kuruz Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 to je baš smeće, nisam ni dve pesme preslušao od početka do kraja Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 mislim da bi bolje i neizvesnije bilo RTL vs Master Nimalo, MOP je slabija verzija RTL-a, samo kada bolje pogledaš. Quote
Grobodan Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Nimalo, MOP je slabija verzija RTL-a, samo kada bolje pogledaš. Druže optužićeš me možda da te namerno ganjam po forumu da kontriram ali jedi sit govana ti si lud čovek. 7 Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 (edited) Nikako, ja tebe držim za jednog od retkih sa kojima ovde može da se šire diskutuje o muzici, pa mi drago ako malo popričamo. Evo, kada se uporede pesme i aranžmani istih, njihov raspored na albumu, sve je bukvalno kao da je sledeći album ponavljao već urađeno. To odbija u startu, makar mene. Dalje, kvalitet pesama nije baš na istom nivou, već za koju trunku ispod. Što će reći, ništa ne nazivam govnetom, samo upoređujem, time se ovde bavimo. Edited November 17, 2014 by Lou Quote
In The Flesh Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Naprotiv, smatram da su pjesme sa MoP-a kvalitetnije, iako prate sablon RTL-a. Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Za mene nemaju isti polet i energiju. I naslovna mi je malo odužena, mogu svi da pretpostave u kom delu. Quote
kuruz Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 šta priča ovaj ajde lepo na neku temu o KKN ili sličnom đubretu 2 3 Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Idi pitaj Kavaleru za neke citate. Quote
Grobodan Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Odem na Primordial temu pa pročitam more govana. Zatim naletim na post da je Epic doomicus metalicus glupo ime za album. Upravo ste za album koji me je uveo u metal pre oko 20 godina, koji mi je i dan danas u top 10 ikad i koji je kriv za sve proglasili za šablonski. Ja ne mogu. Šta je sledeće, Black Sabbath je smeće? Morbid angel je govno? (doduše čitale se i takvih stvari...) 1 1 Quote
kuruz Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ajde ne loži se, objasnio sam u čemu je stvar i otkud asocijacija 1 1 Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 (edited) Odem na Primordial temu pa pročitam more govana. Zatim naletim na post da je Epic doomicus metalicus glupo ime za album. Upravo ste za album koji me je uveo u metal pre oko 20 godina, koji mi je i dan danas u top 10 ikad i koji je kriv za sve proglasili za šablonski. Ja ne mogu. Šta je sledeće, Black Sabbath je smeće? Morbid angel je govno? (doduše čitale se i takvih stvari...) Ne, ne, "šablonski" je izraz koji se koristi za album koji se napravi po navici, pogotovo nakon koje decenije sviranja. Ja ovo tumačim kao želju muzičara da naprave album na bolji način, šta znam. S' tim što više volim prethodnika od sledbenika, valjda je dozvoljeno imati favorita? Edited November 17, 2014 by Lou Quote
Kumodraski Vo Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 O ovome se ne bi smelo govoriti. Master je savrseniji od Lightinga kad vec moramo. Quote
kuruz Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 s tim, ne s' tim when Boskic tries to Serbian Quote
Grobodan Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 I KURAC NA RTL JE INSTRUMENTAL NA KRAJU A NA MASTERU SEDMA PESMA NAŠAO SAM RUPU U TEORIJI Quote
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Odem na Primordial temu pa pročitam more govana. Zatim naletim na post da je Epic doomicus metalicus glupo ime za album. Upravo ste za album koji me je uveo u metal pre oko 20 godina, koji mi je i dan danas u top 10 ikad i koji je kriv za sve proglasili za šablonski. Ja ne mogu. Šta je sledeće, Black Sabbath je smeće? Morbid angel je govno? (doduše čitale se i takvih stvari...) ja se drzim dupe i sise teme uglavnom, ove od danas diskusije na muzickoj sekciji su toksicne Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 I KURAC NA RTL JE INSTRUMENTAL NA KRAJU A NA MASTERU SEDMA PESMA NAŠAO SAM RUPU U TEORIJI Pa ja, malo pokušali da promene. Quote
lemmy sixx Posted November 17, 2014 Author Report Posted November 17, 2014 To su jedina dva njihova albuma koji su stilski identicni. A i konceptualno. Tu je Gru u pravu. Sto se tice kvaliteta,tu se ne slazem nikako. Quote
Talvi Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 gde su rezultati dosadasnjih glasanja? 1. The Outlaw Torn - 17 2. Bleeding Me - 16 3. Until It Sleeps - 13 4. The House Jack Built - 8 5. King Nothing - 8 6. Ain't My Bitch - 7 7. Mama Said - 7 8. Hero Of The Day - 6 9. Wasting My Hate - 5 10. Thorn Within - 5 11. 2x4 - 3 12. Ronnie - 3 13. Cure - 1 14. Poor Twisted Me - 1 1. The Memory Remains - 18 2. Fuel - 12 3. The Unforgiven II - 10 4. Where The Wild Things Are - 10 5. Fixxxer - 10 6. Low Man's Lyric - 8 7. Devil's Dance - 7 8. Carpe Diem Baby - 7 9. Prince Charming - 7 10. Bad Seed - 4 11. Better Than You - 3 12. Slither - 3 13. Attitude - 3 Quote
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 aha, nisam nesto video. mogao bi staviti to u op, cisto iz fazona Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ja se drzim dupe i sise teme uglavnom, ove od danas diskusije na muzickoj sekciji su toksicne Samo nemoj o psihoanalizi fuzza u lancu i previse objektivno o uticaju distorzije na cekic, nakovanj,uzengiju i ostale delove aurisa pri slusanju na 115db i bice sve ok. Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Možda se ja samo u ovom slučaju ložim na energiju koja, što se mene tiče, pršti na sve strane. Inače sam uvek poklonik albuma koji dolaze nakon, tzv. prelaznog materijala. U tom smislu, RTL je onaj album na kojem se čuje da mogu i žele više i daju sve od sebe, ali još nisu na tom nivou. MOP već dostiže cilj, ali mi tu fali ono neiskustvo prethodnika. U svakom drugom slučaju, album koji sledi bi mi bio draži, ovde je to izuzetak. Quote
Berliner Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 pa jesam rekao da se drzim podalje. ali gotovo je sad, eno krenulo je primordialu ^@sale Quote
Kumodraski Vo Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 ali mi tu fali ono neiskustvo prethodnika Kako moze da mu 'fali neiskustvo prethodnika'?? Pa to je bas pozitivna stvar. Quote
Talvi Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 a jeste da ću da izaberem bolji od dva meni naj Metalikina albuma, da se izrazim Grobovim rečnikom to je kao da biram koje jaje da mi odsečeš bukvalno sa koje god strane da im priđem i počnem da poredim batalim posle minuta, ne mogu jebiga Quote
Lou Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 (edited) Kako moze da mu 'fali neiskustvo prethodnika'?? Pa to je bas pozitivna stvar. Neiskustvo u smislu svežine pristupa. Da ne pominjem mladalačku energiju ponovo, je li. Edited November 17, 2014 by Lou Quote
Recommended Posts