po autobusa Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 ja sam preraso metaliku necu ni da slusam album. Quote
Black desire Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 (edited) Super je album. Imao sam paznju da preslusam do kraja za razliku od Det Magnetika. Pozdrav. Edited October 19, 2011 by Black desire 1 1 Quote
kuruz Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Još nisam skinuo, nemam vremena ovih dana za slušanje toga, ali kapiram da je ovo na fazon Until the Studioshit Load. Quote
Triad_1 Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Album godine definitivno E sad bez zezanja. Iskreno, ne znam sta drugo da napisem osim da je ovo tesko smece. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Sad se vrnuh sa ludog downhill-a,istrosih sav adrenalin,pa ce puztim davidim valja li cemu Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 E ovo je kvlt,jbt.Ovaj Lu je morbidan sve u ses',prva strofa vec oce sebi sisu dosece! Quote
lemmy sixx Posted October 19, 2011 Author Report Posted October 19, 2011 Zbog Borisa Karlofa i Kinskog. Umro sam kada sam to cuo. Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 ja vam svo vrijeme pricam da je album ludilo. Quote
Јарослав Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Ја сам пијан и нисам још скинуо. Видим да сви кажу да је срање (осим БЛАГОЈЕ-а), па да питам ваља ли ком курцу? Quote
lemmy sixx Posted October 19, 2011 Author Report Posted October 19, 2011 Tukao si skoro neke glamere? Quote
Night's Blood Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Je l' ovo neka sprdnja tipa: http://www.discogs.com/Metallica-Until-The-Studioshit-Load/release/1987182? Until the studioshit load je bar zanimljiv. Quote
Јарослав Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Tukao si skoro neke glamere? Нисам Quote
hate squad Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 a meni nije jasno taj ceo quality control. tako mi isto uvek bilo nejasno kod repera. uvek imaju ekipu od 20 camuga oko sebe dok snimaju, pa onda imaju i producenata i izdavaca, i nema niko da im kaze da je to sto rade djubre. da li je zato sto niko ne sme da im kaze, zato sto su metallica i lou reed? kao, momci, ovo nije dobro, nimalo, nemojte se brukati. ili su jednostavno oni toliko zaguljeni i samouvereni da to sto rade vredi. nemam pojma, stvarno mi je fascinantno. Upravo! O tome i ja razmisljam, ali onda se setim da uvek postoji mnooogoooo ljudi koji ce to da prihvate kao vrhunsko izdanje jer je to izdala Metallica (kao i kod mmnogih drugih bendova) i onda se kvalitet toga jednostavno ne dovodi u pitanje. U celom konceptu, koji je tesko sranje, izvukao sam interesentan momenat (Pumping Blood)... ali generalno, tesko sranje!!! Nadam se da su se ispucali i da ce sad sa idejom i kritickim stavom uci u studio, a s obzirom da je Rubin tu, verujem da ce im covek reci kao i ranije "to i to je govno, ovo izbaci, ovo menjaj, ovo kidaj, ovim obisi dupe..." Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Na 9% sam skidanja, a album je već bolji od Magnetica. Quote
temper Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 "Lou Reed proglašen je najprecenjenijim tekstopiscem svih vremena, u anketi Web stranice Flavorwire. Lider grupe kultnog The Velvet Underground završio je na vrhu zato što je, kako su naveli, "odgovoran za iznenađujući broj prilično groznih tekstova". "Reed je među najboljima kada je u formi, ali je tokom godina izbacio dovoljno gluposti da izgubi reputaciju standardno dobrog tekstopisca" navodi Flavorwire." Eto ti sad! Od tih precenjenih navode i: 2) Paul Banks (Interpol) 3) Serj Tankian (System Of A Down) 4) Bernard Sumner (New Order) 5) Matt Bellamy (Muse) 6) Conor Oberst (Bright Eyes) 7) Jim Morrison (The Doors) 8) Robert Plant (Led Zeppelin) 9) Chris Martin (Coldplay) 10) Bob Dylan Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 koliko je to neozbiljan tekst. ispadoh ja metlica fanboj boze sacuvaj. Quote
Recommended Posts