azal Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 sta je tu neiskreno? iskreno ne znaju vise da naprave dobru pesmu, ne vidim sta je problem Quote
Лука Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Više sam zapamtio pesama sa StAnger nego sa poslednjih 4-5 Megadeth/Slayer albuma. Ne bih ništa da poredim preterano, samo kažem. 6 Quote
Demon Seed Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Pored aktuelne Anthrax teme, mislim da je ovo prestrog komentar. Anthrax je jedan dobrano precenjen bend, blago rečeno Više sam zapamtio pesama sa StAnger nego sa poslednjih 4-5 Megadeth/Slayer albuma. Ne bih ništa da poredim preterano, samo kažem. Možda je to zbog hajpa? Kad je St. Anger trebalo da izađe, bio sam ushićen mladi ljubitelj, već za DM me boleo kurac. Kao što sam od Megadeth nestrpljivo čekao The System Has Failed, a ove posle jedva da sam nešto i pustio... Koji beše bend što su ga leakovali pre izlaska St. Angera pod pričom da je to novi album Metalike? 1 Quote
In The Flesh Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 (edited) St. Anger >>>> Svi noviji Slayer i Megadeth albumi. Edited November 6, 2015 by In The Flesh 1 1 Quote
kuruz Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Više sam zapamtio pesama sa StAnger nego sa poslednjih 4-5 Megadeth/Slayer albuma. Ne bih ništa da poredim preterano, samo kažem. ista priča St. Anger >>>> Svi noviji Slayer i Megadeth albumi. to je svakom jasno Quote
HUMAN Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 @Luka said Više sam zapamtio pesama sa StAnger nego sa poslednjih... Takodje, ja još uvek imam noćne more od onog tic-tac,tic-tac,tic-tac... momenta 1 Quote
lemmy sixx Posted November 6, 2015 Author Report Posted November 6, 2015 St. Anger >>>> Svi noviji Slayer i Megadeth albumi. :haha: :haha: Quote
Sreta Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Mozda nije dostigao slavu Mejdena, ali je jebeni bog. Quote
kuruz Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 ču nije dostigao prepišao ih tamo negde 83-4. Quote
In The Flesh Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Čitavo jutro gledam snimke na YT. Najveći i najbolji bend ikad. Master of Puppets rif >>>>>>>>>>>>>>> Slayer, Megadeth, Pantera i Sepultura, Mejdeni, Pristi i Black Sabbath zajedno Lords of Summer >>>>>>>>>>>>>>>>> Somewhere in Time 1 1 Quote
Demon Seed Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Lords of the Boards > Lords of Summer 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Vidis da su u iluziji.. It's a fatal illusion! Evil never dies! Quote
Demon Seed Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Treba javiti Anselmu da otpeva Bleeding Me sa svojim plaćenicima Ilegalcima, pardon Quote
Milos Pink Floyd Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 vidim da se offuje pa da ja pitam nesto sto me zanima...Jel izasao nekad Death Magnetic remaster? Sad gledam jedan torrent i pise "death magnetic (remaster)" dok nigde ne mogu da pronadjem informaciju da jeste izdat remaster sem da se suskalo o njemu zbog ocajne produkcije? Skinucu svakako taj "remaster" sada, nego reko da vidim da li je neko cuo za tako nesto da ne zakljucujem ja na osnovu svog skromnog sluha da li je remaster ili ne Quote
Toki89 Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 imaš guitar hero verziju ,zvuči manje napucano nego original Quote
Talvi Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 uvek je moguće da neko na svoju ruku nešto smulja, kao što imaš na tjubu onu verziju justice-a sa pojačanim basom Quote
Milos Pink Floyd Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 poslusah sada broken beat and scared (taj guitar hero) dok mi se ne skine sve...pa ovo zvuci 10x bolje poslusajte Moderus III Remaster, brutalno zvuci. http://www.torrenthound.com/torrent/6da89313f3c6dc9d1f4ade3db6f14ac0f6dfcdb5 pise da je samo remaster ali u tagovima pise da je taj moderus remaster. Izasao pre pola godine otprilike Quote
perzekjušn menijak Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Imaš i mastered for iTunes verziju iz ove godine koju nahvališe ljudi ali ja je nisam čuo. Quote
Vic Rattlehead Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Ovo Kuruzovo je upravo kako taj album ne treba da zvuči. Quote
lemmy sixx Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Taj album ne treba da postoji, nije bitno kako zvuci. Smece je smece, kako god da ga zapakujes. Quote
kuruz Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 (edited) nije to loše, ali samo kao obrada, ne kao neka ideja kako je album trebalo da zvuči albumčina, svaka pesma je drugačija, ima svega nekoliko momenata za koje mislim da je trebalo iseći ih NOT ONLY DO I NOT KNOW THE ANSWER I DON'T EVEN KNOW WHAT THE QUESTION IS Edited November 18, 2015 by Underkuruz Quote
Recommended Posts