Jump to content

Recommended Posts

Posted

to su oni isti kojima je nu metal i dalje nov žanr

Nu metal ostaje sranje bez obzira na poll.

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Moj ortak ovih dana cita u "Enter Night" kako su se u Load-Reload periodu Lars i Kirk najvise trsili od gudre, i imali neke homoseksualne odnose. Kaze isto i da se Lars lozio na Axl Rouza, da se druzio s njim, i da je kupio da ima istu jaknicu kao on. Pederi jedni! :o

Kaze da mu je postalo sve to otuzno, da je zazalio sto je uopste citao knjigu, a najvise mu je zao Hetfilda, jer je on najvise patio zbog ove dvojice, a dusa od coveka!

Posted

Hero of the day, Mama said i Ain't my bitch. Nisam neki fan albuma tako da je teško bilo izabrati još dve, ali na kraju sam glasao za The Outlaw torn i King nothing. Biće lakši izbor za Reload. :da:

Posted

Jedan rif sa Load-a je bolji od apsolutno svakog branko rogosic rock express metala koji ti slusas.

Zamesao si me sa nekim, nikad nisam kupio nijedan Branko distribucija disk

I Load je sranje.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

Glasao sam. Lako je kad se moze glasati... Aj ti kod Mejdena izaberi par najboljih na albumu....

X FACTOR >>>> load+reload+sqrt(ride the lightning)

Edited by Sreta
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Vaistinu!!!

Moj ortak ovih dana cita u "Enter Night" kako su se u Load-Reload periodu Lars i Kirk najvise trsili od gudre, i imali neke homoseksualne odnose. Kaze isto i da se Lars lozio na Axl Rouza, da se druzio s njim, i da je kupio da ima istu jaknicu kao on. Pederi jedni! :o

Kaze da mu je postalo sve to otuzno, da je zazalio sto je uopste citao knjigu, a najvise mu je zao Hetfilda, jer je on najvise patio zbog ove dvojice, a dusa od coveka!

Pricao sam ja da su seljaci, a i za Kirka da je feget. Za Larsa nisam bas znao, ali sam sumnjao. Po muzici se vidi tacno kada su izgubili muda.

• Upvote 1
  • Downvote 2