lemmy sixx Posted November 4, 2015 Author Report Posted November 4, 2015 U svakom slucaju bolje troluje nego sto zvuci Book of souls. 6 Quote
kuruz Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 nije loš Book of Souls ti manji bendovi imaju svašta da ponude, taman da se prekrati vreme dok čekamo Bogove Quote
HUMAN Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Meni su oba na istoj razini - nit' smrdu, nit' mirišu, a i Repentless je tu nedje. (ajmo fanovi - - - - -...) Quote
Grobodan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 nije loš Book of Souls ti manji bendovi imaju svašta da ponude, taman da se prekrati vreme dok čekamo Bogove Bice King 2016, dace nebo. Quote
kuruz Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 super, još tih manjih dok ne izađe album Bogova Quote
Grobodan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Mercyful Fate treba da se reoformi? Pa sto ne pricas. Quote
kuruz Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 opet ti kažem, ne znam ništa o tim manjim bendovima 2 Quote
Grobodan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Pa dobro, nadam se i ja da ce Morbid Angel sa Tuckerom izdati vrh album ali ipak su ukaljali ime sa Illud i ne mogu vise da se zovu najvecima nikako. Nesto kao Metallica pa puta pet. Quote
Talvi Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 zašto pričate o takvim mravima na temi o najvećem bendu u istoriji svemira? Quote
lemmy sixx Posted November 4, 2015 Author Report Posted November 4, 2015 Ripentles je velicanstven. Menovor je najveci , Menovor je velik, ja ne jedem leba, jedem samo celik. DM 2 ce pokidati, vec sada je bolji od Book of souls. Pa dobro, nadam se i ja da ce Morbid Angel sa Tuckerom izdati vrh album ali ipak su ukaljali ime sa Illud i ne mogu vise da se zovu najvecima nikako. Nesto kao Metallica pa puta pet. Ti kurtoni se nisu mogli nazvati najvecima i pre te komedije od albuma. Quote
Grobodan Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 zašto pričate o takvim mravima na temi o najvećem bendu u istoriji svemira? Nije Mejden tema, ovo je tema o Metaliki. 1 1 Quote
Vic Rattlehead Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 U svakom slucaju, >>>> Book of Souls 100% Ako ga ikad i snime, nadam se da neće biti kao DM, gomila riffova nabacana u preduge pjesme sa očajnom produkcijom, i jednom zaista odličnom pjesmom - The Day That Never Comes. 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Pa taj fazon, mnogo otaljavaju posao, jos od Reloada nisu pazili na konstrukciju pesama uopste.. Quote
HUMAN Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Post Black period! Quote
lemmy sixx Posted November 5, 2015 Author Report Posted November 5, 2015 Da, mozda na Cetinje. 1 Quote
kaznjavator Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Eh, kada bi ovako sibali... 1 Quote
HUMAN Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Ma ne pomaže im ni da ih ubrzaju na death/grind ritam, kad su rifovi mlitavi, kilavi, a James peva ko' u lov na jelene da je pošo' Quote
Demon Seed Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 (edited) Ovako zvuči kao jedna trećina Blackened rifa. Treba da izdrže da odsviraju stare pesme na koncertu, ne isplati im se da dodaju isto toliko zajebane na spisak. Ako ga ikad i snime, nadam se da neće biti kao DM, gomila riffova nabacana u preduge pjesme sa očajnom produkcijom, i jednom zaista odličnom pjesmom - The Day That Never Comes. :haha: Edited November 5, 2015 by Demon Seed Quote
Vic Rattlehead Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Sjajna pjesma, u maniru njihovih starih polubalada, trebalo je ona da se zove Unforgiven III a ne ono smeće. Quote
Demon Seed Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Dobro si rekao, kad krene razlaganje, uvek me povuče da pevam laay beside meeeh Pa posle malo One Lepo pesma prikazuje šta su neuspelo pokušali na celom albumu, da zberu sve elemente po kojima je Metalika poznata, ali ispao bućkuriš. Pesma je 'ok', nije ni blizu remek dela, prosečna Load/Reload pesma bolja triput Jes najbolja All Nightmare Long na DM... Quote
El Pistolero Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 St. Anger - rado poslusam poneku pesmu, sto da ne. Death Magnetic - najodvratniji i najneiskreniji album koji sam cuo u zivotu. 1 1 Quote
Angelystor Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Death Magnetic - najodvratniji i najneiskreniji album koji sam cuo u zivotu. Pored aktuelne Anthrax teme, mislim da je ovo prestrog komentar. 1 Quote
Recommended Posts