Jump to content

Recommended Posts

Posted

sunn svira ispred 20 puta vise ljudi od enforcera

Dok Francisko, Kajgana Dot i Labudovi sviraju ispred 10 puta manje ljudi od prosecnog Divlje Jagode tribjut benda iz Malog Idjosa i Lovcenca.

satira mozda

Dok je Sunno tragedija.

• Upvote 4
Posted

Random Enforcer pesma >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

celokupna karijera SunnO)))

• Upvote 3
Posted

Nema to veze sa manjkom kreativnosti, već sa prihvatanjem značaja youtuba-a.

Izdaju album nakon osam godine, pa žele i da ga ispromovišu na najbolji mogući način i da što duže zaokupe pažnju slušaoca, a i da prodaju što veću količinu albuma.

Lars je skontao i da od MTV-ija nema neke posebne vajde, tako da su sva tri spota jeftina i jednostavna, a verovatno će takvi biti i ostali.

Meni je to lep način da me uvedu u novi album.

Većina ostalih bendova objavi lyric video, zatim jedan zvaničan video (u kome se neko igrao kao dete efektima, kao u ovom novom Testament spotu, a mi svi treba da kažemo: vauuuu!) i u najboljem slučaju još jedan i to je to.

U slučaju Larsa sve to mora biti mnogo drugačije :)

• Upvote 7
  • Downvote 1
Posted

Nema to veze sa manjkom kreativnosti, već sa prihvatanjem značaja youtuba-a.

Izdaju album nakon osam godine, pa žele i da ga ispromovišu na najbolji mogući način i da što duže zaokupe pažnju slušaoca, a i da prodaju što veću količinu albuma.

Lars je skontao i da od MTV-ija nema neke posebne vajde, tako da su sva tri spota jeftina i jednostavna, a verovatno će takvi biti i ostali.

Meni je to lep način da me uvedu u novi album.

Većina ostalih bendova objavi lyric video, zatim jedan zvaničan video (u kome se neko igrao kao dete efektima, kao u ovom novom Testament spotu, a mi svi treba da kažemo: vauuuu!) i u najboljem slučaju još jedan i to je to.

U slučaju Larsa sve to mora biti mnogo drugačije :)

Covek je brutalan biznismen.

Posted

Skidam kapu za snimanje spota za svaku pesmu, kad će već sve pesme biti na YouTube nek' ima i šta da se vidi.

Ne skidam kapu za Atlas rise, doduše, ubi koliko mi je bila dosadna na prva dva slušanja. Možda se promene stvari u kontekstu albuma.