HUMAN Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Kad sam već postavljao na jednoj drugoj(bliskoj ) temi, ajde i ovde. A i malo da oživimo temu, dakle pet omiljenih pesama, uzimaju se u obzir svi studijski albumi(Master, Lulu...) Blackened Disposable Heroes One Fight Fire With Fire Damage Inc. Quote
vudun Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 King Nothing Fight Fire with Fire My Friend of Misery Blackened Mama Said Trenutni poredak stvari. 1 Quote
kuruz Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Creeping Death Disposable Heroes Bleeding Me Fixxxer Harvester of Sorrow Quote
HUMAN Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Kuruze moram da te pitam(pošto znam da si njihov ogroman fan) da li ti je to trenutni izbor, ili su ti one oduvek omiljene pesme? Quote
Chicken Little 420 Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Lulu se ubraja u albume? Vazi. Blackened Holier Than Thou Whiplash Damage Inc. The Outlaw Torn Quote
Flash Gordon Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 1. "Fight Fire With Fire" 2. "One" 3. "The Outlaw Torn" 4. "I Disappear" 5. "St. Anger" Naravno, menja se s vremena na vreme, ovo je trenutni odabir. Quote
kuruz Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Bleeding Me je prva koju sam vrteo do besvesti, i to na vokmenu, kada sam kupio S&M 1. Prva asocijacija na tu pesmu mi je roman Beskrajna priča, jer sam slušao samo S&M 1 dok sam je čitao. Creeping Death mi je omiljena pesma od svih koje sam ikada čuo, Disposable Heroes i Harvester su takođe oduvek obožavane, jedino je Fixxxer postala jedan od favorita u poslednjih nekoliko godina. Quote
Flash Gordon Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 (edited) "Fixxxer", "Bleeding Me" i "Outlaw Torn" su među onim manje poznatim, ali (po meni) muzički vrh pesmama. Što reče i sam Hetfield, više dođu k'o instrumentali na koje su dodati tekstovi nego što je glas tu sasvim neophodan (u pozitivnom smislu). Ima još Metallica takvih zagubljenih "dragulja" po raznim albumima. Edited October 29, 2015 by Flash Gordon Quote
obsessed by cruelty Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Uhhhh prezajebano, stalno menjam izbor Disposable Heroes Blackened Dyers Eve Creeping Death My Friend of Misery A opet ne mogu da izostavim Bleeding Me, Master of Puppets, Wherever I May Roam, Frayed Ends, Outlaw Torn, Thorn Within, No Remorse, One itd itd jbt nebrojacu celu diskografiju. Kao rodjenu decu da davim u kanal kad izostavim pesmu Quote
Јарослав Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 možemo sve pesme pobednike sa onih glasanja da stavimo u novi poll, pa glasajte za ultimativnu Quote
Descender Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Skoro nemoguć izbor, možda ovako nekako, bez redoslijeda: Master of Puppets Disposable Heroes Blackened My Friend Of Misery Bleeding Me, mada u svakom momentu tu mogu upasti i The Outlaw Torn, Wherever I May Roam, Leper Messiah, Fade To Black, The God That Failed... jako teško bi bilo izabrati i samo 10 stvari. Zna se ko je najveći. Quote
HUMAN Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Prezajebano, nego šta, čak sam mislio da predložim samo 3 , ali i ovako je zaguljeno do zla boga! Quote
Kumodraski Vo Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Evo sa svakog po jedna: Motorbreath From Whom the Bell Tolls Master of Puppets Dyers Eve My Friend of Misery Quote
sinkler666 Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 (edited) Anesthesia Fight fire with fire Don't tread on me One Bleeding me Edited October 29, 2015 by sinkler666 Quote
Vic Rattlehead Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Trenutno mi je omiljena No Leaf Clover, iza nje: Metal Militia, Shortest Straw, Bleeding Me, All Within My Hands. Quote
Demon Seed Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 (edited) @Vo: Kad sam video Motorbreath, nadao sam se da ćeš da nastaviš da troluješ samo Mustaine pesmama Može sa svakog po jedna Phantom Lord The Call of Ktulu Leper Messiah Blackened Don't Thread on Me The Outlaw Torn - nerešena sa Bleeding Me, samo da ne bih opet dopelgangerisao mog dobrog Descendera <3, a kao klincu mi je uvek Ronnie bila omiljena pesma, i dalje me neki ljudi zovu tako jer sam se tako potpisivao u CSu, čak i roditelji od nekih drugara xD Carpe Diem Baby! (bravo Kuruze za Fixxxer, meni je to dugo bila omiljena pesma, imao sam i majicu u osnovnoj školi ) jebeš poslednja dva Gledam spiskove pesama po albumima i razmišljam kako je Reload dobar album, sve me jeza prošla, mnogo lepa atmosfera! Edited October 29, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Ne bih da se ponavljam, a i drugo najbolje mesto uopste nije lose I'VE OUTGROWN THAT FUCKING LULLABY Quote
vudun Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 (edited) Predomislio sam se op op ojsa ojsa dunge lange. U ovoj hladnoj noći samo Orion i Sanitarium prijaju. Kuruze moram da te pitam(pošto znam da si njihov ogroman fan) da li ti je to trenutni izbor, ili su ti one oduvek omiljene pesme? Gde, bre, oduvek, pa do prekjuče je skakao na Severu. Edited October 29, 2015 by vudun 1 Quote
HUMAN Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Mogla bi da se poseti i ona druga tema na Thrash-u! Razmišljao sam da se možda ne računaju instrumentali, jer su tCoK, Orion i tLitD nešto nenadjebivo! Quote
Descender Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Carpe Diem Baby! Da jbt, i nju sam zaboravio, monstruozna stvar! Quote
Grobodan Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Stvarno je monstrum, citave nacije je u stanju da zatre smorom Disposable Heroes Creeping Death Battery Blackened My friend of misery iz glave 1 1 Quote
Toki89 Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Orajon Fafajavitfaja Firovddark Metal Mališa Dajers Iv 1 Quote
lemmy sixx Posted November 2, 2015 Author Report Posted November 2, 2015 No Remorse Trapped Under Ice Disposable Heroes Dyers Eve My Friend Of Misery Cure Prince Charming All Nightmare Long Tezak izbor, ali ajde ovako nabrzaka. St.Anger je smece, nista sa njega. Quote
Recommended Posts