kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 ma kakav Vektor, to je za vas progere Quote
sultandzek Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Mogu se složiti sa većinom navedenih stvari, no, oko njih će se uvijek voditi rasprava: "Sta bi bilo kad bi bilo?" Većina njihovih fanova nije bila zadovoljna zaokretom u karijeri, dok su ih novi objerucke prihvatili. Ja iskreno nisam bio nikad oduševljen tom njihovom grunge-hard rock epohom. Mislim da su od Load/Rekord albuma trebali napraviti jedan koji bi se donekle približio The Black-u. Meni su lično draži sa ovom krkacinom jer ih to vise približava njihovom iskonskom zvuku nego Mama Said, Carpe Diem i sl. stvarima. Uostalom to radi i većina ostalih metal bendova pa zašto ne bi i oni. Očigledno sta god sad napravili bez obzira na kvalitetu istog će i dobro naplatiti. Po meni i više nego zasluženo! Quote
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) sam sebi si odgovorio - oni nisu ostali metal bendovi, nego najveći bend u istoriji žanra i jedan od najvećih bendova u muzici uopšte i zato treba da se menjaju, a ne da rade isto što i drugi Edited August 21, 2016 by Underkuruz Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Kuruze, taj prošli Testament bolji od svih albuma pomenutih bendova zajedno u poslednjih dvaes godina, uključujući i Vektor! Zaboravio si na Anthrax, možda i najveće iznenadjenje, baš fin albumčić, pogotovo za njihove standarde! Quote
Descender Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 @Descender, kakva crna evolucija, pa čitajući one (debilne) tekstove, jedino što mi pada na pamet je devolucija, pa čoveče oni su u svojim ranim 20-im godinama pisali takve tekstove da je to zanepoverovati (pa čak pomislim da ih nisu oni ni pisali koliko zvuče genijalno), imali su neku poruku, kritiku na razne teme, od socijalnih, političkih, pa sve do psiholoških, a ove Aint My Bitch, Poor Twisted Me, Wasting My Hate, Ronnie... vredjaju bre! Koga briga za poruke, može ih biti, ne mora uopše, to je potpuno irelevantno. Pjesma ima jedan jedini zadatak - da izazove određenu emociju kod slušaoca i da prenese određenu atmosferu. Tema je nebitna. A mega bendovi kao što je Metallica, mogu da se u tekstualnom smislu bave isključivo ličnim stvarima a da im se to vjeruje. Nakon što si u životu prošao bukvalno sve što može da se prođe, postao jedan od najvećih bendova na svijetu, nakon što si zaradio stotine i stotine miliona dolara, jel treba da pjevaš o metalu, o motorima, o teškom životu ratnih veterana, o gladnoj djeci... o čemu, a da to ne bude jadno i patetično? Bilo na Manowar, bilo na Bono Vox način. Jedina stvar koja tebe kad si u njihovoj poziciji STVARNO tangira su lične stvari. Tvoji lični demoni, međuljudski odnosi, ljubav, ljudi oko tebe i slično... Sve ostalo je laž i / ili opšte mjesto. 1 Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pa dobro ako je tebi to fetiš, bolje onda da čitam dnevnik Bridžit Džons Quote
Descender Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Bolje sačekaj skraćenu verziju, vjerovatno će doći uskoro na red kod Maidena, njihov fah je prepričavanje knjiga i filmova Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 njihov fah je prepričavanje knjiga i filmova Ali dobrih! Quote
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 da nisi možda bio na koncertu kad je snimljen War at the Warfield? čini mi se da sam te video u prvom redu Quote
sultandzek Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Najveći banda žanra, koji ipak ne bi trebao da bude toliko trendovski kao U2 i pocne da komponuje pop muziku jer će očigledno onda biti van njega! Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 da nisi možda bio na koncertu kad je snimljen War at the Warfield? čini mi se da sam te video u prvom redu Pomešao si me sa nekim, možda si me video na Live Intrusion-u! Quote
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Najveći banda žanra, koji ipak ne bi trebao da bude toliko trendovski kao U2 i pocne da komponuje pop muziku jer će očigledno onda biti van njega! trendovsko je ovo što rade sad, Load i ReLoad su daleko od bilo kakvog trenda Quote
Grobodan Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Samo su.u vreme izlaska Load izjavljivali da im je inspiracija Hole i Smashing Pumpkins 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Tres metal nije u trendu od neke 2010. tako da ova sad pesma je sve osim pracenja trenda. Quote
Grobodan Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 I to je istina, Metalika sigurno ima potrebu da prati sta rade Gama Bomb i Bonded by Blood. Prate ono sto publika njihova najvise voli valjda. Quote
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 pa upravo to publika hoće DM, a ne Load eto im sad Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Tres metal nije u trendu od neke 2010. tako da ova sad pesma je sve osim pracenja trenda. Treš metal nije u trendu od neke 1990. brate 4 Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ma on je mislio na ovaj šesti talas treša... hahahhah A mislim da njih realno boli paja šta publika hoće, serviraj stoci bilo šta i biće dojaja (u jbt sad zvučim ko Bora ) Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Hetfild je godinama pricao kako zali sto je proslo celo ono vreme tresa kad su se svi lozili i bili klinci. Mislim da je on glavni koji pokrece da se opet svira tres. Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Šteta onda što ne može ni valjani treš da odradi više! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 O tome cemo suditi tek kad izadje album. Ova pesma mozda je tanka u aranzmanu i tako nekim stvarima, ali to je nebitno jer je direktna i bez palamudjenja i nema uticaja niceg drugog. Quote
Demon Seed Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Nebitno je takođe i iz razloga što nije nešto dobra pesma 3 Quote
miter Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Žarka mi je želja da metallica snimi pesmu sa Litom Ford kakav bi to duet bio Džejmsa i Lite a pesma da bude teška Baladetina Quote
azal Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 pa snimio je pesmu sa Heart. dovoljno Quote
Recommended Posts