Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Marjan, o svom fan klubu: "Ovo nije zvanican registrovani fan club. Zbog lose nereprezetativne stranice tog fan cluba (o vašem, zvaničnom fan klubu) pokrenuo sam ja svoju stranicu."

Edited by Demon Seed
Posted

Marjan, o svom fan klubu: "Ovo nije zvanican registrovani fan club. Zbog lose nereprezetativne stranice tog fan cluba (o vašem, zvaničnom fan klubu) pokrenuo sam ja svoju stranicu."

OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt.

Posted

pa ne znam

Marjan >> Vojinko

xD

Zašto da ne, svi da ste živi i zdravi, i da vam budu sve lepši sajtovi!

To Vojinko je kretenski nadimak koji mi je dao ortak pre 17 godina i jos ne mogu da ga se otarasim :da:

Sto se St.Angera tice... vecita tema. Poznajem ljude u Chapteru koji se kunu u njega, jer im pasuje ta nekontrolisana agresija i energija koja je tad izbijala iz benda, a recimo produkcija im ne smeta. Meni smeta, i mislim da je jedina stvar koja vuce na staru pravu Metallicu "The Unnamed Feeling". Odlicna! To je skola "Harvester"-a. Pored njega, jos 3-4 korektne (ne i vrlo dobre) stvari.

Posted

The Frayed Ends of Serbia

:zuba:

Ladno ste me pokrali :(

Nismo, naravno, nego si ti Kum kluba!!!

Dobrodosao!

Imas ako te zanima tamo FB grupu pa pogledaj, i pridruzi se po zelji!

Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba.

• Upvote 2
Posted

direktno Džejmsu da se javi ako je moguće

Cisto da zna da sam kumovao i ja malo koncertu iz 2012.

Slatka Amber kidalica...onai juznjacki rif na pocetku :rockdevil: Non stop se vrti u pleieru

Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar

Posted

Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar

:da: Tekst teska kita i Dzeimsovo pevanje preko kurca, ali opet bogovi pokazali kako se prave pesme...Musavi nece nauciti ni za 300 godina...ja cak volim i produkciu na celom albumu...i kanta dobos :bigblue:

Posted

Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba.

Dobro, Kume :) pa kako da znamo ko si, dodji na neki sastanak kad bude. Evo skoro je jedan bio, od nas nekih sto smo bili na koncertima sad za ovu turneju

A Dzejms zna :mhihi:

Posted (edited)

Dobro si uradio, onlajn popularizacija benda im mnogo znaci.

Meni znaci, hvala na poseti :haha:

Edited by eddie
  • Upvote 1
Posted

OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt.

Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina.

• Upvote 2
Posted

Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina.

Stvarno svaka cast za trud. Otvorio sam i Maiden su stvarno najbolje ispali... vrhunski kvalitet! Alal vera

Posted

Kakvo opšte ludilo :haha: :haha: :haha:

Slash koji ne zna da svira For Whom, Sebastian koji ne zna da pjeva Whiplash (i niko ne zna da je svira), Axl koji zajebava Jamesa, Lars koji oće pošto-poto da se opet svira, Axl stage dive.. rock'n'roll at it's best.

• Upvote 4