Demon Seed Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 (edited) Marjan, o svom fan klubu: "Ovo nije zvanican registrovani fan club. Zbog lose nereprezetativne stranice tog fan cluba (o vašem, zvaničnom fan klubu) pokrenuo sam ja svoju stranicu." Edited June 30, 2015 by Demon Seed Quote
vojinko Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Marjan, o svom fan klubu: "Ovo nije zvanican registrovani fan club. Zbog lose nereprezetativne stranice tog fan cluba (o vašem, zvaničnom fan klubu) pokrenuo sam ja svoju stranicu." OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt. Quote
Demon Seed Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 pa ne znam Marjan >> Vojinko xD Zašto da ne, svi da ste živi i zdravi, i da vam budu sve lepši sajtovi! 1 1 Quote
vojinko Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 pa ne znam Marjan >> Vojinko xD Zašto da ne, svi da ste živi i zdravi, i da vam budu sve lepši sajtovi! To Vojinko je kretenski nadimak koji mi je dao ortak pre 17 godina i jos ne mogu da ga se otarasim Sto se St.Angera tice... vecita tema. Poznajem ljude u Chapteru koji se kunu u njega, jer im pasuje ta nekontrolisana agresija i energija koja je tad izbijala iz benda, a recimo produkcija im ne smeta. Meni smeta, i mislim da je jedina stvar koja vuce na staru pravu Metallicu "The Unnamed Feeling". Odlicna! To je skola "Harvester"-a. Pored njega, jos 3-4 korektne (ne i vrlo dobre) stvari. Quote
In The Flesh Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 The Frayed Ends of Serbia Ladno ste me pokrali Nismo, naravno, nego si ti Kum kluba!!! Dobrodosao! Imas ako te zanima tamo FB grupu pa pogledaj, i pridruzi se po zelji! Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Daj da otvaramo klub za Megadeth.. Quote
Talvi Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 direktno Džejmsu da se javi ako je moguće Quote
KazimKazim Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Slatka Amber kidalica...onai juznjacki rif na pocetku Non stop se vrti u pleieru 1 Quote
In The Flesh Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 direktno Džejmsu da se javi ako je moguće Cisto da zna da sam kumovao i ja malo koncertu iz 2012. Slatka Amber kidalica...onai juznjacki rif na pocetku Non stop se vrti u pleieru Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar Quote
kuruz Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Daj da otvaramo klub za Megadeth.. može na MySpace Quote
KazimKazim Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Meni je onaj rif u drugoj polovini pjesme mozda i najbolji na albumu. Prije onog dijela "she holds the nešto"... super stvar Tekst teska kita i Dzeimsovo pevanje preko kurca, ali opet bogovi pokazali kako se prave pesme...Musavi nece nauciti ni za 300 godina...ja cak volim i produkciu na celom albumu...i kanta dobos Quote
Kumodraski Vo Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Kad zasvira prvi rif na Last Rites-Loved To Deth, sve je jasno, metalika i svi ostali postaju nebitni. 2 2 Quote
kuruz Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 (edited) albumčina ama kakav Megadeth, to je druga klasa bendova Edited June 30, 2015 by Underkuruz 1 1 Quote
vojinko Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Molim da se na zvanicnom fan klubu (dogovorite se koji ce da bude) i zvanicno objavi da sam ja Kum kluba. Dobro, Kume pa kako da znamo ko si, dodji na neki sastanak kad bude. Evo skoro je jedan bio, od nas nekih sto smo bili na koncertima sad za ovu turneju A Dzejms zna Quote
lemmy sixx Posted June 30, 2015 Author Report Posted June 30, 2015 Najbitnije u celoj ovoj prici jeste da se bend popularizuje onlajn, to im nedostaje najvise. 1 1 Quote
In The Flesh Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Dobro je Dobrokese, viđeli smo i prvi put. 10 Quote
Vic Rattlehead Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Nije skrenuo pažnju prvim postom, pa se odmah uzjogunio. Attention whore. 3 1 Quote
lemmy sixx Posted July 1, 2015 Author Report Posted July 1, 2015 Jebiga, nisam dovoljno gabaritan kao ti pa da me primete sa kilometra. viđeli 1 1 Quote
eddie Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 (edited) Dobro si uradio, onlajn popularizacija benda im mnogo znaci. Meni znaci, hvala na poseti Edited July 7, 2015 by eddie 1 Quote
eddie Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 OK, u pravu si, i hajde da ujedinimo snage umesto sto se razjedinjavamo (stara boljka Srba..) zato sam na kraju i pozvao na saradnju. Vidi se da je Marjan lepo uradio svoj sajt. Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina. 2 Quote
vojinko Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Nije mi namera da nesto razjedinjavam i postujem postojanje zvanicnog kluba. Ovo je samo moja zahvalnost bendu pomocu onoga cime se bavim. Uradicu isto za jos desetak bendova: Blind Guardian, Helloween... za sada je u opticaju Metallica, Manowar i Iron Maiden kome sam najvise vremena posvetio i izgleda najbolje. Ovo je neki moj lični omaž muzici i bendovima koje slušam preko 20 godina. Stvarno svaka cast za trud. Otvorio sam i Maiden su stvarno najbolje ispali... vrhunski kvalitet! Alal vera Quote
In The Flesh Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Kakvo opšte ludilo :haha: Slash koji ne zna da svira For Whom, Sebastian koji ne zna da pjeva Whiplash (i niko ne zna da je svira), Axl koji zajebava Jamesa, Lars koji oće pošto-poto da se opet svira, Axl stage dive.. rock'n'roll at it's best. 4 Quote
lemmy sixx Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 To je bre bila scena! Majstor do majstora! A ne ovi danasnji mastodoni, leprusi, godjire i ostala boranija kurtonska. 6 2 Quote
Recommended Posts