SkullKrusheR Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 previše je to s obzirom da je teško da će svaka da bude dobra. sledeća najkraća posle hardwired skoro 6 minuta. jako sam skeptičan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Zar se tebi ne svidja DM? Tamo su još i duže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 sviđa mi se. bio sam i tad skeptičan zbog st. anger-a, ali se ispostavilo da su skoro sve pesme dobre, što ne znači da će biti i na ovom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Ауу, а ја се понадао да ће песме трајати краће и да ће ово можда бити солидно издање. Сад се не надам више толико. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 jebote, kad se setim kad je izašao st. anger, spot za naslovnu je mesecima išao svaki dan na tv-u više puta. sad više nema nijedne televizije kod nas koja bi pustila ni metaliku, a kamoli nešto manje poznato. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 (edited) sviđa mi se. bio sam i tad skeptičan zbog st. anger-a, ali se ispostavilo da su skoro sve pesme dobre, što ne znači da će biti i na ovom. Pa jesi li i sad skeptican zbog St. Angera, obzirom da ti se svidjaju DM i Hardwired? Edited September 21, 2016 by In The Flesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 zbog dužine pesama. st. anger-u su više naškodile nego dm-u. čisto sumnjam da bi mi se hardwired toliko sviđala da traje 7 minuta. kao što bi i st. anger bila daleko bolja da je radio verzija na albumu. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 jebote, kad se setim kad je izašao st. anger, spot za naslovnu je mesecima išao svaki dan na tv-u više puta. sad više nema nijedne televizije kod nas koja bi pustila ni metaliku, a kamoli nešto manje poznato. Jebi ga, ni MTV više ne emituje spotove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Što je najgore postoji MTV Rocks, gde se još i emituju spotovi, ali obzirom šta se tu emituje, bolje da ni ne postoji, za par godina koliko imam taj šugavi kanal, nisam nijednom naleteo na pošten rock, a kamoli metal spot. Mogli su barem da ubace jednom nedeljno neki blok ili emisiju posvećenu tvrdjem zvuku ili barem da puštaju one stare Headbangersball emisije u nekim kasnijim terminima (da slučajno ne bi urozili gej-tinejdžere i oduzeli im dragoceno vreme)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 nikad mtv, uvek viva zwei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Djuring d najntiz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Ovo je moglo glat na jedan CD, album je sveukupno jedva duži od poslednjih nekoliko. Čemu dupli? Dužina pesama s druge strane deluje korektno. Samo su tri pesme iznad sedam minuta, najduža je malo jače od osam. Ne brinem da će pesme patiti od dužine i razvučenosti kao neke sa Death Magnetic (S&R, The Judas kiss, That was just your life). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 je l' moguće da i dalje nigde nema ostalih delova Spotify serijala? Šta je to tačno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 ima 4 dela, prvi je na YouTube, ostala tri su dostupna samo preko Spotify aplikacije za telefone i to u samo nekim državama mnogo je dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miter Posted September 23, 2016 Report Share Posted September 23, 2016 http://teamrock.com/news/2016-09-23/metallica-to-debut-more-new-songs-on-howard-stern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 još jedna nova https://metallica.com/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Ozbiljna cuprica, bolje od 90% Magnetica nailaganie Konacno krsten refren, bez Hefievog prebieni ker zavianja...ceka se album ko ozeblo sunce 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Kakvo lozenje Predrefren i refren su mi odlicni bas, nadam se da ima na albumu vise ovih melodicnijih deonica a manje drljanja po E zici 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Bas dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 i meni baš vrh samo ove dve su mi dovoljne da mi album bude mnogo bolji od DM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Ово може да се подведе под Металику. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 nadam se da ima na albumu vise ovih melodicnijih deonica a manje drljanja po E zici Cim su ripofovali Mejden to lici na nesto. Bolja mi od prve pesma, sad se vec nadam cemu. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miter Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Pesma po njihovoj meri delom vec vidjeno ali sve je vec odsvirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Brate, da je neko rekao da će konačno nešto od njih da krene kako treba i sa žešćom energijom posle tol'ko vremena. Vokali i ostalo prilično cepa, "Black" vajb totalno sa ovim višeglasjima. Kidanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Vrh pesma. Svidja mi se sto je totalno drugacija od Hardwired. Privlacna je, al na mnogo drugaciji nacin 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts