Harvester Of Sorrow Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Metalici nece poci za rukom da okupe vise ljudi kod nas, vise od Cece - pa ne znam sta da je... Mnogi metalci nece otici na taj koncert, a posto je Srbija drzava dizela - i njih mozete komotno da otpisete! Drugo, Metallica jeste bend za shiroke narodne mase (k'o sto Bole rece)...ali ne i kod nas, shvatite! Ja bih recimo rado otisao da vidim legende (cisto zbog prvih pet masterpiece albuma), ali ako je ulaz stvarno 40 Eura - da li mislite da oni SADA to i zaista zasluzuju?! Vidis decace,ja znam krs ljudi koji ne slusaju Metallica-u(znaju par hitova)ali su svesni koji ce to biti spektakl i ne pada im na pamet da to propuste....Samo iz mog odeljenje ce ici bar 10 ljudi... Smatrajte ovo kao prvi pravi rock(metal) koncert,nebitno koja ce od legendi rock(metal)-a svirati... Desava se....ljudi...nesto se desava... Quote
Face of Death Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Vidis decace,ja znam krs ljudi koji ne slusaju Metallica-u(znaju par hitova)ali su svesni koji ce to biti spektakl i ne pada im na pamet da to propuste....Samo iz mog odeljenje ce ici bar 10 ljudi... Smatrajte ovo kao prvi pravi rock(metal) koncert,nebitno koja ce od legendi rock(metal)-a svirati... Desava se....ljudi...nesto se desava... Hell yeah!!! Konacno vernik Quote
Vlaja Buraz Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 1. odeljenje 2. Smatrajte ovo kao prvi pravi rock(metal) koncert 1. Ključna riječ. 2. Quote
Vlaja Buraz Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Hell yeah!!! Konacno vernik Jebiga, nisam imao kontrolu nad situacijom. Quote
vudun Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pre bih rekla da im je malo slava udarila u glavu, ali sta ih boli kurac. U poslednje vreme neshto chesto upotrebljavas taj sramotni izraz! Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 O o o Vidim, obogaćuješ riječnik. Uzdigao sam se duhovno Quote
vudun Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Dobro im je osvatljen stage, majku mu! Lars = Tolkien's dwarf Vader za upola manje kinte, dete vam! Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Ma stage je maestralan, a u EVropi ce biti jos bolji..ali bre provali Larsa ovako isplazenog BTW Vader je za 5 puta manje para Quote
vudun Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Ma stage je maestralan, a u EVropi ce biti jos bolji..ali bre provali Larsa ovako isplazenog BTW Vader je za 5 puta manje para Lars je poznat po takim gestikulacijama u poslednje vreme. Pogle' samo koje grimase pravi u spotu za St.Anger, ja umalo da se zadavim smokijem kada sam isti prvi put gledao (sad but true) Svejedno, mali smrdljivi patuljak. Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Lars je poznat po takim gestikulacijama u poslednje vreme. Pogle' samo koje grimase pravi u spotu za St.Anger, ja umalo da se zadavim smokijem kada sam isti prvi put gledao (sad but true) Svejedno, mali smrdljivi patuljak. Dap BREAKING THE LAW! Quote
Vlaja Buraz Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Dobro im je osvatljen stage, majku mu! Ma koje su to stipse, garant je sve na akumulatore. Quote
Марија П : Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Ma shta bi ti rekla tako mala majke ti?? Ne kapiram bas sta si hteo reci. Quote
Марија П : Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 U poslednje vreme neshto chesto upotrebljavas taj sramotni izraz! 1) Oces da kazes da ono sto sam rekla nije istina? 2) Sta fali kurcu? Quote
vudun Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Da zamenis nick sa Metal_ Bitch ako nekako moze! Quote
Марија П : Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Nikako! Ne zelim da spadnem na nivo: "Ma ko je jos rekao da Cradle Of Filth smara to samo jebena Metallica moze da smori ". + ja sam te ozbiljno pitala. Quote
RNA Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Видим ја да ћу морати озбиљно да се позабавим брисањем порука на овој теми. Запоставио сам је јер је постала досадна, али сада видим да овде влада тотални јавашлук и анархија. Quote
C.A_R.I.A. Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 mislim da nisi video prethodne strane... bora se naspamovao! Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 2) Sta fali kurcu? pa dobro kako te nije sramota,tako mala,a tolika jezichina??? Ma stage je maestralan, a u EVropi ce biti jos bolji ma stage yebe keve Quote
Vlaja Buraz Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 mislim da nisi video prethodne strane... bora se naspamovao! Reci mi još jednom Bora, i ruke ću ti otkinuti. Ja sam Boro. Quote
Recommended Posts