obsessed by cruelty Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Lars na oko 2 minuta kad snima solo prelaze = prajsles Quote
Mračna kurcobolja Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Super je i ova nova Atlas stvar. Na pomolu odličan album. Quote
Milos Pink Floyd Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 a ne razumem sta se lozite "odlicno super bice ovo odlican album" koje crno odlican, album u najbolju ruku moze biti korektan 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Bas zvuci ko neka dosadna pesma vec dosadnog mejdena.. 1 1 Quote
Мајор Гашпар Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Слабија од претходних, али подношљива. Quote
hate squad Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Interesantan refren,dobre harmonije... onaj uvodni deo smara, Lars ubija koliko su mu losi aranzmani, predugacka... onako, najslabija od ove 3 ali podnosljiva. I dalje verujem da ce album ponuditi dobar materijal za slusanje, narocito nakon reakcija ljudi koji su ga vec culi na onom partiju. Quote
Somberlain Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Odlična stvar, iako bi Larsovi aranžmani stvarno trebali da budu bolji. Quote
miter Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Dobar uvod posle počinje malo smaranje ali pošto je to Metallica ubedili su me da je pesma za slušanje Quote
Angelystor Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 (edited) Meni baš dobra pesma. Riffovi, a tek solaže, baš ništa specijalno i kanda neupečatljivo, ali mi se sviđa kako se sami riffovi smenjuju i generalno ima dovoljno "busy" osećaj pesma da ne bude dosadna. A povrh toga sjajan refren koji nosi pesmu i tera te da je ponovo pustiš. Sad se već radujem albumu. DM part 2, meni to savršeno odgovara. Edited November 1, 2016 by Angelystor Quote
[Nocturno] Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 loša pesma Znao sam da ces to reci Da li to kazes zbog cinjenice da se oseca uticaj najveceg benda ikada? 1 Quote
azal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 kakvi heavy metal for beginners riffovi Quote
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 a ne razumem sta se lozite "odlicno super bice ovo odlican album" koje crno odlican, album u najbolju ruku moze biti korektan ovaj post da se pinuje na svakoj stranici Quote
Radnaskela Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Ja bih radije da čujem tri st. angera nego ovaj jadan pokušaj vraćanja zvuku iz 80tih. Prejadno je. 3 Quote
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 naravno em liči na Death Magnetic, em je nekako vesela bedno Quote
Kumodraski Vo Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Sto se mene tice veliki je uspeh sto su snimili pesmu kao Moth.. 2 Quote
[Nocturno] Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Sto se mene tice veliki je uspeh sto su snimili pesmu kao Moth.. +1 Quote
kuruz Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 apsolutno, svakako se teško može očekivati nešto više od njih u 2016. godini, posebno što sam ubeđen da ovaj "povratak korenima" rade isključivo zbog ljudi koji insistiraju na tome da pokušavaju da sviraju treš metal Quote
lemmy sixx Posted November 1, 2016 Author Report Posted November 1, 2016 Meni baš dobra pesma. Riffovi, a tek solaže, baš ništa specijalno i kanda neupečatljivo, ali mi se sviđa kako se sami riffovi smenjuju i generalno ima dovoljno "busy" osećaj pesma da ne bude dosadna. A povrh toga sjajan refren koji nosi pesmu i tera te da je ponovo pustiš. Sad se već radujem albumu. DM part 2, meni to savršeno odgovara. Slazem se sa carapanom. Koji kurac... ovaj post da se pinuje na svakoj stranici Zajedno sa tvojom frizurom. 2 Quote
lemmy sixx Posted November 1, 2016 Author Report Posted November 1, 2016 I Radomirovim maloumnistvom. Ispod jutjub link za Some Kind Of Monster. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 hahaha bilo je i vreme s obzirom da Pevaj Srbijo postoji jedno 10 godina jel ima nase zastave u spotu u krupnom kadru? ne da mi se da pauziram DSO a i nasa veca ionako, duvaj ga pavao Quote
Recommended Posts